Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jalokivien taikaa – Vihkisormuksen ei tarvitse olla vaatimaton sopiakseen päivittäiseen käyttöön

Mainos

Näyttävän kokoiset ja väriset jalokivet ovat isossa roolissa Kultaseppä Kulmalan kihlasormus- ja vihkisormusvalikoimissa. Sormuksen ei todellakaan tarvitse olla vaatimaton, vaikka se onkin päivittäisessä käytössä.

Kultaseppä Kulmala jalokivi sormukset käsissä

Solitaire-sormuksessa, eli yksikivisessä, briljanttihionta on suosituin, mutta myös porrashionnoissa on upeita, yksilöllisiä jalokiviä.

Yksi Kultaseppä Kulmalan suosikeista on Asscher-hionta, mikä tuo hienostuneella kulmikkuudellaan timanttiin aivan erityistä luonnetta.

Ovaalinmuotoiset timantit ovat olleet jo jonkin aikaa kovin suosittuja. Ovaali timantti on kaunis yksin tai halo-sormuksessa pienten timanttien ympäröimänä.

Kultaseppä Kulmala asser-hiontainen timantti solitaire timanttisormus

Asscher-hionnalla timanttiin saadaan poikkeuksellisen upea loisto.

Vasemmalla halosormus, jossa ovaalihiontaista timanttia kiertää pieniä timantteja. Oikealla solitaire-timanttisormus, eli yksikivinen timanttisormus näyttävällä ovaalin muotoisella kivellä.

 

Katso lisää Kultaseppä Kulmalan sormuksia Häät.fin Sormuskoneessa >>

Yhteystiedot Kultaseppä Kulmalalle löydät Häät.fin Hääpalvelut-hakemistosta >>

Kultaseppä Kulmalalle jokainen sormus on yksilö

Kulmalan vihkisormukset on suunniteltu kestämään aikaa niin laatunsa kuin klassisten elementtien osalta. Koko elämän mukana kulkevalta esineeltä odotetaan paljon ja sen on oltava kantajalleen juuri oikeanlainen. 

Korun mittasuhteet, jalokivet, kivenistutukset ja värisävyt mietitään hyvin tarkasti, jotta koru on täydellisen harmoninen ja sopusuhtainen. 

Kultaseppämestari Pekka Kulmala opastaa ateljéssaan hääparin kullanhohtoiseen maailmaan, mikä veti Pekan alalle jo yli 20 vuotta sitten. Kulmalan mallistoissa on paljon erilaisia sormuksia, joista valita juuri se oikea ja omanlainen. Sormusvalikoimista voi myös saada inspiraatiota omaan uniikkisormukseen.

Valtaosa Kulmalan sormuksista suunnitellaan ja valmistetaan yksittäiskappaleina asiakkaan toiveiden mukaan. Kultaseppä Kulmalalla hääpareja palvelee neljä alan ammattilaista. Kaikki kultaseppä Kulmalan korut valmistetaan käsityönä Helsingissä. 

Kultaseppä Kulmala henkilökunta

Tunnelmia vuosikymmenien takaa, modernilla kulmalla

Kultaseppä Kulmalan korut koostuvat klassisista elementeistä, joissa on sopivasti vaikutteita vuosikymmenten takaa. Sirot sormusrungot ja pienet yksityiskohdat korostuvat kauniisti halo-sormuksissa, joissa keskikiven ympärillä tuikkivat pienet timantit.

Tarinat ja perinteet ovat nähtävissä myös sormuksissa, jotka valmistetaan Lapin kultamailta huuhdotusta kullasta. Kultaseppä Kulmalan koruvalikoima Lapin kullasta kasvaa koko ajan. Lapin kultaa voi käyttää myös tilaustöissä.

Kultaseppä Kulmala palvelee Helsingin Ullanlinnassa

Kultaseppä Kulmalalla voi asioida ja sovittaa sormuksia aukioloaikojen puitteissa. Halutessaan morsiuspari voi varata ajan yksityiseen sormusten suunnitteluun. Kulmalalla on vietetty monia ikimuistettavia hetkiä korujen ja kauniiden rakkaustarinoiden äärellä. 

Voit sopia tapaamisen Kultaseppä Kulmala -sivuston yhteydenottolomakkeen kautta, tai lähettämällä viestin osoitteeseen: info@kultaseppakulmala.fi.

Pyydä samalla kutsu Kultaseppä Kulmalan ja morsiusliike Josefiinan järjestämään häätapahtumaan hotelli St. Georgessa 28.10.2023. Paikkoja on rajoitetusti!

Kannattaa myös tutustua Kulmalan korvakoruihin ja riipuksiin, jotka ovat takuuvarmoja katseenvangitsijoita elämän tärkeissä juhlissa. Jotain ihanaa voi löytyä myös huomenlahjaksi! 

 

 

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24, Helsinki 
Sähköposti info@kultaseppakulmala.fi 
Puhelin 09 629 252 
www Kultaseppakulmala.fi
INSTAGRAM @goldsmithkulmala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ KULTASEPPÄ KULMALA

Muokattu: 6.9.2023