Hotelli Lepolampi

Vietä upeat häät luonnonkauniissa miljöössä!

Hotelli Lepolammella on upeat puitteet viettää häitä niin kesällä kuin talvellakin. 130 hengen juhlatilasta avautuu suora näkymä lammelle. Hääjuhlaa voi viettää myös terassilla, nurmikentällä ja rannassa. Voit valita tyyliisi sopivan illallisen noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. intaan sisältyy illallisjuhla ravintolassa yksityistilaisuutena, tila, henkilökunta ja siivous, juhlamahdollisuus klo 2:00 asti, drinkkibaari (omakustanteinen tai avoin baari), hyvä äänentoisto, videotykki ja -kangas, järvelle avautuva terassi ja piha. Hotellilla yli 70 huonetta juhlavieraille sekä kaksi sviittiä.7km etäisyydellä on kirkkohäistä haaveileville Haapajärven vanha idyllinen puukirkko.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme hää-, syntymäpäivä,- ja yritysjuhlia ympäri vuoden. Hotellimme sijaitsee kauniin Kivilammen rannassa ja piha-alueella pidetään myös vihkimistilaisuuksia. Ravintolasali on yhtenäinen ja kaunis & vaalea tila. Yksi seinistä on kokonaan ikkunapintaa ja antaa näin kauniin näkymän lammelle ja pihamaalle. Juhlat on helppo järjestää, koska meiltä tulee kaikki, majoitus, juhlatila, vihkimispaikka, saunat, uiminen, joten logistiikka ongelmaa ei ole. Rantasaunalla voi viettää myös pienimuotoisia häätilaisuuksia. Kokoustilana takkahuone toimii ihanteellisesti 20 henkilölle. Miehille ja naisille on omat saunansa, kylpyhuoneensa ja pukeutumistila. Puulämmitteinen palju rannassa tuo lisää tunnelmaa ja kiva istua porukalla ja katsella tähtitaivasta.

Missä?

Sijaitsemme Espoossa, Nuuksiossa, Veikkolan kylään on matkaa 5 km. Bussi numero 243 käy hotellimme pihassa kääntymässä matkallaan Espoon Keskus > Veikkola. Iso & maksuton parkkialue helpottaa hotellimme vieraiden paikoitusasiassa.

Mikä on parasta?

Olemme järjestäneet hääjuhlia lähes 10 vuoden ajan, joten kokemusta erilaisista hääjuhlista on matkan varrella tullut. Olemme joustava yhteistyökumppani ja kerromme vinkkejä & ideoita juhlien suunnittelijoille. Meidän kautta saa juhliinsa juhlatilan koristelusta vastaavan yhteistyökumppanin, valokuvaajan, bändi & esiintyjälistauksen, kampaajat & meikkaajat. Ruokatuote on hiottu timanttiseksi ja sitä kehutaan erittäin paljon. Hyvä ruoka parempi mieli on niin totta ja on hienoa nähdä kun tarjoilut maistuvat ja vieraat voivat nauttia ihanasta juhlasta kanssanne.

Meidän tyyli

Luotettava, joustava, iloinen, maanläheinen, rento

Vinkki!

Delegoi tehtäviä meille ja kaasoille & bestmäneille, jotta pääset nauttimaan päivästäsi stressivapaasti. Yleensä juhlien jälkeinen päivä on se kun kerkiät aamupalapöydässä juttelemaan kuulumisia kunnolla, ilman stressiä. Sen takia Hotelli Lepolammella voi luovuttaa hotellihuoneet vasta iltapäivän puolella, jotta saatte levättyä hyvin ja juteltua sekä kenties saunottua & uitua vielä yhdessä.