Villa Malmi - Juhlatilat ja catering - Kaakkois-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Malmi

Uniikki juhlapaikka Vuoksen varrella Imatralla

Villa Malmi – pala historiaa Vuoksen rannalla Imatralla. Villa Malmi Imatran vesivoimalaitosmiljöössä tarjoaa upeat puitteet erilaisten tapahtumien, kokousten ja juhlien järjestämiseen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Villa Malmista löytyy tilava sali, josta avautuu näköala Vuokselle, iso piha (mahdollisuus juhlateltoille), majoitusmahdollisuus sekä rantasauna. Rakennus on perusremontoitu säilyttäen silti sen kauniin, historiallisen tunnelman. Tilaisuuksiin myös pitopalvelu ja catering meiltä.

Missä?

Pian satavuotias Villa Malmi Imatran vesivoimalaitosmiljöössä, Vuoksen kuohujen äärellä tarjoaa upeat ja mukautumiskykyiset puitteet erilaisten tapahtumien, kokousten ja juhlien järjestämiseen. Rakennus sijaitsee vain muutaman kilometrin päästä Imatrankosken keskustasta, mutta sitä ympäröi silti ihana luontomiljöö ja oma rauha.