Wedding Garage - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Wedding Garage

Morsian on aina oikean kokoinen.

Wedding Garagessa morsian on aina oikean kokoinen ja unelmasi ei ole koskaan liian kallis - myymme uusia ja käytettyjä merkkihääpukuja paremman palvelun kera. Tsekkaa lisätiedot verkkosivuiltamme!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Wedding Garage tarjoaa hääpukuja jokaiseen makuun. Valikoimassa mm. kansainvälisesti arvostettu Eddy K-mallisto Milanosta, Trés Chic, Lilly, Bianco Evento, VALKOINEN ja Heidi Tuisku Bridal Pieces. Meillä on valikoimassa myös käytettyjä hääpukuja ja uusia morsianten Poirierilta ja Bianco Eventolta. Löydät meiltä niin kesän kuin talven häihin asusteet ja tarvikkeet, mm. erikoisliivit selästä avoimen hääpuvun alle ovat meidän suosikkituotteemme!

Missä?

Wedding Garage liike sijaitsee Jyväskylän keskustassa Yliopistonkadulla. Olemme mukana myös messuilla ja tapahtumissa - tilaa uutiskirje verkkosivuiltamme niin tiedät enemmän!

Mikä on parasta?

Wedding Garage on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta, kehopositiivisuudesta ja ekologisuudesta. Meillä jokainen asiakas on aina oikeanlainen: oikean kokoinen, ikäinen, muotoinen, kiinnostunut oikeista asioista, oikean tyylinen... joku on valinnut sinut elämänkumppanikseen juuri sellaisena kuin olet! Jos siis kaipaat hemmottelua ja hyvää valikoimaa, kannattaa tulla kauempaakin! Asiakkaita käy hyvinkin pitkästä matkaa ison valikoiman vuoksi.

Meidän tyyli

Ajankohtainen, monipuolinen, kehopositiinen, ekologinen, runsas

Palkinnot

Wedding Garage voitti 2.sijan 2023 ja 3.sijan Vuoden Hääyritysten Morsiuspalveluiden kategoriassa 2022. Yksinoikeudella edustamamme Eddy K-hääpuku Dahlia oli ehdolla vuoden kauneimmaksi hääpuvuksi 2020.

Vinkki!

Muista kysyä onko puolisolla odotuksia tai toiveita hääpäivän suhteen, ja vaadi palvelussa aina vain parasta. Muista, sinä olet juuri oikeanlainen ja hääpäiväsi saa olla juuri sellainen kuin te tahdotte - ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa juhlia häitä. Miettikää siis yhdessä mitä te tahdotte!