Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Laatukoru

Löydä oma suosikki timanttisormus – Silván-mallistosta löydät vaihtoehtoja omaan tyyliisi

Laatukoru Silvan timanttisormus mallisto

Kotimaisella Laatukorulla on pitkä kokemus siitä millaisia sormuksia suomalaiset morsiamet haluavat. Perheyritys on aloittanut toimintansa jo 70-luvulla, joten heillä tunnetaan hyvin suomalaisen naisen maku ja tarpeet.

Katso tästä muutaman viimeisen vuoden aikana suuressa suosiossa olleet sormusmallit ja löydä oma täydellinen vihkisormuksesi tai kihlasormuksesi näiden suosikkien ja klassikoiden joukosta.

Arjen käytännöllisyyttä arvostava morsian

Usein jo kihlasormusta valitessa pohditaan käytännöllisyyttä. Onhan loppuelämän nimettömässä kulkeva sormus varmasti arjessa helppo ja käytännöllinen? Tarttuuko sormus herkästi vaikkapa villapaidan silmukoihin? 


Klassisessa rivisormuksessa ei ole korkealle sormuksen pinnasta nousevia yksityiskohtia, jotka voisivat tarttua tai raapia. Monta pientä timanttia pitää myös sormuksen hinnan kohtuullisena verrattuna yhteen isoon kiveen.

Laatukoru Silvan rivitimanttisormus 021ct valkokultaa

Valkokultainen Silván-rivitimanttisormus on upea ilmestys ja ajaton rakkauden symboli. Kirkkaana välkehtivä timanttirivi on hienostuneen harmoninen ja sopii hyvin niin modernimpaa kuin perinteikästä tyyliäkin suosivalle.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Laatukoru Silvan vintagetyylin timanttisormus 0,18 ct keltakultaa

Herkkä vintage-tyylinen Silván-timanttisormus yhdistelee pieniä timantteja ja menneiden vuosikymmenten hurmaavaa estetiikkaa. Sormuksessa on ulkoneva timantti keskikivenä, mutta sormuksen istutuksen muotoilussa on huomioitu, ettei tarttumisongelmaa juurikaan esiinny.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Klassinen morsian

Klassistakin klassisempi timanttisormus on yksi kivinen, eli solitairesormus, maltillisen kokoisella timantilla. Yhden kiven timanttisormus hankitaan usein rivisormusmallisen kihlasormuksen rinnalle. Kahden sormuksen yhdistelmä on kaunis ja sopivan näyttävä yhdistelmä, olematta mitäänsanomaton.


Klassinen valkokultainen solitairesormus maltillisella 0,30 ct timanttilla. Silván-mallistosta löytyy myös muita timanttikokoja. Valkokulta on edelleen suosituin sormuksissa käytettävä jalometalli.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Laatukoru Silvan timanttisormus 040ct runkokivilla rosekultaa

Silván-mallistosta löytyy solitairesormuksia myös runkotimanteilla, jolloin lisätimanteilla saadaan lisää näyttävyyttä. Sormuksessa yhteensä 0,40 ct timantteja, 1 x 0,30 ct ja 10 x 0,01 ct. Erityisen tästä sormuksesta tekee se, että runko on ruusu- eli punakultaa.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Timantit ovat tytön parhaita ystäviä

Kun morsian haaveilee erityisen näyttävästä vihkisormuksesta, hän valitsee tietysti bling-bling-vihkisormuksen. Hän on todennäköisesti tottunut käyttämään rakennekynsiä ja pitämään hyvää huolta käsistään, joten hän ei myöskään vierasta ajatusta käyttää huomiota herättävää ja kimaltelevaa sormusta.

Laatukoru Silvan halo timanttisormus 054ct runkotimanteilla valkokultaa

Silván-timanttisormus on näyttävä halomallinen vihkisormus valkokultaisena, joka on sekä kauniin klassinen että näyttävä timanttisormus. Sormuksessa on keskitimantin lisäksi halo- ja runkotimantit, yhteensä 0,50 karaatin verran. Tämä sormus ei jätä ketään kylmäksi.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Laatukoru Silvan vihkisormus 095ct valkokultaa

Moderni ja kaunis valkokultainen Silván-timanttisormus, jossa melkein karaatin verran pieniä timantteja upotettuna leveään sormusrunkoon. Kauniisti istutetut timantit sormuksen päällä ja rungon sivulla luovat yhdessä vahvan ja modernin kokonaisuuden.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Menneisyyden romantiikasta inspiroitunut morsian

Viime vuosien suosituimmat sormukset ovat olleet vintagesta inspiroituneita malleja. Great Gatsby -elokuvan innoittamana halo- eli carmosier-sormukset ovat olleet suosiosa jo jonkin aikaa. Monessa sormuksessa on myös värillisiä jalokiviä, joka ovat ihania värittömien timanttien vuosia jatkuneen suosion jälkeen.

Silván-timanttisormus Armin inspiraation lähteenä ovat suomalaiset tunnetut naisvaikuttajat. Modernien naisten itsenäisyys sekä omaan tahtoon perustuvat elämänvalinnat näkyvät sormuksen pyöreässä muotoilussa ja sen yksityiskohtaisessa viimeistelyssä. Ovaalin keskikiven hennon sininen väri yhdistettynä valkokultaan sinetöi suomalaisen luovuuden, pehmeyden ja ajattoman designin.


Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Silván-timanttisormus, jossa vaaleanpunainen cushion hiontainen teollisesti valmistettu morganiitti. Sormus on häikäisevän kaunis ja se ei varmasti jää huomaamatta. Keskikiveä reunustaa värittömät timantit nostaen värillisen kiven upeasti esiin.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Elegantti klassinen 2020-luvun morsian

Tämän päivän omaa tietään kulkeva sensuelli ja elegantti morsian rakastuu yhä useammin kullan eri sävyihin ja välillä vähän unohdettuihin jalokivien muotoihin. Valkokulta on elänyt voittokulkuaan vuosia, mutta lämpimät kullansävyt nostava suosiotaan koko ajan.

Silván-halotimanttisormus ruusukultaisena, eli punakultaisena, pisarahiontaisella timanttilla ja  timanttirungolla on kaunis ja herkkä kokonaisuus. Punakullan väri hellii romanttista timanttisormusta.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Keltakultaisen Silván-timanttisormuksen timanttien istutukset vuoroin ympärän- ja soikionmuodossa luo sormukselle kauniin rytmin ja muotokieli on viehättävät. Sormus saa erityisen romanttisen tunnun istutusten reunojen krysanttikuviosta.

Tutustu Laatukorun Silván-timanttisormukseen

Etkö sittenkään löytänyt unelmaasi?

Jatka täydellisen jahtaamista Laatukorun verkkokaupassa täällä. Laatukorun valikoimissa on reilusti yli 350 erilaista sormusta, joiden joukosta löydät oman kihla- ja vihkisormuksesi. 

Laatukorun oman Silván-malliston Hyvnkäällä käsityönä valmistettuja timanttisormuksia ja koruja löydät täältä. Silván-korumallistossa on 548 erilaista sormusta, korva- ja kaulakorua.

 
ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LAATUKORU

Muokattu: 7.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024