Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät-lehti ja Häät.fi

Verrattomat häät helposti

Me Häät-tiimissä haluamme auttaa kaikkia hääpareja ja heidän läheisiään löytämään itselleen sopivan tavan järjestää verrattomat häät helposti. Siksi järjestämme myös Häämessut netissä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ota Häät.fi avuksesi, kun suunnittelet unohtumattomia häitänne. Saat käyttöösi rajattomasti inspiraatiota ja ideoita. LUO TILI ja voit ottaa käyttöön kokonaan maksuttomat ja helpot työkalut kuten hääbudjetin, vieraslistan ja muistilistan. Myös Hääpukukone ja Sormuskone auttavat kiperissä valinnoissa. Löydät linkin tilin luomiseen tämän Häät.fi-palvelun etusivulta ja ylänavigaatiosta. Häät-lehden avulla löydät inspiroivat uutuudet ja tiedät, mitä kaikkea häiden maailmassa on ajankohtaista juuri nyt. Häät-lehti kuratoi mielenkiintoisimmat häätrendit maailmalta, häämuodin upeat uutuudet, kauneimmat sormukset ja ihanat hääideat suomalaisille hääpareille ja heidän läheisilleen. Häät-lehti ilmestyy vuosittain kaksi kertaa: tammikuussa ja lokakuussa.

Missä?

Häät.fi on apunasi 24/7. Häät-lehden voi ostaa Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukautta ilmestymisen jälkeen tai diginäköislehtenä Issuu.com-arkistosta ympäri vuoden.

Mikä on parasta?

Häät-lehden ja Häät.fin missio on auttaa kaikkia hääpareja ja heidän läheisiään löytämään itselleen sopivan tavan järjestää verrattomat häät helposti. Ahkera toimitus poimii trendejä ja uutuuksia maailmalta, soveltaa suomalaisia hääperinteitä nykypäivän häihin ja julkaisee häätarinoita, joista on iloa omia häitään suunnitteleville.

Meidän tyyli

Inspiroiva, aito, käytännönläheinen, vastuullinen, suomalainen

Palkinnot

Häät-lehti ja Häät.fi tuotetaan ja painetaan kokonaan Suomessa, ja niille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Vinkki!

Fiilistele ja haaveile ensin rauhassa ja ajan kanssa, suunnittele sitten huolella unelmienne häät. Äläkä epäröi pyytää apua ystäviltä tai hääalan ammattilaisilta. Olethan jo aloittanut oman polkusi luomalla käyttäjätilin täällä Häät.fissä?