MEvent - Hääsuunnittelijat - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

MEvent

Little details make a difference

Hääsuunnittelijamme suunnittelevat ja toteuttavat upean hääjuhlan teitä kuunnellen, visualistimme stailaa ja floristimme tuo toiveenne toteen kukkien kautta. Luodaan yhdessä unohtumaton hääjuhla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääsuunnittelu. Autamme ideoinnissa, stailauksessa, käytännön järjestelyissä sekä hääpäivän toteutuksessa yksityiskohtia unohtamatta. Toteutamme myös upeat kukat toiveidenne mukaan.

Missä?

Studiomme on Tampereella ja tiimimme matkustaa häihinne ympäri Suomen ja ulkomaille.

Mikä on parasta?

Hyvin organisoiduissa juhlissa visuaalisuus ja tunnelma kulkevat käsi kädessä ja hääpari saa keskittyä juhlimiseen vieraiden kanssa.

Meidän tyyli

Olemme tunnettuja tuoreista ideoista, sekä halusta luoda ennen näkemättömiä elämyksiä ja kukkainstallaatioita kiehtovaan häämaailmaan.

Palkinnot

Love me do kattauskilpailun voittaja 10/2017 Tampereen häämessut kattauskilpailun voittaja 2/2019

Vinkki!

Edessänne on ehkä yksi elämänne odotetuimmista ja tärkeimmistä päivistä. Haluamme auttaa tuomalla teidän tarinanne esiin hääjuhlassa. Kuunnelkaa itseänne ja nauttikaa ihanasta matkasta kohti unelmien hääpäivää.