Liedon Vanhalinna - Juhlatilat ja catering - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Liedon Vanhalinna

Elämäsi juhlat Liedon Vanhalinnassa!

Vanhalinna sijaitsee kauniin Linnavuoren kupeessa, vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Vanhalinnan idyllinen pihapiiri ja upea Linnavuori antavat mahdollisuuden vaikkapa ulkona vihkimiseen. Åbo Catering vuokraa Liedon Vanhalinnan juhlatilat ja huolehtii catering-palveluista eri tilaisuuksiin. Suunnittelemme juhliisi juuri toivomustesi mukaisen sisällön.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kolme upeaa häätilaa upeassa miljöössä lähellä Turkua. Liedon Vanhalinnassa on kolme erilaista juhlatilaa: Juhlasali ( 65 pax ), maalaisromattinen Puimala ( 120 pax ) ja Kartanoravintola ( 150 pax ). Åbo Catering huolehtii tilaisuuteesi tarjoilusta ja henkilökunnasta sydämellä ja ammattitaidolla!

Mikä on parasta?

Upea kartanomiljöö Aurajokilaakson kansallismaisemassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilat muuntuvat moneksi ja omat juomat tilaisuuten on sallittuja. Tilavuokra ( ei Puimala ) sisältää myös astiat tilaisuuteen.

Meidän tyyli

Vanhalinna on idyllinen, ihana ja tunnelmallinen paikka, perinteinen ja romanttinen. Yhteinäinen juhlatila ja helposti muunnettava tunnelma on paikan ehdottomia valtteja. Tervetuloa tutustumaan!

Vinkki!

Vihkimisen voi järjestää vaikka pihalla kiviportin edessä!