Hääpaperistudio - Hääkutsut ja hääkoristeet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpaperistudio

Laadukkaat hääjuhlien paperituotteet

Ainutlaatuiset hääkutsut elämäsi juhlaan. Tee elämäsi juhlasta uniikki kokemus ainutlaatuisilla hääkutsu tuotteilla, jotka luovat häiden ihanaa tunnelmaa. Olemme vierelläsi täydellisenä päivänä❤️

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yksilölliset ja trendikkäät valmiit hääkutsu tuotteet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Häiden paperituotteillemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Mallistoista löytyy Save the Date- ja kutsukortit, sekä hääjuhlan muut painotuotteet joilla luodaan toiveidenne mukainen tunnelma häihin. Halutessasi juuri täydelliset oman toiveen mukaiset hääkutsut, ota yhteyttä, niin tehdään teille täydelliset kutsut yhdessä.

Missä?

Hääpaperistudio sijaitsee Helsingissä ja nettisivujen kautta tuotteet ja palvelut on saatavilla koko Suomessa.

Mikä on parasta?

Parasta on hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa ja ilo yhteisistä onnistumisista! Laadukkaat paperituotteet, uniikki design, ystävällinen palvelu ja suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meidän tyyli

Tyylimme on kaunista, trendikästä, yksilöllistä, monipuolista ja idearikasta.

Vinkki!

Jätä osa häästressistä pois ja tilaa valmiit hääkutsut! Hääkutsujen mallipohjia voi muokata omien toiveidenne mukaan erilaisilla fonteilla, väreillä, sekä yhdistelemällä eri hääkutsujen mallipohjien osia keskenään. Lisäksi voimme toteuttaa ihan oman toiveenne mukaiset hääkutsu tuotteet, vain oma mielikuvitus on rajana :).