Cosa Nostra Crew

Vuokrakalusteet kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin

Kuva Tuomas Elenius

Vuokraamalla saat helposti muutettua juhlatilasi tunnelman juuri sinulle mieluisaksi.

Helsingin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Cosa Nostra Crew Oy

Tulppatie 7 J
00880 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Cosa tarjoaa kalustevuokra- ja somisteratkaisuja hääasiakkaille ympäri vuoden. Yrityksemme ideana on, että asiakas voi vuokrata tuotteet käyttöönsä tapahtuman ajaksi. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tuotteita lähes kaikkeen tarpeeseen. Häätuolit, pöydät, esiintymislavat ja baarit onnistuvat kauttamme, mutta myös hääkaaret, kuvausseinät, valaistus ja somisteet (silkkikukat, maljakot, led-kynttilät, somistekasvit, valokirjaimet yms.) onnistuvat. Mikäli jotain tuotetta ei suoraan nettisivuiltamme löydy, kannattaa sitä rohkeasti kysyä.

Varastomme sijaitsee Helsingissä Roihupellossa osoiteessa Tulppatie 7 J 00880 Helsinki. Varastomme on avoinna arkisin 8-16. Mikäli tuotteisiin haluaa tulla tutustumaan etukäteen, kannattaa sopia tapaamisaika myyntimme kautta. Asiakas voi noutaa ja palauttaa vuokratuotteet varastoltamme varaston aukiolojen puitteissa. Pyrimme olemaan joustavia nouto- ja palautusaikojen suhteen, sillä tiedämme juhlien järjestämisen olevan aikataulullisesti usein kiireistä. Toiveista kannattaa aina siis kertoa. Voimme toimittaa myös kalusteet haluttuun osoitteeseen. Pidempien välimatkojen toimituksiin suosittelemme kuljetusfirman käyttöä, tällöin siis toimitusalueemme kattaa koko Suomen.

Mikäli toivotut tuotteet löytyvät suoraan nettisivuiltamme, voi asiakas tehdä tarjouspyynnön sitä kautta. Napauttamalla halutut tuotteet koriin ja kertomalla lisätoiveet päivistä vuokrakorin esittämien kysymysten mukaan, tulee järjestelmäämme tarjouspyyntö. Sen mukaan laadimme tarjouksen ja lähetämme sen asiakkaalle sähköpostitse. Mikäli kysely on laajempi tai tuotteita ei suoraan sivuiltamme löydy, voi meille laittaa rohkeasti sähköpostia. Parhaiten hääasiakkaitamme palvelevat myyjät tavoittaa osoitteista haat@cosa.fi tai bridal@cosa.fi.

Monet haluavat nykyään tehdä hääjuhlasta juuri oman näköisensä maltillisella budjetilla. Vuokratuotteet ovat siihen loistava ratkaisu! Saat muutettua tilan ilmettä häätuoleilla, näyttävällä kuvauspisteellä tai järjestettyä oman coctailbaarin tilaan vuokratuotteiden avulla kätevästi. Tällöin ei tarvitse ostaa kaikkia tuotteita itselleen.

Kätevä, tyylikäs, erilainen, iloinen ja näyttävä.

Suomen kesän ollessa lyhyt, kannattaa varsinkin kesäsesongin ajalle osuvien häiden kalustuksen suhteen olla hyvissä ajoin liikkeellä. Meille voi lähettää tarjouskyselyä jo varhaisessa vaiheessa ja tilauksen vahvistaa lähempänä tapahtumaa. Tällöin voi jo hyvissä ajoin varmistaa, että halutut tuotteet löytyvät vapaana.