Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pitopalvelu Honkimetsän Herkku

Makuelämyksiä elämäsi juhliin ja hetkiin

Pito- ja juhlapalvelu Honkimetsän Herkku toteuttaa ammattitaidolla erilaiset räätälöidyt menupaketit. Meiltä myös tilauksesta näyttävät ja maistuvat kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tilauksesta räätälöidyt menut, kahvipöydän suolaiset ja makeat tarjottavat sekä astiastovuokrausta (astiakapasiteetti 200 hengelle). Tiloissamme voit järjestää juhlat 20-60 henkilölle. Kauttamme on myös mahdollista tilata juhlaasi Dunin Suomen varaston kattausvalikoimaa.

Missä?

Pitopalvelu Honkimetsän Herkku sijaitsee Lapualla, etelä-pohjanmaalla. Järjestämme tilaisuudet ammattitaidolla tiloissamme. Lisäksi vuokraamme astiastoja sekä juhlatilaamme (ei keittiötä) erilaisiin tilaisuuksiin. Tilauksesta noutoperiaatteella valmistamme tarjottavat niin erilaisiin ruokailuihin kuin kahvipöytään.

Mikä on parasta?

Ammattitaitoisen ja iloisen henkilökunnan sekä parhaiden, tuoreiden, pääasiassa kotimaisten raaka-aineiden ja tuotteiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä. Asiakkaan toiveet ovat meille tärkeitä. Jokainen juhla on uniikki, jokainen juhla on tärkeä - niin asiakkaalle kuin meille.

Meidän tyyli

Yksilöllinen, nykyaikainen, helposti lähestyttävä, iloinen ja rento.

Palkinnot

Kaunein hääkakku 2018-kilpailun ensimmäinen sija Vuoden hääyritys 2021-kilpailun sija 27.

Vinkki!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pyydä ja käytä ammattilaisen apua asioissa, joihin itsellänne ei välttämättä riitä aika tai osaaminen.