Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tampereen Häämessut & Juhlat

Ihanat ideat & valloittavat vinkit häihin!

Tampereen Häämessut la-su 3.-4.2. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa Tule hakemaan parhaat vinkit ja ihanat ideat häiden suunniteluun. Inspiroidu ammattilaisten vinkeistä ja upeista näytöksistä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tampereen Häämessut vuosittain helmikuussa

Missä?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Mikä on parasta?

Tampereen Häämessuilla tutustut juhlapaikkoihin, pienistä suuriin, kartanoista ravintoloihin. Näet huikeimmat askarteluideat ja mitä kaikkea ihanaa voisitkaan tehdä itse. Kuulet asiantuntijoiden vinkit herkullisimman menun laadintaan ja voit suunnitella vaikka unelmiesi hääkakun. Saat yksilöllistä opastusta niin morsiuspuvun kuin miesten juhlavaatetuksenkin valintaan. Pääset tutustumaan satoihin sormuksiin yhden päivän aikana ja kaikki ne saman katon alla! Näitä ja kaikkea muutakin elämyksellistä Tampereen Häämessuilla! Unelmat pitää nähdä, tuntea ja saavuttaa! Ohjelmalavalla näet nonstopina tietoiskuja kiinnostavista aiheista. Istahda vaikka kuohuvan juoman äärelle kuulemaan meikeistä, kampauksista, hääkuvauksesta tai tulevista häätrendeistä. Useilla messuosastoilla pääset myös osallistumaan tai seuraamaan työnäytöksiä. Kysy ja osallistu rohkeasti, näytteilleasettajat ovat paikalla sinua varten.

Vinkki!

Messuilta löydät Kaunein kattaus -kilpailun, josta pääset poimimaan parhaat vinkit juhlakattaukseesi! Toteuttajana ovat alan ammattilaiset, joten kokonaisuus on rönsyävän tyylikäs. Valokuvaaminen on sallittua ja jopa suositeltavaa, niin saat kaikki ideat talteen!