Rekisteröidy hääpalvelun tarjoajaksi Häät.fissä

Jos sinulla on hääparien kaipaama tuote tai palvelu, luo yritysprofiili ja ota Häät.fi Hääpalvelut hyötykäyttöön.

Voit rekisteröityä ja ylläpitää omaa profiilisivuasi Häät.fissä – jopa ILMAISEKSI. 

Hurmaa hääparit

Yli 10.000 käyttäjää viikossa etsii Häät.fi Hääpalvelut-hakemistosta sopivia tuotteita ja palveluita omiin häihinsä. Hurmaa heidät upealla omalla profiilisivullasi, jotta he klikkaavat eteenpäin nettisivuillesi tai tarttuvat puhelimeen. Samalla luot arvokkaan, omille kotisivuillesi osoittavan linkin.

Luo ilmainen Häät.fi-tili

Häät.fi Hääpalvelut Catering ja juhlatilat

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

1) Saat muutaman minuutin kuluessa sähköpostia Häät-tiimiltä (osoitteesta no-reply@haat.fi), jonka avulla luot salasanan ja jatkat palvelusi rekisteröintiä omassa hallintapaneelissasi. Jos et näe sähköpostia Saapuneet-kansiossasi, tarkista myös sähköpostisi Tarjoukset- ja Roskaposti-kansiot.

2) Luodaksesi julkisen Yrityssivun Häät.fi Haapalvelut-hakemistoon lisää ja tallenna Yrityssivun tietoihin heti vähintään pakolliset tiedot ja kansikuva sekä yhteystiedot. Huomio kello hallintasivun oikeassa yläkulmassa! Turvallisuussyistä käytössä on 24 min aikakatkaisu, jonka saat nollattua lataamalla sivun uudelleen tai kirjautumalla ulos ja takaisin sisään.

3) Jää odottamaan palvelusi hyväksymistä. Tässä saattaa kestää 1-5 työpäivää. Palvelusi tiedot eivät vielä näy Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa. Mikäli julkaisuehtojen täyttymisessä on jotain epäselvää, saat henkilökohtaisen sähköpostikyselyn Häät-tiimiltä.

4) Kun palvelusi on hyväksytty ja julkaistu, saat hyväksymisestä ilmoituksen sähköpostiisi.

Pidä tiedot ajan tasalla

Käy säännöllisin väliajoin tarkistamassa ja päivittämässä palvelusi tietoja ja omia yhteystietojasi yrityskäyttäjän näkymässä. Voit aina kirjautua profiiliisi sisään tässä osoitteessa: https://www.haat.fi/log-in

KIRJAUDU SISÄÄN

Saat sähköpostitse Häät-tiimiltä vinkkejä profiilisivun täydentämiseen silloin tällöin. Ethän peru uutiskirjeen tilausta, jotta saat tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Mainostamalla tavoitat enemmän ostohaluisia asiakkaita

Kun haluat palvelusivullesi enemmän kävijöitä, kuin maksuton rivinäkyvyys mahdollistaa, voit ostaa "Suosittelemme" (KULTATASO)-mainostason (määräaikainen 12 kk mainosaika), jolloin sivuasi mainostetaan kuvamainoksin Häät.fi-sivustolla ja poistat muun mainonnan omalta sivultasi. Löydät mainostamisesta lisätietoa ja voit tehdä tilauksen, kun olet kirjautuneena yrityskäyttäjän hallintanäkymään. Lisätietoa mainonnasta löydät myös sivustolta Häät PRO -sivustolta. 

Häät.fi Hääpalvelut Hääpuvut ja asusteet

Kysy lisää!

Jos sinulla on kysymyksiä Hääpalvelut-hakemistosta tai muusta mainostamisesta Häät.fi-sivustolla tai muissa Häät-kanavissa, löydät runsaasti tietoa hääalan yrityksille tarkoitetuilta Häät PRO -sivuilta. 

Ethän epäröi olla meihin yhteydessä! Voit aina lähettää viestiä haatpro@editus.fi tai soittaa iloisille ja avuliaille Häät-tiimiläisille:

040 5057345 / Sari (yrittäjä, päätoimittaja)

044 7632382 / Liina (verkkotuottaja)

044 3781154 / Sanna (asiakkuuspäällikkö)

 

Jaa juttu