Pitopalvelu Honkimetsän Herkku

Suunnitellaan ja toteutaan yhdessä elämänne juhla

Kuva Honkimetsän Herkku

Pito- ja juhlapalvelu Honkimetsän Herkku toteuttaa ammattitaidolla toiveidesi mukaisen juhlan aina suunnittelusta juhlan toteutukseen ruokineen, kahvipöydän tarjottavineen sekä kattauksineen. Meiltä myös tilauksesta näyttävät ja maistuvat kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat

Seinäjoen alue

Juhlatilat ja catering

Honkimetsän Herkku

Metsäkiventie 2
62100 LAPUA

Kysymykset & vastaukset

Pitopalvelumme tarjoaa juhla- ja cateringpalveluja asiakkaan toiveiden mukaan.Tilauksesta räätälöidyt menut, kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat sekä juhlien suunnittelua ja toteutusta kokonaisuudessaan. Tiloissamme voit järjestää juhlat 20-60 henkilölle. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. astia- ja pöytäliinavuokraus. Astiakapasiteetti 250 hengelle. Kauttamme on myös mahdollista tilata juhlaasi Dunin Suomen varaston kattausvalikoimaa.

Pitopalvelu Honkimetsän Herkku sijaitsee Lapualla, etelä-pohjanmaalla. Cateringpalveluja on mahdollisuus tilata etelä-pohjanmaan alueelle. Teemme tilaisuuksia keskimäärin 60 km:n säteellä Lapuan ympäristössä.

Meidät tavoitat soittamalla tai viestittämällä 045-256 68 60 (arkisin klo 9.00-18.00) sähköpostitse pitopalvelu@honkimetsanherkku.fi Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestin kautta

Ammattitaitoisen ja iloisen henkilökunnan sekä parhaiden, tuoreiden, pääasiassa kotimaisten raaka-aineiden ja tuotteiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä sekä juhlahetkiä. Asiakkaan toiveet ovat meille tärkeitä. Haluamme toteuttaa toiveita onnistuneen juhlan takaamiseksi. Jokainen juhla on uniikki, jokainen juhla on tärkeä - niin asiakkaalle kuin meille. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä elämänne juhla.

Yksilöllinen, nykyaikainen, helposti lähestyttävä, iloinen ja rento,

Kaunein hääkakku 2018-kilpailun ensimmäinen sija

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pyydä ja käytä ammattilaisen apua asioissa, joihin itsellänne ei välttämättä riitä aika tai osaaminen.