Divine Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto

Sano "Tahdon" ammattilaiselle

Kuva Janne Mikkilä

Huippusuunnittelija jolle kädenlämpöisyys on myrkkyä. Valitse suunta, ja kulje sitä kohden.Toimin myös juontajana, seremoniamestarina sekä Suomen ainoana tilaus bestmanina.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Divine Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto

Osmankäämintie 7 D 111
01300 VANTAA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häät ovat herkkä ja hyvin henkilökohtainen tilaisuus. Hyvin organisoitu tapahtuman runko on keskeinen osa juhlaa. Yhtä tärkeää on löytää hääjuhlaan morsiusparia miellyttävä tyyli, joka tukee heidän persoonallisuuttaan. Hyvin toteutetut häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne tärkeimmässä projektissa.

Missä?

Toimin useimmiten Helsingin seudulla, mutta toteutan juhlia kaikkialle Suomeen. Välimatkat eivät ole este.

Mikä on parasta?

Suunnittelu ei ole vain stailaamista. Toteutuksen takana täytyy olla myös hyvä ruoka, viinit ja kaikki muut asiat, jotka tekevät juhlasta kokonaisuuden. Vankka vuosien kokemus esim. ravintola-alalta täydentää hyvin tätä osaamisen tasoa.

Meidän tyyli

Divinen tyyli on persoonaa kuuntelevaa hohdokkaasta rokkiin. Uskalla olla näyttävä juuri sillä tavalla kuin haluat.

Palkinnot

Jokainen hymy tai kiitos onnistuneen juhlan jälkeen voittaa kaikki pokaalit: "Rakas Pertti! Kiitos unohtumattomasta hääpäivästä! Kiitos niin paljon että järjestit meille näin upeat puitteet, juonnot, kukat, koristelut...! Tsemppasit meitä läpi tämän matkan ja olet aivan ihanan sympaattinen ja valovoimainen! Olit pelastava enkelimme. Emme ikinä olisi päässeet tähän lopputulokseen ilman sinua. Pidit hienosti kaikesta huolta. Juhla sai niin paljon kehuja! Hääpäivän muisto on ikuinen - erityiskiitos että elät mukana näissä muistoissamme ikuisesti ja varmasti tulemme kääntymään puoleesi jatkossakin. Olemme vieläkin täysin sanattomia!"

Vinkki!

Useimmiten hyvän tapahtuman järjestäminen on uusien, pienien vivahteiden löytämistä; tehdään hieman eri lailla ajattelua. Olen käytössänne teitä varten. Tapahtuma tai juhla jossa on ajatusta, on aina järjestämisen arvoinen.