Josefiina - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Josefiina

Ylellisimmät hääpuvut tulevat Josefiinasta

Kokonaan morsiamille omistetusta Morsiuspukuliike Josefiinasta löydät kaiken hääpäiväsi pukeutumiseen: hääpuvun, hunnun ja tiaran. Messujen ajan 2.–6.11. palvelemme ajanvarauksella TO–MA klo 9–21.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä löydät kaiken tarpeellisen hääpäiväsi pukeutumiseen: morsiuspuvut, hunnut, tiarat ja kengät. Edustamme monia kansainvälisesti tunnettuja hääpukumerkkejä kuten Pronovias, Atelier Pronovias, Badgley Mischka Bride, Justin Alexander Signature, Justin Alexander, Lillian West, Sincerity, Enzoani, Élysée, Monica Loretti ja Daniela di Marino. Mallistomme normaalihintaisten pukujen hinnat sijoittuvat yleensä 900–3900 € välille. Tee ajanvaraus heti, mahdollisuus sovituksiin myös lauantaisin ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan! Soita tai tekstaa 0407078725.

Missä?

Josefiina sijaitsee Lahden ydinkeskustassa kauniin puiston laidalla. Lahteen on helppo tulla kaikkialta Etelä-Suomesta, esimerkiksi matka junalla Helsingin keskustasta Lahteen kestää alle tunnin!

Mikä on parasta?

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja teemme elämäsi tärkeimmästä päivästä vieläkin ikimuistoisemman. Teemme myös tarvittavat istuvuuskorjaukset huolellisesti ja säilytämme pukuasi aina häiden aattopäiviin asti, jotta sinä saat valmistautua juhlapäivääsi kevein mielin. Kun h-hetki on lähellä, voit ottaa kaason mukaan noutosovitukseen ja käymme puvun yksityiskohdat yhdessä läpi, jotta hääaamuna kenenkään ei tarvitse stressata puvun takia.

Meidän tyyli

ylellinen, klassinen, yksilöllinen, palveleva, asiantunteva

Palkinnot

Kaunein Hääpuku -kilpailussa 3. sija 2017, 2. sija 2016 ja 1. sija 2015 ja 2014

Vinkki!

Hääpuku kannattaa valita ajoissa, jotta toimitusajat eivät rajoita valikoimaa. Lähde liikkeelle viimeistään 8 kuukautta ennen hääpäivääsi.