Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Parone Design

Tehdään yhdessä teille ihanimmat häät ikinä!

Kysyminen ei maksa mitään! Jos yhteinen idea syntyy, sovitaan miten se toteutetaan aikataulut ja budjetti pitäen. Haluan hyödyntää hyväksesi yli 20 vuoden kokemukseni, olipa hääjuhlasi pieni tai suuri

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääsuunnittelu ja sen toteutus luovalla otteella ja iloisella mielellä pienetkin yksityiskohdat huomioiden on intohiomoni. Toteutamme kukat & somistuksen ja tilan stailauksen itse. Siksi lopputulos on varmasti parempi mitä sovimme, koska vaatetuksen ja sisutuksen ammattilaisena häätilan & hääparin stailaus hoituu minulta luontevasti. Yhteistyössä kanssani on iso joukko kovia ammattilaisia valokuvaajista, catering yrityksistä, muusikoihin ja kuljetuksiin maalla, merellä ja ilmassa. Jos toteutat juhlasi itse, ota yhteyttä myös silloin, sillä somiste- ja viherkasvivuokraus on myös mahdollista ja saat siinä samalla pieniä vinkkejäkin.

Missä?

Hääpalaveri luonani tai valitsemassasi paikassa onnistuu myös illalla, jottei työaikasi kärsi. Vaikka toimin enimmäkseen pääkaupunkialueella, siirryn ketterästi myös muualle Suomeen tai vaikka ulkomaille avuksesi. Olen tottunut hoitamaan koko hääsuunnittelun myös sähköpostein, puhelimella, zoomilla ja videopuheluiden välityksellä. Jälkimmäiseen olen harjaantunut vuosien saatossa, sillä niin moni ulkomailla asuva hääpari saapuu Suomeen vasta viikkoa ennen häitä ja kaikki pitää olla silloin jo valmista. Sama pätee hääpareihin, joille järjestän häitä Helsingistä käsin Lappiin. Tämä kertoo myös kovasta ammattitaidosta ja luotettavuudesta. Olisinko se juuri sinulle oikea apu tärkeään päivääsi?

Mikä on parasta?

Vaikka olen saanut monia palkintoja ja huomionosoituksia Suomessa ja ulkomailla, silti parasta on kaikki iloiset hetket hääparin ja tiimin kesken. Monesti silmäni kostuvat kanssanne, koska teen työtäni sydämellä ja tunteella. Aikoinaan se hävetti, mutta ei enää, sillä olen kuitenkin mies! Tunnen valtavaa iloa niistä positiivisesti hämmästyneistä katseista, hääparin onnen ja ilon huudahduksista, morsiamen halauksesta hääpäivänä, kun he näkevät kaiken kauneuden mitä heille toteutimme vaivaa ja aikaa säästämättä. Tämä kaikki on antanut voimaa jatkaa vaativassa tehtävässä yli kolmekymmentä vuotta! Haluankin tuoda laajan ja pitkän kokemukseni sinulle avuksi, sinä olet minun innoittajani ja jokainen hääjuhla on varmasti uniikki.

Meidän tyyli

Meidän tyyli syntyy spontaanisti hääparista ja heidän toiveistaan. Hääpari on keskiössä, idean ydin ja sen summa. On kuitenkin jotakin, mistä pidän tiukasti kiinni tyylissämme: Me emme kopioi, monista tai lupaa sitä, mitä emme voi toteuttaa.

Palkinnot

2006 Chaîne des Rôtisseurs installoi minut vuonna arvonimelle Chevalier korkeatasoisista juhlajärjestelyistä. 2015 minulla oli kunnia olla Suomen ensimmäinen Vuoden hääyritys, kategoriassa Hää- ja Juhlasuunnittelu Love Me Do -messujen järjestämässä kilpailussa Suomessa. Kunnia on myös olla perustajajäsen Suomen Hääsuunnittelijat ry:tä ja nousta heti varapuheenjohtajan vaativaan tehtävään 2017, jossa saan toimia edelleen luottamustehtävässä. 2019 Sain kultaisen Design yrittäjän ristin pitkäaikaisesta työstä ja alan kehittämisestä. Certificate of excellence and rosette Great Britain - on DWHA:n myöntämä kansainvälinen tunnustus alan osaaville hääsuunnittelijoille. Vuonna 2020 olin ensimmäinen suomalainen suunnittelija jolle se on myönnetty! Otin tunnustuksen kiitollisena, mutta nöyränä vastaan. Tämän jälkeen DWHA on palkinnut minut samalla tittelillä elokuussa 2021. Marraskuussa 2021 Häät.fi on listannut minut Suomen 50 parhaan hääyrittäjän joukkoon, josta otin kiitollisena tiedon vastaan. Muut palkinnot ovat enemmän vaatetukseen ja pukutaiteeseen sekä kuvataiteeseen ja runouteen liittyviä. Pitkä ura ja palkinnot ovat osa yritys- ja omaa historiaani, johon minulla on tapana todeta: Monena mies eläessään!

Vinkki!

Minulla olisi parikin vinkkiä: 1. Jätä huolehtiminen, toteutus ja siivous meille - keskity sinä juhliin ja nauti hääpäivästäsi ihan täysillä, vaikka aamuun saakka kreisibailaten! 2. Filosofi ja Keisari Neron opettaja Lucius Annaeus Senecan Epistolae (n.4eaa.-65jaa.) kätkee myös hääjärjestelyihin liittyen viisauden siemenen ja siksi tästä on tullut yksi mottoni: 'Etsi niiden seuraa, jotka voivat tehdä sinut paremmaksi.'