Kestokukkasitomo

Unelmien Hääkukat Kestokukista

Kuva Anssi Koskinen photography

Allergiaystävälliset ja huolettomat hääkukat upeista ja laadukkaista kestokukista! Suunnittelu on helppoa se onnistuu sähköisesti ja saat juuri sinun toiveiden mukaisen hääkukat. Laaja valikoima, ammattitaitoinen ja yksilöllinen palvelu! Voit tilata tuotteet hyvissä ajoin ja ne pysyvät kauniina vielä kauan juhlien jälkeenkin.

Kaikkialla Suomessa

Hääkukat

S-Saniainen

Porkkanapolku 6
03400 VIHTI

Kysymykset & vastaukset

Teemme hääkimput,heittokimput,vieheet,kukkarannekkeet,hiuskukat, pöytäkukat sekä tilakoristeet laadukkailla kestokukilla toiveiden mukaisesti. Laaja kukkavalikoima, vain mielikuvitus rajana kestokukkien käytössä.

Sitomon työtilat ovat Vihdin Kirkonkylässä n.50km Helsingistä Etelään, mutta postitus onnistuu mainiosti. Kimppuja on lähtenyt ympäri Suomea!

Sähköposti on helpoin ja varmin tapa saada yhteyttä, pyrin vastaamaan heti tai viim. 1-2pv kuluessa. tmi.saniainen@gmail.com

S-Saniainen on Suomen ainoa kestokukkasitomo. Palvelemme yksilöllisesti ja ammattitaidolla, saat takuulla upeat ja kestävät hääkukat! Kukkavalikoima on laaja eikä sesongit vaikuta saatavuuteen, eli pioniakin saat hääkimpuun vaikka talvella.

Asiakaslähtöinen,ystävällinen ,Iloinen, inspiroiva ja huolellinen.

Kestokukista teetetyt hääkukat voit tilata hyvissä ajoin ja hääaamuna on yksi stressi vähemmän sekä niistä jää ihanat muistot jotka säilyy. Pöytäkoristeita voit antaa vieraille lahjaksi tai vaikka myydä eteenpäin jolloin saat hieman rahoja takaisinkin. :)