Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat

Ikimuistoiset häät upeissa juhlatiloissamme!

Kuva Täydenkuun kuva

Tule viettämään suurta juhlapäivääsi Suomenlinnaan. Valittavanasi on neljä erilaista ja erikokoista juhlatilaa, joilla kaikilla on ollut oma tärkeä roolinsa linnoituksen historiassa. Tenalji von Fersenin korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkerrassa sijaitsee kaunis ja suosittu Pirunkirkon juhlasali, jonka jykevä lankkulattia, seinämaalaukset ja holvikaaret luovat juhlaan tunnelmalliset puitteet. Linnoituksen entisen leipomon myllyn tiloihin kunnostettu raikkaan kaunis Myllysali hurmaa erikoisella akustiikallaan sekä kuivatelakalle avautuvalla suurella ikkunalla. Ruudin säilytystilana aiemmin toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen juhlatilan.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat

Suomenlinna C1
00190 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Suomenlinnaan on Kauppatorilta vain 15 minuutin matka lautalla ja kesäaikaan linnoitukseen pääsee myös vesibussilla.

Lisätietoja saat Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen verkkosivuiltamme: https://www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilat/

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat vuokraa pelkän tilan varusteineen, ja asiakas saakin itse valita haluamansa palveluntarjoajat. Tiloihin voi halutessaan tuoda myös omat ruoat ja juomat. Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden.