Villa Pähkinämäki

Tunnelmallinen juhlatila Nousiaisissa!

Villa Pähkinämäki on tunnelmallinen juhlatila Nousiaisissa. Villa Pähkinämäki lumoaa vieraansa upeilla sisätiloillaan ja kauniilla maalaismiljööllään Juhlasalin korkeus on jopa kuusi metriä ja luonnonvalo tulvii sisään monista ikkunoista. Sijaintimme on noin 20 minuuttia Turusta, keskellä rauhallisinta maaseutua. www.villapahkinamaki.fi

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Villa Pähkinämäki

Halisojantie 60
21270 NOUSIAINEN

Kysymykset & vastaukset

Juhlatilan voi varata yksityisten ja yritysten tilaisuuksiin keväästä syksyyn. Tilaan mahtuu jopa 140 henkilöä pöytäpaikkoineen ja noin 300 henkilöä seisoma/istumapaikkoineen. Asiakas saa tuoda omat ruoat ja juomat.

Nousiainen, Varsinais-Suomi, Turun seutu

Puhelin: 044 279 1234

Rauhallinen sijainti ja aito maalaismiljöö. Juhlasali lumoaa asiakkaansa valoisuudellaan, korkeudellaan ja upeilla sisäpinnoillaan. Villa Pähkinämäestä on nopea yhteys Turkuun.

Tartumme asiakastoimeksiantoihin nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Olemme luotettava ja tasokas yhteistyökumppani juhlien järjestämiseen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Hyvän yhteistyökumppanin kanssa teillä on aikaa nauttia matkastanne kohti unelmienne päivää!