MEvent

Little details make a difference

Kuva Susanna Nordvall

Hääsuunnittelijamme suunnittelevat ja toteuttavat upean hääjuhlan teitä kuunnellen, visualistimme stailaa ja floristimme tuo toiveenne toteen kukkien kautta. Luodaan yhdessä unohtumaton hääjuhla.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Mevent Oy

Uurastajankatu 19
33710 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Hääsuunnittelu. Autamme ideoinnissa, stailauksessa, käytännön järjestelyissä sekä hääpäivän toteutuksessa yksityiskohtia unohtamatta. Toteutamme myös upeat kukat toiveidenne mukaan.

Studiomme on Tampereella ja tiimimme matkustaa häihinne ympäri Suomen ja ulkomaille.

Voit laittaa sähköpostia tai soittaa ja kertoa toiveistanne. Sovitaan alkuun suunnittelutapaaminen, jonka pohjalta teemme teille tarjouksen. mevent@mevent.fi | +358 50 5757 268

Hyvin organisoiduissa juhlissa visuaalisuus ja tunnelma kulkevat käsi kädessä ja hääpari saa keskittyä juhlimiseen vieraiden kanssa.

Olemme tunnettuja tuoreista ideoista, sekä halusta luoda ennen näkemättömiä elämyksiä ja kukkainstallaatioita kiehtovaan häämaailmaan.

Love me do kattauskilpailun voittaja 10/2017 Tampereen häämessut kattauskilpailun voittaja 2/2019

Edessänne on ehkä yksi elämänne odotetuimmista ja tärkeimmistä päivistä. Haluamme auttaa tuomalla teidän tarinanne esiin hääjuhlassa. Kuunnelkaa itseänne ja nauttikaa ihanasta matkasta kohti unelmien hääpäivää.