Tahtoo - Muut hääpalvelut - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tahtoo

Vastustamattoman ihana hääsovellus & sivusto!

Tahtoo on Ihana ja kotimainen hääsovellus ja hääsivusto, jonka avulla nautit matkasta ehkä jopa enemmän kuin itse hääpäivästä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tahtoo on kaikilla laitteilla ja kaikkialla toimiva hääsivusto & hääsovellus, jolla häiden suunnittelu pysyy hanskassa! Tahtoolla pysyt kärryillä niin vieraista, hääbudjetista kuin tehtävistä sekä teet vaivatta istumajärjestyksen. Lisäksi voit luoda juhlia varten upean hääsivun. Hääsivun kautta vieraat voivat ilmoittautua, voit jakaa häiden jälkeen hääkuvat vieraille ja saat vaivatta kerättyä vieraiden ottamat kuvat talteen. Tahtoon hääpalveluhausta löydät lisäksi valtavan määrä upeita hääalan yrityksiä, joiden avulla luot unelmiesi hääpäivän. Tahtoo onkin useiden hääparien mielestä paras apuri matkalla unelmien hääpäivään ja vielä häiden jälkeenkin!

Missä?

Tahtoo on aina juuri siellä, missä suunnittelet häitä! Palvelu on suomenkielinen, mutta hääsivun voit tehdä vaikka kolmella kielellä, jos sinulla on tiedossa monikielisest häät.

Meidän tyyli

Hauska, ihana, kotimainen, luotettava & ohittamaton!