Villa Ivan Falin

Upea huvila merenrannalla

Kuva Samira Lee

Uuteen upeaan kukoistukseen vuonna 2019 remontoitu Villa Ivan Falin tarjoaa unohtumattomat puitteet suureen juhlaan tai intiimiin tilaisuuteen.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

ME Desings Oy / Lilla Lux Villas

Skatanniemientie 4
00990 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Uuteen upeaan kukoistukseen vuonna 2019 remontoitu Villa Ivan Falin tarjoaa unohtumattomat puitteet suureen juhlaan tai intiimiin tilaisuuteen. Pihapiirin sydän on vanha huvilan päärakennus, joka henkii arvokkuutta. Ajattoman tyylikkäästi sisustettuun juhlasaliin tulvii valoa upeista isoista ikkunoista. Huvilan pääsaliin mahtuu sata henkilöä ja huvilan maksimikapasiteetti on 150 henkilöä. Villa Ivan Falinissa järjestät tyylikkäät hääjuhlat mihin vuodenaikaan tahansa. Huvilan puutarhassa luonto on kukkeimmillaan valoisaan vuodenaikaan, ja takat luovat sisälle ihanaa tunnelmaa, kun ulkona on pimeää. Huvilan suuri piha-alue tarjoaa hulppeat puitteet nautiskeluun, tansseihin ja vaikkapa vihkitilaisuuden järjestämiseen. Lisäksi huvilalta löytyy rouhea venevaja, joka muuntautuu pienellä vaivalla ihanaksi vihkipaikaksi tai tanssisaliksi.

Missä?

Merenrannalla Helsingissä Vuosaaressa.

Mikä on parasta?

Villa Ivan Falinissa mikään ei ole mahdotonta ja toiveitasi kuunnellen huvilan henkilökunta auttaa sinua kaikissa juhliin liittyvissä järjestelyissä. Huvila ja sen suuri piha-alue ovat varattu häiden aikana vain hääseurueen käyttöön, mikä takaa rauhan ja yksityisyyden tärkeän juhlan aikana. Huvilan kauniit ja tilavat sisätilat takaavat upean juhlan säästä riippumatta.

Meidän tyyli

Sydämellinen Inspiroiva Tyylikäs Tunnelmallinen Hauska

Vinkki!

Kun ryhdyt suunnittelemaan häitäsi, uskalla ideoida ja unelmoida, heitä kaikki hullutkin ideat pöydälle ja rajaa vasta sen jälkeen ideat realistisiin raameihin. Näin saat häistäsi teidän näköiset, häiden ei nimittäin tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa. Ja muista, että hääpäivä on yksi elämäsi parhaista päivistä, ystäväsi, sukulaisesi ja rakkaasi ovat vierelläsi, nauti ja hengitä syvään hyvää energiaa.