Katri.design Hääkutsut

Laadukkaat hääjuhlien paperituotteet

Ainutlaatuiset hääkutsut elämäsi juhlaan. Tee elämäsi juhlasta uniikki kokemus ainutlaatuisilla hääkutsu tuotteilla, jotka luovat häiden ihanaa tunnelmaa. Olemme vierelläsi täydellisenä päivänä❤️

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Katri.design

Lainlukijantie 19
00690 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Yksilölliset ja trendikkäät valmiit hääkutsu tuotteet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mallistoista löytyy Save the Date- ja kutsukortit, sekä hääjuhlan muut painotuotteet joilla luodaan toiveidenne mukainen tunnelma häihin. Halutessasi juuri täydelliset oman toiveen mukaiset hääkutsut, ota yhteyttä, niin tehdään teille täydelliset kutsut yhdessä.

Katri.design studio sijaitsee Helsingissä ja katridesign.com -sivujen kautta tuotteet ja palvelut on saatavilla koko Suomessa.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@katridesign.com, tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Parasta on hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa ja ilo yhteisistä onnistumisista! Laadukkaat paperituotteet, uniikki design, ystävällinen palvelu ja suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tyylimme on kaunista, trendikästä, yksilöllistä, monipuolista ja idearikasta.

Jätä osa häästressistä pois ja tilaa valmiit hääkutsut! Hääkutsujen mallipohjia voi muokata omien toiveidenne mukaan erilaisilla fonteilla, väreillä, sekä yhdistelemällä eri hääkutsujen mallipohjien osia keskenään. Lisäksi voimme toteuttaa ihan oman toiveenne mukaiset hääkutsu tuotteet, vain oma mielikuvitus on rajana :).