Jalokivien taikaa – Vihkisormuksen ei tarvitse olla vaatimaton sopiakseen päivittäiseen käyttöön

Kultaseppä Kulmala jalokivi sormukset käsissä

Kultaseppä Kulmalalle jokainen sormus on yksilö. Korun mittasuhteet, jalokivet, kivenistutukset ja värisävyt mietitään hyvin tarkasti, jotta koru on täydellisen harmoninen ja sopusuhtainen.

Kulmalan vihkisormukset on suunniteltu kestämään aikaa niin laatunsa kuin klassisten elementtien osalta. Koko elämän mukana kulkevalta esineeltä odotetaan paljon ja sen on oltava kantajalleen juuri oikeanlainen. 

Kultaseppä Kulmalan luona asiakas voi kysyä koruista mitä vaan. Kultaseppämestari Pekka Kulmala opastaa hääparin kullanhohtoiseen maailmaan, joka veti Pekan alalle jo yli 20 vuotta sitten. Jalokivien hehkuun ei kyllästy, vaan niihin rakastuu vuosi vuodelta syvemmin. 

Asiakkaita on monenlaisia: toiset ovat hyvin tietoisia siitä, mitä haluavat, ja toiset taas toivovat ohjausta sormusten valinnassa. Kulmalan mallistoissa on paljon erilaisia sormuksia, joista valita juuri se oikea ja omanlaisensa. 

Kultaseppä Kulmala berylli korvakoru

Tunnelmia vuosikymmenien takaa, modernilla kulmalla

Kultaseppä Kulmalan koruissa on aistittavissa vaikutteita eri aikakausilta, kuten viktoriaanisen ajan Englannista, jolloin on suunniteltu paljon kauniita, ajan saatossa klassikoiksi muodostuneita koruja. Sirot sormusrungot ja pienet yksityiskohdat korostuvat kauniisti halo-sormuksissa, joissa keskikiven ympärillä tuikkivat pienet timantit.

Klassisimmat mallit löytyvät Kulmalan Modern Vintage -mallistosta. Art deco -aikakausi on myös innoittanut korusuunnittelijoita kulmikkuudessaan ja linjakkuudessaan. Kulmalan Asscher Solitaire -sormus on saanut nimensä erityisestä timanttihionnasta, joka on kehitetty 1900-luvun alkupuolella Joseph Asscherin toimesta.

Kultaseppä Kulmala solitairesormus pisarahiontainen jalokivi

Solitaire-sormukset erikoishiontaisilla ja värillisillä jalokivillä


Näyttävän kokoiset jalokivet ovat isossa roolissa Kultaseppä Kulmalan valikoimissa. Sormuksen ei tarvitse olla vaatimaton, vaikka se onkin päivittäisessä käytössä.

Vihki- ja kihlasormuksen valinnassa on hyvä ottaa huomioon tiettyjä asioita, jotta sormus kestää paremmin käyttöä. Tämän vuoksi materiaalien korkea laatu, käytettävyys ja taitava kultasepäntyö ovat asioita, joista Kulmalalla ei tingitä. 

Kultaseppä Pekka Kulmala vinkkaa, etteivät jalokivikorut erityisesti pidä kuntosaleista, saunomisesta tai pihatöistä, vaan viihtyvät sormessa parhaiten arjen rauhallisemmassa kulussa. 

Koruja on hyvä välillä pestä ja huoltaa, vaikka juuri ennen tärkeitä tilaisuuksia. Juhlat ja illalliskutsut ovat erityisesti jalokivikorujen mieleen, jolloin korut haluavat näyttää parhaimman säihkeensä. Pekka Kulmala tapaakin asiakkaitaan mielellään esimerkiksi sormusten vuosihuollon merkeissä.

Kultaseppä Kulmala timanttisormus halosormus

Kultaseppä Kulmalalla voi asioida ja sovittaa sormuksia

Halutessaan morsiuspari voi varata ajan yksityiseen sormusten suunnitteluun. Kulmalalla on vietetty monia ikimuistettavia hetkiä korujen ja kauniiden rakkaustarinoiden äärellä. Voit sopia tapaamisen yhteydenottolomakkeen kautta, tai lähettämällä viestin osoitteeseen: info@kultaseppakulmala.fi.

Kannattaa myös tutustua Kulmalan korvakoruihin ja riipuksiin, jotka ovat takuuvarmoja katseenvangitsijoita elämän tärkeissä juhlissa. Jotain ihanaa voi löytyä myös huomenlahjaksi! 

Kultaseppä Kulmala sininen safiirisormus

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ KULTASEPPÄ KULMALA

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.


Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset