Viisi Etelä-Suomen edullisinta häätilaa

Pieni budjetti ei välttämättä ole este näyttäville häille. Erityisesti keskusta-alueiden ulkopuolelta löytyy runsaasti idyllisiä häätiloja luonnon helmasta ja meren rannalta. Ja mikä parasta – suurimmassa osassa näitä tiloja on loistavat majoittumismahdollisuudet. Upeiden häiden ei tarvitse maksaa paljon!

Lahden Upseerikerho edullinen hääjuhlatila

Lahden Upseerikerho / Juhlasali

Sijainti: Lahti
Kapasiteetti: istuen 160, seisten 220
Catering: Kyllä

Lahden Upseerikerholla on pitkät perinteet onnistuneiden juhlien järjestämisessä. Upean juhlasalin kristallikruunujen alla järjestyy arvokkaat ja tunnelmalliset häät. Saliin mahtuu istuen jopa 160 vierasta, mutta se sopii myös pienemmille hääseurueille. Tarjoilut järjestyvät helposti suoraan tilan kautta.

Lue lisää Lahden Upseerikerhosta Venuusta

Etelä-Suomen edullisimmat juhlatilat – Kulttuuritalo Grand

Kulttuuritalo Grand / Kabinetit

Sijainti: Porvoo
Kapasiteetti: istuen 140, seisten 250
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juoma sallittu

Porvoon keskustassa sijaitseva uljas Kulttuuritalo Grand sopii hienostuneisiin hääjuhliin. Alvar Aallon kalusteet ja valaisimet sekä taideteokset luovat uniikin tunnelman. Kabineteista voi yhdistellä sopivan kokoisen juhlatila niin pieniin kuin isompiinkin häihin.

Lue lisää Kulttuuritalo Grandista Venuusta

Etelä-Suomen edullisimmat juhlatilat – Relandersgrund

ML / Relandersgrund, ravintolalaiva

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 60, seisten 100
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat mahdolliset

Uniikkia hääpaikkaa etsivien kannattaa kurkata tämä! Helsingissä, Meritullintorilla sijaitsee Suomen vanhin majakkalaiva Relandersgrund, joka sopii kesähäiden tanssimiseen. Salonkiin saa katettua illallisen, katetulla peräkannella nautitaan rennosti kesäillasta ja aurinkoisella kelillä kannen terassi tuo lisätilaa.

Lue lisää majakkalaiva Relandersgrundista Venuusta

Mestarimaari Venuu

Mestarimaari

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen 40 ja seisten 50
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juomat sallittu

Idyllinen ja valoisa tila pieniin häihin. Sään salliessa juhlaa on mahdollista levittää myös suurelle terassille ja pihalle. Moneen muokkautuvasta Mestarimaarista löytyy myös sauna, takkahuone ja parkkipaikat kätevästi aivan talon vierestä.

Lue lisää Mestarimaarista Venuusta

hääpaikka Helsinki Pakin talo

Pakin talo, Helsinki

Älä anna vaatimattoman ulkokuoren hämätä, Pakin talon rustiikkisessa miljöössä järjestät rennot kesähäät ilman turhaa pingotusta. Hurmaavan punaisen hirsituvan saliin järjestät pöydät haluamaasi muotoon, ja koristeilla tila herää helposti täyteen kukoistukseensa. Juhlatilaa voit jatkaa pihan puoelle, jonka ihana maalaismiljöö ja kauniit vaahterat kruunaavat hääpäivän tunnelman. 


Lue lisää Pakin talosta Venuussa

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta