KARAAT Jewelry - Sormukset ja korut - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

KARAAT Jewelry

Timanttikorut modernille morsiamelle

Kauniit moderneilla materiaaleilla luodut timanttikorut Suomen parhaalla hinta-laatusuhteella. Korumme tehdään käsityönä 18 karaatin kullasta sekä korkealaatuisista laboratorioluoduista timanteista.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

KARAAT Jewelry tarjoaa kauniit ja säihkyvät timanttikorut moderneilla materiaaleilla. Mallistoomme kuuluvat niin arkikorut kuin upeat, eettiset kihlasormukset. Kaikki korumme on valmistettu 18 karaatin kullasta ja laboratorioluoduista timanteista..

Missä?

Korujamme voit ihailla ja tilata osoitteesta karaatjewelry.com. Tuotteemme ovat tällä hetkellä saatavilla verkkokaupastamme, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan edulliset hinnat laadukkaille tuotteillemme. Inspiroidu lisää tuotteistamme Instagram-sivuillamme, @karaatjewelry.

Mikä on parasta?

Timanttikorumme ovat parasta mahdollista laatua - kirkkaimmat, kookkaimmat ja säihkyvimmät timantit joiden alkuperän tiedät varmasti sekä 18 karaatin täysi kulta elinvoimaisimman värin ja kestävyyden takaamiseksi. Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa ja valmistettu käsityönä Italiassa. Laboratorioluodut timantit ovat eettisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille timanttikoruille. Alkuperästään huolimatta ne ovat kaikilta ominaisuuksiltaan tismalleen samanlaisia kuin perinteiset louhitut timantit - tiedät kuitenkin tarkalleen mistä timanttisi on peräisin, saat edullisempaan hintaan huomattavasti parempilaatuisia timantteja, ja voit käyttää korujamme hyvällä omallatunnolla. Etenkin kihlasormuksissamme eettisesti luodut timantit ovat modernin 2020-luvun morsiamen valinta. Tarjoamme ihania, ajattomia designeja sekä arkeen että juhlaan. Kihlasormusmallistostamme löydät klassiset ja elegantit sormukset itsellesi, ja arkikorumallistostamme täydellisen huomenlahjan vinkattavaksi puolisollesi. Laadukkaiden materiaaliemme ansiosta korumme kestävät aikaa ja säilyttävät arvonsa. Tarjoamme kaikille tuotteillemme täyden takuun.

Meidän tyyli

Universaalisti ajatonta designia laadukkailla ja moderneilla materiaaleilla.

Palkinnot

KARAAT on niittänyt kansainvälistä mainetta ja mainittu Voguessa, House & Garden -lehdessä sekä näkynyt Trendi-lehdessä.

Vinkki!

Onko sinulla kysyttävää koruistamme? Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin ja teemme halutessasi myös kustomoituja koruja kuten kihlasormuksia edulliseen hintaan laadukkailla materiaaleilla. Kurkkaa Instagram-tilillemme jolla esittelemme viimeisimmät ihanille asiakkaillemme tehdyt bespoke-korut!