TOP 50 Suosituimmat Hääpalvelut tunnistaa kultaisesta tähdestä – Bohola oli vuoden 2021 suosituin

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

TOP 50 Suosituimmat Hääpalvelut tunnistaa Häät.fissä kultaisesta tähdestä – Bohola oli vuoden 2021 suosituin

Häät.fi Suosituimmat Hääpalvelut iPad

Häämessuilla netissä -tapahtumassa la 6.11.2021 juontaja Elli Ojankoski paljasti, mitkä ovat vuoden 2021 suosituimmat hääpalvelut. Listan ykkösenä komeilee hääpukuliike Bohola Seinäjoelta. 

Katso koko TOP 50 lista jutun lopusta!

Nimellä on väliä

Hääpukuliike Boholan yrittäjä ja hääpukeutumisen asiantuntija Sanna Mäntyniemi on tohkeissaan kärkisijastaan vuoden 2021 Suosituimmat Hääpalvelut -listalla. 

– Vuosi on ollut kyllä huippukiireinen eikä lomalle ehditty, sillä sesonki jatkui ja jatkui aina lokakuulle saakka, Sanna kertaa.

– Luulen että yksi tekijä suosiollemme on ollut yritykselle valitsemani nimi Bohola, joka herättää huomiota ja samalla kuvaa meitä niin hyvin. Siinä osuttiin nappiin!

– Yrityssivu Häät.fin Hääpalveluissa on ollut minulle yrittäjänä aivan korvaamaton pelastus kiireisen vuoden aikana, sillä siellä Bohola on ollut hyvin näkyvissä kohderyhmällemme ja yhteystiedot on ollut helppo pitää ajan tasalla sillä välin, kun omien nettisivujen edistäminen on jäänyt kiireen alle, Sanna summaa.

Hääpalvelut-hakemisto auttaa pareja löytämään sopivia palveluita omiin häihin

Häitään suunnittelevat parit kiittävät Häät.fin Hääpalvelut-hakemistoa erityisesti hääpalveluiden selkeästä jaottelusta aiheittain ja alueittain. Kaiken kaikkiaan hakemistosta löytyy noin 800 yrityssivua, ja määrä kasvaa koko ajan.

– Hakemistosta on löytynyt paljon palveluntarjoajia meidän häihin. Tykkään! Helpottaa, kun yritykset ovat selkeästi kategorioissa, häistään Matchista morsian Instagram-tilille bloggaava Sonja kiittelee.

Yritysten sivut Hääpalvelut -hakemistossa ovat suosittuja, sillä ne ovat yleensä hyvin ajan tasalla. Rekisteröidyttyään yrittäjä voi lisätä sivulleen yhteystietojen lisäksi paljon hääpareille ja -tiimeille hyödyllistä tietoa omista tuotteistaan ja palveluistaan sekä kuvia ja videon. Mieluisan yrityksen sivulta on helppo siirtyä yhdellä klikkauksella yrityksen kotisivuille tai somekanaviin.

Hääpalveluiden sivuja Häät.fissä katsottiin 12 kuukauden aikana yhteensä peräti 75.555 kertaa. Hääpalvelut onkin yksi Häät.fin suosituimpia häiden suunnittelun apuvälineitä yhdessä Hääpukukoneen ja Sormuskoneen sekä henkilökohtaisen ja muokattavan Hääpolun kanssa. 

Bongaa 50 kultaista tähteä Häät.fissä

Kaikki vuoden 2021 TOP 50 listalle yltäneet yritykset tunnistaa nyt kultaisista Suosituimmat Hääpalvelut -tähdistä Häät.fin Hääpalvelut-hakemistossa.

Tilastoja tutkittaessa huomattiin, että erot hakemistoon rekisteröityneiden yritysten saamassa huomiossa ovat suuria. Suosituin hääpalvelu Bohola keräsi vuodessa 2.029 sivunavausta, ja TOP 50 listalla sijalle 50. sijoittunutta palvelua katsottiin 222 kertaa. 

Jokaista yrityssivua tutkittiin keskimäärin yli 2 minuuttia

Yrityssivujen tietoja myös tutkitaan tarkasti, sillä yhden palvelusivun keskimääräinen lukuaika on 2:03 minuuttia. Häät.fi Hääpalvelut-hakemiston yrityssivuilla on siis vuoden aikana viihdytty yhteensä peräti 2581 tuntia! Erityisen pitkään viivytään kategoriassa Juhlatilat ja catering, jossa sivun lukuaika on tyypillisesti 4–5 minuuttia. Yrityssivujen lisäksi hakemistossa liikutaan kategorialistauksissa ja suodatustoiminnoissa.

Kun kiinnostava yritys tai palvelu on hakemistosta löytynyt, käyttäjät etenevät mielellään yritysten omiin kanaviin. Vuoden aikana siirtymiä tapahtui yhteensä 18.426 eli jokaisena päivänä keskimäärin 50 käyttäjää klikkasi joltain Hääpalvelut-hakemiston sivulta hääyritysten kotisivuille tai somekanaviin.

Tutustu Häät.fi Hääpalvelut-hakemistoon täällä.

Tiesitkö?

Häät.fi on suunniteltu ja tuotettu kokonaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki. Yllämainittu käyttäjädata kerättiin 12 kuukauden ajalta 1.10.2020–30.9.2021.

Lisää hääpalvelu!

Lisää Häät.fin hakemistoon oma hääpareille suunnattu palvelusi maksutta!

LUO UUSI YRITYSSIVU

Muokattu: 9.4.2024