Hääpukuliike Wedding Garage

Morsian on aina oikean kokoinen.

Wedding Garagessa morsian on aina oikean kokoinen ja unelmasi ei ole koskaan liian kallis - myymme uusia ja käytettyjä merkkihääpukuja paremman palvelun kera. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Jyväskylän alue

Hääpuvut ja asusteet

Wedding Garage Oy

Rajakatu 28
40200 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Wedding Garage tarjoaa hääpukuja jokaiseen makuun. Valikoimassa mm. kansainvälisesti arvostettu Eddy K mallisto Milanosta, kotimaiset VALKOINEN ja Heidi Tuisku Pieces-kokoelma, sekä valtava määrä käytettyjä pukuja, joidan avulla voi säästää luontoa. Valikoimassa ovat asusteet Bianco Eventolta, Poirierilta ja VIHREÄ Bridal Wearilta.

Wedding Garage liike sijaitsee Jyväskylän keskustassa Rajakadulla ja verkkokauppa palvelee 24/7 osoitteessa shop.weddinggarage.fi. Olemme mukana myös messuilla ja tapahtumissa - tilaa uutiskirje verkkosivuiltamme niin tiedät enemmän!

Jos etsit hääpukua, voit tutustua meihin verkkosivuillame ja vaikkapa Instagramissa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, ja pyrimme pitämään nopeimmin ajan tasalla Instagram-palvelun. Voit varata ajan verkkoajanvarauksesta sovitukseen, kun hääpäivä on päätetty ja häihin on n.18-6kk aikaa - jos etsit uutta pukua, joka tulee tilata. Heti rekistä mukaan löytyy satoja pukuja, joten jos puku pitää löytää heti, sekin onnistuu!

Wedding Garage on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta, kehopositiivisuudesta ja ekologisuudesta. Meillä jokainen asiakas on aina oikeanlainen: oikean kokoinen, ikäinen, muotoinen, kiinnostunut oikeista asioista, oikean tyylinen... joku on valinnut sinut elämänkumppanikseen juuri sellaisena kuin olet! Jos siis kaipaat hemmottelua ja hyvää valikoimaa, kannattaa tulla kauempaakin!

Ajankohtainen, monipuolinen, kehopositiinen, ekologinen, runsas

Wedding Garage on ollut finaalissa vuoden hääpukuliikkeeksi, kahdesti! Lisäksi Eddy K Dahlia oli ehdolla vuoden kauneimmaksi hääpuvuksi 2020.

Muista kysyä onko puolisolla odotuksia tai toiveita hääpäivän suhteen, ja vaadi palvelussa aina vain parasta. Muista, sinä olet juuri oikeanlainen ja hääpäiväsi saa olla juuri sellainen kuin te tahdotte - ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa juhlia häitä.