Liedon Vanhalinna

Elämäsi juhlat Liedon Vanhalinnassa!

Kuva Jarno Suominen photography

Vanhalinna sijaitsee kauniin Linnavuoren kupeessa, vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Vanhalinnan idyllinen pihapiiri ja upea Linnavuori antavat mahdollisuuden vaikkapa ulkona vihkimiseen. Åbo Catering vuokraa Liedon Vanhalinnan juhlatilat ja huolehtii catering-palveluista eri tilaisuuksiin. Suunnittelemme juhliisi juuri toivomustesi mukaisen sisällön.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111
21410 VANHALINNA

Kysymykset & vastaukset

Kolme upeaa häätilaa upeassa miljöössä lähellä Turkua. Liedon Vanhalinnassa on kolme erilaista juhlatilaa: Juhlasali ( 65 pax ), maalaisromattinen Puimala ( 120 pax ) ja Kartanoravintola ( 150 pax ). Åbo Catering huolehtii tilaisuuteesi tarjoilusta ja henkilökunnasta sydämellä ja ammattitaidolla!

Soita Heidille 050 300 0032 tai laita s-postia tilaukset@abocatering.fi

Upea kartanomiljöö Aurajokilaakson kansallismaisemassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilat muuntuvat moneksi ja omat juomat tilaisuuten on sallittuja. Tilavuokra ( ei Puimala ) sisältää myös astiat tilaisuuteen.

Vanhalinna on idyllinen, ihana ja tunnelmallinen paikka, perinteinen ja romanttinen. Yhteinäinen juhlatila ja helposti muunnettava tunnelma on paikan ehdottomia valtteja. Tervetuloa tutustumaan!

Vihkimisen voi järjestää vaikka pihalla kiviportin edessä!