Uskalla valita v-mallinen sivusormus kihlasormukseksi

Lumi sormukset Olli Johan Lindroos OJL

Kuva OJL

Sivusormuksen idea on lisätä pääsormuksen, eli usein vihkisormukseen, näyttävyyttä ja loistoa tuomalla sormuskokonaisuuteen lisää blingiä timanttien muodossa. Sivusormus voi tietysti olla myös sileä.

Aivan viime vuosina suosiotaan ovat nostaneet v-malliset sivusormukset, jotka tunnetaan myös syleilijäsormus ja halaajasormus -nimellä. Tällaiset v-malliset sormukset on usein suunniteltu täydentämään ja istumaan täydellisesti saman malliston solitaire- tai carmosier- eli halosormuksen viereen. Saatavissa on myös loivempia v-muotoja, jotka ovat enemmän tiara-mallisia.

Halutessaan tälläiset sivusormukset voi laittaa vihkisormuksen molemmille puolille, jolloin syntyy vielä upeampi ja näyttävämpi kokonaisuus. Moniosaisen kokonaisuuden rakentamisessa on budjetillinen näkökulma. Kihlasormuksen, vihkisormuksen ja kenties vuosipäivänä tai syntymäpäivän yhteydessä hankittavan sormuksen kokonaisuuden voi hankkia pala palalta. Kustannukset jakautuvat pidemmälle ajalle, eikä haaveista ja näyttävyydestä tarvitse luopua budjettisyiden vuoksi.

Katso esimerkkejä kotimaisista v-mallisista sivusormuksista

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Katso esimerkkejä kotimaisista tiara-mallisista sivusormuksista

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset