Häät-lehti ja Häät.fi

Verrattomat häät helposti

Kuva Susanna Nordvall for Häät.fi

Me täällä Häät-mediassa haluamme auttaa kaikkia hääpareja ja heidän läheisiään löytämään itselleen sopivan tavan järjestää verrattomat häät helposti.

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Editus Oy

Välikatu 2
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Ota Häät.fi avuksesi, kun suunnittelet unohtumattomia häitänne. Saat maksutta käyttöösi rajattomasti inspiraatiota ja ideoita sekä helppoja työkaluja kuten hääbudjetin, vieraslistan ja muistilistan. Myös Hääpukukone ja Sormuskone auttavat kiperissä valinnoissa. Löydät linkin kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen tämän Häät.fi-palvelun etusivulta ja alaviitteestä. Häät-lehden avulla löydät inspiroivat uutuudet ja tiedät, mitä kaikkea häiden maailmassa on ajankohtaista juuri nyt. Häät-lehti kuratoi mielenkiintoisimmat häätrendit maailmalta, häämuodin upeat uutuudet, kauneimmat sormukset ja ihanat hääideat suomalaisille hääpareille ja heidän läheisilleen. Häät-lehti ilmestyy vuosittain kaksi kertaa: tammikuussa ja lokakuussa.

Häät.fi on apunasi 24/7. Häät-lehden voi ostaa Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukautta ilmestymisen jälkeen tai diginäköislehtenä Issuu.com-arkistosta ympäri vuoden. Seuraa sivuston alareunasta löytyvää linkkiä "Lue näköislehtenä" nettikauppaan, ja voit selata yhden aiemmin ilmestyneen lehden ja muutaman mallisivun jokaisesta lehdestä jopa maksutta.

Löydät koko Häät-median mimmitiimin täältä: http://mainostajalle.haat.fi/tiimi/ Älä epäröi olla yhteydessä meihin asiassa kuin asiassa, mikä häihin liittyy. Löydät jokaisen roolin ja yhteystiedot kuvia klikkailemalla.

Häät-lehden ja Häät.fin missio on auttaa kaikkia hääpareja ja heidän läheisiään löytämään itselleen sopivan tavan järjestää verrattomat häät helposti. Ahkera toimitus poimii trendejä ja uutuuksia maailmalta, soveltaa suomalaisia hääperinteitä nykypäivän häihin ja julkaisee häätarinoita, joista on iloa omia häitään suunnitteleville.

Inspiroiva, aito, käytännönläheinen, vastuullinen, suomalainen

Häät-lehti ja Häät.fi tuotetaan ja painetaan kokonaan Suomessa, ja niille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Fiilistele ja haaveile ensin rauhassa ja ajan kanssa, suunnittele sitten huolella unelmienne häät. Äläkä epäröi pyytää apua ystäviltä tai hääalan ammattilaisilta. Olethan jo aloittanut oman Hääpolkusi rekisteröitymällä täällä Häät.fissä?