MiraMe Weddings and Events

Unelmienne häät Espanjan auringon alla!

Hoidan ammattitaidolla kaikki häihinne liittyvät asiat täälä Espanjan Aurinkorannikolla, jotta Te saatte nauttia tärkeästä päivästänne läheistenne kanssa ilman stressiä, kiirettä tai huolia.

Ulkomailla

Hääsuunnittelijat

MiraMe Weddings and Events - Hääsuunnittelija Mira Kaitala


Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääsuunnittelijan palveluita Espanjan Aurinkorannikolla vuoden ympäri. Halusitte sitten järjestää juhlanne kauniissa villassa, hotellissa tai ravintolassa, kaikki onnistuu! Seremonia voidaan pitää joko juhlapaikalla, rannalla, kirkossa tai vaikka linnassa. Tehdään yhdessä unelmienne päivästä totta!

Missä?

Järjestän häitä Espanjassa Aurinkorannikon alueella hyvin joustavasti. Häät Espanjassa onnistuvat joko rannalla, vuorilla tai missä vain näiden välimaastossa. Yleisin toiminta-alueeni on Fuengirolan ja Mijaksen ympäristössä, mutta olen käytettävissä myös muualla!

Mikä on parasta?

Parasta on ehdottomasti Costa del Solin aurinko, ja sen paistaminen yli 320 päivää vuodessa. Eivätkä upeat meri- ja vuoristomaisemat huonona kakkosenakaan tule!

Vinkki!

Hääsuunnitteljaan kannattaa oikeasti panostaa! Pääsette hurjasti helpommalla kun joku hoitaa käytännön asiat puolestanne ja saatte itse keskittyä nauttimaan TEIDÄN päivästänne läheistenne kanssa. Hääsuunnittelija ottaa harteilleen kaiken sen stressin ja vastuun häiden toteutumisesta puolestanne.