Rekisteröidy hääpalvelun tarjoajaksi Häät.fissä

Jos sinulla on hääparien kaipaama tuote tai palvelu, luo yritysprofiili ja ota Häät.fi Hääpalvelut hyötykäyttöön.

Voit rekisteröityä ja ylläpitää omaa profiilisivuasi Häät.fissä – jopa ILMAISEKSI. Lue lisää!

Häät.fi Hääpalvelut Catering ja juhlatilat

Jätä yhteystietosi ja saat kutsun oman palvelusivun ylläpitäjäksi!

Häät.fi Hääpalvelut hakemistoon hyväksytään juhla-alalle palveluita tai tuotteita tarjoavat yritykset, joilla on y-tunnus tai henkilöt, jotka laskuttavat palveluistaan kevytyrittäjinä.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

1) Saat muutaman minuutin kuluessa tai viimeistään samana iltana sähköpostia (osoitteesta haat@editus.fi), jonka avulla luot salasanan ja jatkat palvelusi rekisteröintiä omassa hallintapaneelissasi. Jos et näe sähköpostia Saapuneet-kansiossasi, tarkista myös sähköpostisi Roskaposti-kansio.

2) Lisää ja tallenna hääpalvelusi profiiliin heti vähintään pakolliset tiedot ja kansikuva sekä yhteystiedot.

3) Jää odottamaan palvelusi hyväksymistä. Tässä saattaa kestää 1-5 työpäivää. Palvelusi tiedot eivät vielä näy Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa. Mikäli julkaisuehtojen täyttymisessä on jotain epäselvää, saat henkilökohtaisen sähköpostikyselyn Häät-tiimiltä.

4) Kun palvelusi on hyväksytty ja julkaistu, saat hyväksymisestä ilmoituksen sähköpostiisi.

5) Käy säännöllisin väliajoin tarkistamassa ja päivittämässä palvelusi tietoja ja omia yhteystietojasi yrityskäyttäjän näkymässä. Voit aina kirjautua profiiliisi sisään tässä osoitteessa: https://www.haat.fi/yritystiedot 
KIRJAUDU-linkki löytyy myös Häät.fin mustasta alareunasta eli ns. footerista.

6) Saat sähköpostitse Häät-tiimiltä vinkkejä profiilisivun täydentämiseen silloin tällöin. Ethän peru uutiskirjeen tilausta, jotta saat tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

7) Kun haluat palvelusivullesi perustasoa enemmän kävijöitä, voit ostaa mainostason HOPEA tai KULTA, jolloin sivuasi mainostetaan Häät.fi-sivustolla. Löydät mainostamisesta lisätietoa ja voit tehdä tilauksen sopivasta mainostasosta, kun olet kirjautunut yrityskäyttäjän hallintanäkymään. Lisätietoa mainonnasta Häät.fi-sivustolla ja muissa Häät-kanavissa löytyy myös sivustolta Mainostajalle.haat.fi

Häät.fi Hääpalvelut Hääpuvut ja asusteet

Kysy lisää!

Jos sinulla on kysymyksiä Hääpalvelut-hakemistosta tai muusta mainostamisesta Häät.fi-sivustolla, löydät runsaasti tietoa Mainostajalle.Haat.fi-sivustolta.

Ethän epäröi olla meihin yhteydessä! Voit aina lähettää viestiä haat@editus.fi tai soittaa iloisille ja avuliaille Häät-tiimiläisille:

040 5057345 / Sari (yrittäjä)

044 7632382 / Liina (verkkotuottaja)

044 3781154 / Sanna (asiakkuuspäällikkö)

 

Jaa juttu