Viisi Etelä-Suomen edullisinta häätilaa

Pieni budjetti ei välttämättä ole este näyttäville häille. Erityisesti keskusta-alueiden ulkopuolelta löytyy runsaasti idyllisiä häätiloja luonnon helmasta ja meren rannalta. Ja mikä parasta – suurimmassa osassa näitä tiloja on loistavat majoittumismahdollisuudet. Upeiden häiden ei tarvitse maksaa paljon!

Lahden Upseerikerho edullinen hääjuhlatila

Lahden Upseerikerho / Juhlasali

Sijainti: Lahti
Kapasiteetti: istuen 160, seisten 220
Catering: Kyllä

Lahden Upseerikerholla on pitkät perinteet onnistuneiden juhlien järjestämisessä. Upean juhlasalin kristallikruunujen alla järjestyy arvokkaat ja tunnelmalliset häät. Saliin mahtuu istuen jopa 160 vierasta, mutta se sopii myös pienemmille hääseurueille. Tarjoilut järjestyvät helposti suoraan tilan kautta.

Lue lisää  Lahden Upseerikerhosta Venuusta

Etelä-Suomen edullisimmat juhlatilat – Kulttuuritalo Grand

Kulttuuritalo Grand / Kabinetit

Sijainti: Porvoo
Kapasiteetti: istuen 140, seisten 250
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juoma sallittu

Porvoon keskustassa sijaitseva uljas Kulttuuritalo Grand sopii hienostuneisiin hääjuhliin. Alvar Aallon kalusteet ja valaisimet sekä taideteokset luovat uniikin tunnelman. Kabineteista voi yhdistellä sopivan kokoisen juhlatila niin pieniin kuin isompiinkin häihin.

Lue lisää Kulttuuritalo Grandista Venuusta

Etelä-Suomen edullisimmat juhlatilat – Relandersgrund

ML / Relandersgrund, ravintolalaiva

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 60, seisten 100
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat mahdolliset

Uniikkia hääpaikkaa etsivien kannattaa kurkata tämä! Helsingissä, Meritullintorilla sijaitsee Suomen vanhin majakkalaiva Relandersgrund, joka sopii kesähäiden tanssimiseen. Salonkiin saa katettua illallisen, katetulla peräkannella nautitaan rennosti kesäillasta ja aurinkoisella kelillä kannen terassi tuo lisätilaa.

Lue lisää majakkalaiva Relandersgrundista Venuusta

Etelä-Suomen edullisimmat juhlatilat – Ljungborg

Ljungborg

Sijainti: Kemiö
Kapasiteett: Istuen ja seisten 120
Catering: Ei

Luonnonhelmassa sijaitseva Ljunborg sopii lämminhenkisten häiden juhlapaikaksi. Isoon saliin saa helposti katettua pyödät jopa 120 vieraalle ja silti jää tilaa tanssilattialle. Lisäksi löytyy näyttämö, hyvät yleiset tilat, varusteltu keittiö sekä grillikatos pihalla.

Lue lisää  Ljungborgista Venuusta

Träskberga edullinen hääjuhlatila

Träskberga

Sijainti: Sipoo
Kapasiteetti: istuen 120, seisten 240
Catering: Ei

Sipoossa sijaitseva nuorisoseurantalo on kunnostettu valoisaksi juhlasaliksi joka sopii erinomaisesti hääpaikaksi. Rauhallinen sijainti takaa, että voitte nauttia juhlatunnelmasta oman juhlaseurueen kanssa. Hyvällä säällä juhlat jatkuvat isolle terassille. Tila on helppo sisustaa omaan tyyliin ja teemaan sopivaksi.

Lue lisää Träskbergistä Venuusta


Venuu.fi
on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihin, juhliin, saunatiloihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Lisää upeita hääpaikkoja Etelä-Suomesta löydät Venuu.fi:stä: Hääpaikat Helsinki, Hääpaikat Espoo, Hääpaikat Turku, Hääpaikat Uusimaa, Hääpaikat pääkaupunkiseutu.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta