Beely.fi

Fiksuin tapa hankkia auto

Beelyn asiakkaat ovat sitä mieltä, että Beely on fiksuin tapa hankkia auto. Maksat edullista kiinteätä kuukausierää, joka sisältää auton lisäksi myös huollot ja korjaukset.

Kaikkialla Suomessa

Hääkuljetukset

Kysymykset & vastaukset

Beely-autosta maksat kiinteää kuukausimaksua, joka ei muutu, vaikka moottori rikkoutuisi, vuosihuollossa tulisi “yllätyksiä", uusien autojen autovero laskisi dramaattisesti tai kyseisen automerkin tai polttomoottoriautojen kysyntä sukeltaisi.

Voit valita Beely.fi-sivustolta sinulle sopivan auton missä tahansa Suomessa, ja halutessasi se tuodaan kotiovellesi.

Beelyn voi hankkia kahdella eri tavalla 1. Voit valita haluamasi auton Beely.fi-nettisivuilta ja allekirjoittaa samalla sopimuksen. Kyseinen sopimus on heti voimassa ja enää sinun täytyy vain sopia auton hausta tai auton toimituksesta autoliikkeen kanssa. Allekirjoituksen jälkeen saat ladattua sopimuksen LähiTapiola rahoituksen verkkopalvelusta https://verkkopalvelu.lahitapiolarahoitus.fi/ 2. Voit mennä suoraan autoliikkeeseen katsomaan autoa ja siellä myyjän kanssa allekirjoittaa samat sopimukset kuin nettisivun kautta. Beelyn hinta ja palvelu on sama riippumatta siitä hankitko Beelyn liikkeestä vai Beely.fi sivuilta.

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12 kk jälkeen ilman mitään kustannuksia, 1 kk irtisanomisajalla. Sinun ei tarvitse siis etukäteen tietää miten kauan haluat pitää Beelyäsi. Beely-palvelussa on saatavilla 22 yleisimmän automerkin vähän ajettuja henkilöautoja monesta eri kokoluokasta. Beelyt ovat 1-4 vuotiaita ja enintään 100 000 km ajettuja.