Sofian häätilat ja catering - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sofian häätilat ja catering

Modernit kaupunkihäät Sofiassa

Sofian häätilat sijaitsevat Tuomiokirkon vieressä, Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Juhlasuunnittelijamme ja laadukkaan cateringin avulla tärkein päiväsi sujuu huoletta

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta - kokenut juhlatiimimme takaa, että voit keskittyä olennaiseen - juhlimiseen, vieraisiin ja rakkaimpaasi. Sofiasta löytyy kolme upeaa häätilaa - Kiseleffin sali, Sonckin sali ja Lyhtysali, joilla kaikilla on oma historia ja tarina, jota sinä voit jatkaa. Sofian tiimi tarjoaa avaimet käteen palvelun, jos niin haluat. Toteutamme toiveesi alusta loppuun kokeneen juhlasuunnittelijan avulla. Tarjoilut saat helposti Sofian ravintolasta. Sofian ravintola tunnetaan laadukkaista raaka-aineista, taidolla valmistetuista ruoista ja tarkkaan valituista viineistä. Sofian tiloissa juhlat voivat kestää iltapäivästä aina puoleen yöhön saakka - lisätunnit ovat myös mahdollisia.

Missä?

Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Senaatintorin laidalla Helsingin vanhimmassa sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Ainutlaatuiset ja upeat salit on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla.

Mikä on parasta?

Sofia tarjoaa ensiluokkaiset puitteet tärkeimpään päivääsi. Upeat tilat, laadukas catering ja kokenut juhlasuunnittelijamme varmistavat sen, että hääpäiväsi on onnistunut, huoleton ja ikimuistoinen.

Meidän tyyli

Laadukas, erityinen, henkilökohtainen, nautinnollinen sekä ammattitaitoinen.

Vinkki!

Hyödynnä luottavaisin mielin juhlasuunnittelijamme ja tiimimme osaamista niin voit keskittyä olennaiseen: juhlimiseen, vieraisiin ja rakkaimpaasi.