KATRI.design Hääkutsut

Rakkauden juhlaan rakkaudella tehtyjä

YKSILÖLLISET HÄIDEN PAPERITUOTTEET Kaikki häiden paperituotteet räätälöidään yksilöllisesti juuri teille sopiviksi. Hääkutsu mallistot näkyvät www.haakutsut.com -sivuilla. Tervetuloa tutustumaan! :)

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

KATRI.design

Lainlukijantie 19
00690 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Yksilölliset ja trendikkäät valmiit hääkutsu mallistot räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mallistoista löytyy Save the Date- ja kutsukortit, sekä hääjuhlan muut painotuotteet joilla luodaan toiveidenne mukainen tunnelma häihin.

Katri.design studio sijaitsee Helsingissä ja www.haakutsut.com -sivujen kautta tuotteet ja palvelut on saatavilla koko Suomessa.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@katri.design, tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Parasta on hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa ja ilo yhteisistä onnistumisista! Yksilöllinen design, palvelu ja suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti, sekä ystävällinen ja luotettava palvelu.

Tyylimme on kaunista, trendikästä, yksilöllistä, monipuolista ja idearikasta.

Hääkutsujen mallipohjia voi muokata omien toiveidenne mukaan erilaisilla fonteilla, väreillä, sekä yhdistelemällä eri hääkutsujen mallipohjien osia keskenään. Lisäksi voimme toteuttaa ihan oman toiveenne mukaiset hääkutsu tuotteet, vain oma mielikuvitus on rajana :).