Pitopalvelu Honkimetsän Herkku

Makuelämyksiä elämäsi juhliin ja hetkiin

Kuva Honkimetsän Herkku

Pito- ja juhlapalvelu Honkimetsän Herkku toteuttaa ammattitaidolla erilaiset räätälöidyt menupaketit. Meiltä myös tilauksesta näyttävät ja maistuvat kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat

Seinäjoen alue

Hääkakut ja herkut

Lapuan Grilli Oy/Honkimetsän Herkku

Metsäkiventie 2
62100 LAPUA

Kysymykset & vastaukset

Tilauksesta räätälöidyt menut, kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat sekä astiastovuokrausta (astiakapasiteetti 200 hengelle). Tiloissamme voit järjestää juhlat 20-60 henkilölle. Kauttamme on myös mahdollista tilata juhlaasi Dunin Suomen varaston kattausvalikoimaa.

Pitopalvelu Honkimetsän Herkku sijaitsee Lapualla, etelä-pohjanmaalla. Tilauksia toimitamme noin 40 km säteellä Lapuan ympäristössä.

Meidät tavoitat soittamalla tai viestittämällä 045-256 68 60 (arkisin klo 9.00-17.30) sähköpostitse pitopalvelu@honkimetsanherkku.fi Verkkosivujemme "ota yhteyttä"-lomakkeen kautta Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestin kautta

Ammattitaitoisen ja iloisen henkilökunnan sekä parhaiden, tuoreiden, pääasiassa kotimaisten raaka-aineiden ja tuotteiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä. Asiakkaan toiveet ovat meille tärkeitä. Jokainen juhla on uniikki, jokainen juhla on tärkeä - niin asiakkaalle kuin meille.

Yksilöllinen, nykyaikainen, helposti lähestyttävä, iloinen ja rento,

Kaunein hääkakku 2018-kilpailun ensimmäinen sija Vuoden hääyritys 2021-kilpailun sija 27.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pyydä ja käytä ammattilaisen apua asioissa, joihin itsellänne ei välttämättä riitä aika tai osaaminen.