Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat

Ikimuistoiset häät upeissa juhlatiloissamme!

Tule viettämään suurta juhlapäivääsi Suomenlinnaan. Valittavanasi on neljä erikokoista juhlatilaa 60-200 henkilölle. Tenalji von Fersenin, Pirunkirkon, Myllysalin ja Ruutikellarin juhlasalit.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Neljä upeaa historiallista juhlatilaamme! Tenalji von Fersenin korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkerrassa sijaitsee kaunis ja suosittu Pirunkirkon juhlasali, jonka jykevä lankkulattia, seinämaalaukset ja holvikaaret luovat juhlaan tunnelmalliset puitteet. Linnoituksen entisen leipomon myllyn tiloihin kunnostettu raikkaan kaunis Myllysali hurmaa erikoisella akustiikallaan sekä kuivatelakalle avautuvalla suurella ikkunalla. Ruudin säilytystilana aiemmin toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen juhlatilan.

Missä?

Suomenlinnaan on Kauppatorilta vain 15 minuutin matka lautalla ja kesäaikaan linnoitukseen pääsee myös vesibussilla.

Mikä on parasta?

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat vuokraa pelkän tilan varusteineen, ja asiakas saakin itse valita haluamansa palveluntarjoajat niin tarjoilujen, somisteidenkin kuin ohjelmankin suhteen. Tiloihin voi halutessaan tuoda myös omat ruoat ja juomat. Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden.