10 upeaa hääpaikkaa, joissa myös häävieraille majoittumismahdollisuus

Haluatteko järjestää häät paikassa, jossa joko hääpari tai osa juhlaseurueesta voisi yöpyä? Tähän listaan on kerätty ympäri Suomen kymmenen upeaa hääpaikkaa, joissa on myös majoittumismahdolisuus. Jatka lukemista ja ihastu näihin tiloihin!

hääjuhlapaikka Lehmonkärki Villa Vellamo Asikkala

1. Lehmonkärki / Villa Vellamo, Asikkala

Tasokas Villa Vellamo on upea paikka moderneihin hääjuhliin. Villaan mahtuu kattamaan jopa yli sadan hengen istuvan illallisen. Yläkerrasta löytyy upea hääsviitti, jonka ikkunoista avautuu järvimaisemat Päijänteelle. Lehmonkärki on tunnettu erinomaisesta ruoasta, joten häiden tarjoilut hoituvat vaivatta tilan kautta.


Lue lisää Villa Vellamosta Venuusta

hääjuhlapaikka Vanajanlinna Hämeenlinna

2. Vanajanlinna / Juhlasali, Hämeenlinna

Vanajanlinna on upea ja näyttävä hääpaikka. Juhlasalissa voi järjestää istuvan illallisen jopa 160 vieraalle ja cocktailtilaisuuden 250 vieraalle. Juhlasali ei kuitenkaan ole kolkko pienemmällekään hääseurueelle. Tutustu myös Vanajanlinnan majoittumismahdollisuuksiin!

Lue lisää Vanajanlinnasta Venuusta

Hääpaikka Vaihmalan Hovi Lempäälä

3. Vaihmalan Hovi / Juhlatila, Lempäälä

Varmasti mieleenpainuva hääpaikka Vaihmalan Hovi sijaitsee Lempäälässä, vain lyhyen ajomatkan päässä Tampereelta. Vaihmalan Hovin Juhlatila onvaloisa  juged-tyylinen sali, jonne mahtuu jopa lähes sata häävierasta. Lisäksi Vaihmalan Hovin pihapiirissä on tunnelmallinen Puutarhapaviljonki, jonka voi myös varata hääjuhlia varten.

Lue lisää Vaihmalan Hovista Venuusta

hääpaikka Hotel Långvik Scandinavian Grill Kirkkonummi

4. Långvik / Scandinavian Grill, Kirkkonummi

Långvik tarjoaa ensiluokkaiset ja hohdokkaat puitteet vaativaankin makuun. Scandinavian Grill on Långvikin suurin sali, josta avautuvat merimaisemat kruunaavat kokonaisuuden. Långivissa voi majoittaa suuremmankin vierasjoukon ja hääpari voi nauttia myös Långvikin kylpylän hemmotteluhoidoista!

Lue lisää Långvikista Venuusta

HääpaikkaHotel Katajanokka Juhlasali Helsinki

5. Hotel Katajanokka / Juhlasali, Helsinki

Hotel Katajanokka on toiminut ennen vankilana, joten tässä täysosuma uniikkia hääpaikkaa etsivälle parille! Hotellin Juhlasali on lämmintunnelmainen tila, jossa voi järjestää sekä vihkitilaisuudet että hääjuhlan. Hotellista voi myös varata majoituksen kauempaa saapuville vieraille.

Lue lisää Hotel Katajanokasta Venuusta

Hääjuhlapaikka Calliola Raasepori Raseborg Tammisaari

6. Calliola / IdeaCallio, Raasepori

Kaunis ja muuntautuva IdeaCallio sijaitsee Snappertunassa Tammisaaren saaristossa. Tämä on siis merellisistä häistä unelmoivan hääparin toiveiden täyttymys! Sali sijaitsee tunnelmallisesti ylisillä, joten siinä on myös häivähdys maalaisromantiikkaa. Calliolassa on mahdollisuus myös yöpymiseen.

Lue lisää Calliolasta Venuusta

Hääpaikka Hirvihaaran kartano Mäntsälä

7. Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki, Mäntsälä 

Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljonki on yksinkertaisesti upea. Lasiset seinät ja katon rautaristikot henkivät entisaikojen romanttista tunnelmaa. Lasipaviljongin ikkunoista avautuu maisemat kartanon kauniiseen ja hyvin hoidettuun puutarhaan. Lasipaviljonki on vuokrattavissa vuoden ympäri, joten täällä onnistuu myös tunnelmalliset talvihäät!

Lue lisää Hirvihaaran Kartanosta Venuusta

hääpaikka hotelli Rantapuisto Helsinki

8. Hotel Rantapuisto / Juhlakerros, Helsinki

Hotel Rantapuisto sijaitsee aivan meren rannalla Helsingin Meri-Rastilassa. Juhlakerros henkii tyylikkäästi 70-lukua ja ikkunoista avautuu upean vehreät maisemat. Rantapuiston henkilökunta on mielellään apuna hääjärjestelyissä aina pöytäjärjestyksestä ruoka- ja juomatarjoilun toteuttamiseen.

Lue lisää Hotel Rantapuistosta Venuusta

varaa hääpaikaksi Kytäjän Juhlatila Venuusta

9. Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää

Noin 55 km päässä Helsingin keskustasta sijaitsee upea Kytäjän juhlatila. Juhlatilan maisemaa hallitsee avarat pelto- ja metsäalueet, jotka luovat rauhallisen tunnelman hääpäivään. Tilalta löytyy useita rakennuksia päivän tarpeisiin. Ihastuttava piha takaa luonnonläheisen ja idyllisen maalaistunnelman.

Lue lisää Kytäjän Juhlatilasta Venuusta

hääpaikka Villa Volax Turku

10. Villa Wolax, Turku

Turunmaan saaristossa sijaitseva Villa Wolax tarjoaa merelliset ja kauniit puitteet hääjuhliin. Päärakennuksessa mahtuu istuen jopa 120 vierasta, mutta pienemmissä piharakennuksissa järjestyy myös intiimimmät häät. Maukkaat tarjoilut järjestyvät tilan puolesta.

Lue lisää Villa Wolaxista Venuusta

Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n kattavaan häätilatarjontaan:

Katso kaikki uniikit häätilat

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta