Garden by Olo

Lasikatettu puutarhamainen sisäpiharavintola

Garden on palkitun Olo ravintolan ”takatasku”. Vastapainona Olo hillitylle eleganssille, Garden tarjoaa rennommalla ilmapiirillä varustetun ravintolan. Ravintolamme sijaitsee sisätilaan rakennetulla sisäpihalla, Lampan talossa. Lasikatetun sisäpihan puutarhamainen tunnelma vie suoraan Etelä-Eurooppaan. Gardenin ruokalista koostuu tutuista Pohjoismaisista raaka-aineista maustettuna hitusella Aasiaa. Rakenna mieleisesi kokonaisuus tai jättäydy keittiön armoille.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lämmin lasikatolla katettu sisäpiha, Garden, on käytettävissä ympäri vuoden. Vaikka tila luo vaikutelman siitä, että olisit ulkona, kyseessä on kuitenkin sisätila. Gardeniin mahtuu istuvaan tilaisuuteen enimmillään 80 vierasta ja seisovaan tilaisuuteen jopa yli 100 vierasta. Gardenissa voit nauttia hääjuhlasi aikana juhlavan pöytiintarjoillun illallisen, rennomman family style- tapaan tarjoiltavan illallisen tai vaihtoehtoisesti cocktail-illallisen — sinä päätät. Ruoat valmistamme käsityönä kauden parhaista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Juomavalikoimamme on myös tarkoin suunniteltu tukemaan jokaista annosta, jokaista menua. Gardeniin mahtuu esiintyjiä DJ:stä kokonaiseen bändiin. Meidän kauttamme järjestyy myös tilan koristukset, esiintyjät ja kuvaaja. Pyrimme siihen, että tilaisuuden järjestäminen olisi mahdollisimman helppoa hääparille — eikä mistään tarvitse tinkiä.

Missä?

Ravintolamme sijaitsee Helsingin keskustan kupeessa, tuomiokirkkoa vastapäätä, Helenankadulla.

Mikä on parasta?

Toivomme, että asiakkaamme voivat jättää stressin taakseen järjestäessään tilaisuutensa meillä. Sen lisäksi, että perusravintolapalvelut järjestyvät kauttamme, avustamme myös tarvittaessa koristuksessa, menukorteissa ja paikkakorteissa sekä esiintyjän ja kuvaajan järjestämisessä. Ruokamme on ensiluokkaista ja palvelumme ammattitaitoista. Juomavalikoima täydentää kokonaisuutta ja tekee kokemuksesta unohtumattoman. Tila on uniikki, ainoa laatuaan — 200-vuotias lasikatolla katettu sisäpiha, lämmin sisätila, joka muistuttaa Keski-Eurooppalaista sisäpihaa. Satoi tai pastoi, voit nauttia hääjuhlastasi säästä piittamatta ja silti tuntea olevasi ulkona.

Meidän tyyli

Laadukkaat tuotteemme ja palvelumme ovat tuotettu ammatittaidolla. Persoonallinen ja rento ote takaavat unohtumattoman illan ravintolassamme. Uniikki ravintolasali luo vielä viimeisen silauksen häätunnelmaan.

Vinkki!

Anna ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa teitä luomaan, juuri teidän näköisenne, unohtumaton päivä!