Tampereen Häämessut

Parhaiden juhlien suunnittelu alkaa Tähtiareenalta

Lämpimästi tervetuloa 9.–10.2.2019 fiilistelemään rakkaasi kanssa elämänne tärkeintä juhlapäivää! Tampereen Häämessuilla tutustut juhlapaikkoihin, pienistä suuriin, kartanoista ravintoloihin. Näet huikeimmat askarteluideat ja mitä kaikkea ihanaa voisitkaan tehdä itse. Kuulet asiantuntijoiden vinkit herkullisimman menun laadintaan ja voit suunnitella vaikka unelmiesi hääkakun. Saat yksilöllistä opastusta niin morsiuspuvun kuin miesten juhlavaatetuksenkin valintaan. Pääset tutustumaan satoihin sormuksiin yhden päivän aikana ja kaikki ne saman katon alla! Näitä ja kaikkea muutakin elämyksellistä Tampereen Häämessuilla! Unelmat pitää nähdä, tuntea ja saavuttaa!

Tampereen alue

Muut hääpalvelut

Finland Events

Ilmailunkatu 20
33900 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Tampereen Häämessut vuosittain helmikuussa

Tähtiareenalla, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Ohjelmalavalla näet nonstopina tietoiskuja kiinnostavista aiheista. Istahda vaikka kuohuvan juoman äärelle kuulemaan meikeistä, kampauksista, hääkuvauksesta tai tulevista häätrendeistä. Useilla messuosastoilla pääset myös osallistumaan tai seuraamaan työnäytöksiä. Kysy ja osallistu rohkeasti, näytteilleasettajat ovat paikalla sinua varten..

Ideasaliin on katettu reilu kymmenen hääkattausta eri värein, eri tyylein. Varmasti inspiroivaa tutkittavaa muitakin juhlia suunnitteleville. Toteuttajana ovat alan ammattilaiset, joten kokonaisuus on rönsyävän tyylikäs. Ideakujalla valokuvaaminen on sallittua ja jopa suositeltavaa, niin saat kaikki ideat talteen!