Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Pähkinämäki

Tunnelmallinen juhlatila Turun seudulla!

Villa Pähkinämäki lumoaa vieraansa upeilla sisätiloillaan ja kauniilla maalaismiljööllään. Meillä vietät unelmiesi hääpäivän! www.villapahkinamaki.fi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlatilan voi varata yksityisten henkilöiden sekä yritysten tilaisuuksiin keväästä myöhäiseen syksyyn. Tilaan mahtuu jopa 120-140 henkilöä pöytäpaikkoineen ja noin 300 henkilöä seisoma/istumapaikkoineen. Tila toimii kuitenkin erinomaisesti myös pienemmille vierasmäärille. Asiakas saa tuoda omat ruoat ja juomat. Villa Pähkinämäestä voit hankkia halutessasi myös kokonaisvaltaisen Avaimet käteen-paketin tai täydentää juhlaasi yksittäisillä lisäpalveluilla, joita meillä on tarjota erittäin runsaasti.

Missä?

Nousiainen, Varsinais-Suomi, Turun seutu

Mikä on parasta?

Upea juhlasali lumoaa vieraansa tunnelmallisuudellaan, korkeudellaan ja upeilla sisäpinnoillaan. Myös ulkotilat ovat ensiluokkaiset: lammenranta, aurinkoinen terassialue ja suuri makasiinipaviljonki viimeistelevät juhlapuitteet. Villa Pähkinämäessä on runsaasti lisäpalveluja esimerkiksi koriste-ja kattausrekvisiitassa, jotka helpottavat järjestelyjä huomattavasti. Villa Pähkinämäestä on nopea yhteys Turkuun.

Meidän tyyli

Tartumme asiakastoimeksiantoihin nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Olemme luotettava ja tasokas kumppani juhlien järjestämiseen.

Palkinnot

Olemme vuoden 2021 "Suosituimmat hääpalvelut"-listalla sijalla 18! Kokonaisuudessaan hääpalveluja on häät.fi-sivustolla noin 800. Pääsimme finaaliin "Vuoden hääyritys"-kilpailussa 2019!

Vinkki!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Hyvän yhteistyökumppanin kanssa teillä on aikaa ja rauhaa nauttia matkastanne kohti unelmienne päivää!