Sofian häätilat ja catering

Häät Sofian empire-miljöössä

Kuva Patrick Karkkolainen

Sofian häätilat sijaitsevat Tuomiokirkon vieressä, Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Hääsuunnittelijamme ja laadukkaan cateringin avulla tärkein päiväsi sujuu huoletta!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta- Häät Sofian empiremiljöössä tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi. Sofian tiimi tarjoaa avaimet käteen palvelun, jos niin haluat. Toteutamme toiveesi alusta loppuun, kokeneen hääsuunnittelijan avulla. Voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä itse juhlaan, vieraisiin ja rakkaimpaasi- Tarjoilut saat helposti Sofian ravintoloista. Sofian ravintolat tunnetaan laadukkaista raaka-aineista, taidolla valmistetuista ruuista ja tarkkaan valituista viineistä. Sofian tiloissa juhlat voivat kestää iltapäivästä aina puoleen yöhön saakka - lisätunnit myös mahdollisia.

Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Torikortteleiden sydämessä ja Helsingin vanhimmassa sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla. Sofia Bistro, yksi kolmesta empire-salistamme, on näyttävien häätilamme. Se sijaitsee Kiseleffin talossa, jossa vuosina 1880-1930 toimi Stockmannin tavaratalo. Tällä tilalla on tarina - jota sinä voi jatkaa.

Ota yhteyttä hääsuunnittelijaamme Tuuli Pereziin: tuuli.perez@sofiafuturefarm.fi p. +358 44 978 2893 klo 8-17

Sofia tarjoaa ensiluokkaisen estradin tärkeimpään päivääsi. Empire-tilat, laadukas catering ja kokenut hääsuunnittelijamme varmistavat sen, että hääpäiväsi on onnistunut, huoleton ja ikimuistoinen.

Laadukas, erityinen, henkilökohtainen, nautinnollinen, huoleton

Käytä hääsuunnittelijaamme, niin voit keskittyä olennaiseen: juhlimiseen, vieraisiin ja rakkaimpaasi.