Häät-lehti ja Häät.fi

Ahmi inspiraatiota suureen päiväänne

Häät-lehti sisältää mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat häätrendit, häämuodin upeat uutuudet, kauneimmat sormukset ja ihanat hääideat suomalaisille hääpareille ja heidän läheisilleen! Vaihtuvia teemoja sekä monipuolisia vinkkejä ja tee-se-itse-ideoita kaksi kertaa vuodessa. Häät-lehti on Häät.fin sisarmedia.

Helsingin alue

Muut hääpalvelut

Kysymykset & vastaukset

Häät-lehden avulla löydät inspiroivat uutuudet ja tiedät, mitä kaikkea häiden maailmassa on ajankohtaista juuri nyt. Häät-lehdestä löydät parhaat Suomessa saatavilla olevat tuotteet ja palvelut. Etsi käsiisi 16.1.2019 ilmestynyt raikas uusi numero "Upeana hääpäivään"! Häät-lehti ilmestyy vuosittain kaksi kertaa: tammikuussa ja lokakuussa.

Häät-lehden voi ostaa Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukautta ilmestymisen jälkeen tai diginäköislehtenä arkistosta ympäri vuoden. Katso linkki näköislehden nettikauppaan alareunasta, voit selata muutaman mallisivun jokaisesta lehdestä ilmaiseksi!

Löydät koko Häät-median mimmitiimin täältä: http://mainostajalle.haat.fi/tiimi/ Älä epäröi olla yhteydessä meihin asiassa kuin asiassa, mikä häihin liittyy! Löydät jokaisen roolin ja yhteystiedot kuvia klikkailemalla.

Häät-lehden ja Häät.fin toimituksen missio on auttaa kaikkia hääpareja ja heidän läheisiään löytämään itselleen sopivan tavan järjestää verrattomat häät helposti. Asiantunteva toimitus poimii trendejä ja uutuuksia maailmalta, soveltaa suomalaisia hääperinteitä nykypäivän häihin ja julkaisee häätarinoita, joista on iloa omia häitään suunnitteleville.

Inspiroiva, aito, käytännönläheinen, suomalainen

Häät-lehti ja Häät.fi tuotetaan ja painetaan kokonaan Suomessa, ja niille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Fiilistele ja haaveile omia ensin rauhassa ja ajan kanssa, suunnittele sitten huolella unelmienne häät. Äläkä epäröi pyytää apua ystäviltä tai hääalan ammattilaisilta! Olethan jo aloittanut rekisteröitymällä Hääpolun käyttäjäksi täällä Häät.fissä?

Editus Oy

Välikatu 2
00170 HELSINKI

0405057345