Parone Design

Kauneuden luominen on minulle elämäntapa.

Kuva Camilla Bloom

Parone Design on täyden palvelun juhlatalo. Toteutan juhlasi budjetissa ja aikataulussa pysyen siten, että ne muistetaan aina ja sinä vältyt turhalta stressiltä sallittua ylellisyyttä unohtamatta.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Parone Design

Vironkatu 5 C, 4.krs.
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Hääsuunnittelu, kukat & somisteet, häätilan & hääparin stailaus ja käsintehdyt kortit. Uutuutena myös somistevuokraus!

Hääpalaveri valitsemassasi paikassa onnistuu vaikka illalla, jottei työaikasi kärsi. Vaikka toimin enimmäkseen pääkaupunkialueella, siirryn ketterästi myös muualle Suomeen tai vaikka ulkomaille avuksesi.

Ota yhteyttä janne@paronedesign.com tai soita 040 5551 946

Laaja ja pitkäaikainen kokemukseni, innovatiivinen suunnittelu, sekä ystävällinen ja joustava palveluni auttavat sinua juhlimaan ilman stressiä. Olen apunasi niin visuaalisissa asioissa kuin käytännön järjestelyissä. Haluankin tuoda laajan ja pitkän kokemukseni sinulle avuksi.

Huippuosaaminen, luksus, joustavuus, iloinen palvelu ja rahalle varmasti hyvä vastine.

2006 Chaîne des Rôtisseurs installoi minut vuonna arvonimelle Chevalier korkeatasoisista juhlajärjestelyistä, 2015 minulla oli kunnia olla Suomen ensimmäinen Vuoden hääyritys, kategoriassa Hää- ja Juhlasuunnittelu ja 2019 Sain kultaisen Design yrittäjän ristin. 2020 Certificate of excellence and rosette Great Britain - on DWHA:n myöntämä kansainvälinen tunnustus alan osaaville hääsuunnittelijoille. Tämä tuli nyt ensi kertaa Suomeen ja olen siitä innoissani!

Jätä huolehtuiminen ja toteutus meille - keskity sinä juhliin ja nauttimaan hääpäivästäsi.