Divine Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto

Raikasta ja persoonallista juhlasuunnittelua!

Divine auttaa budjetoinnissa, kilpailutuksessa ja toteuttaa tapahtumanne kokonaisvaltaisesti somistuksesta esiintyjiin. Toimin myös seremoniamestarina ja juontotehtävissä.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Divine Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto

Museokatu 44 b 42
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Häät ovat herkkä ja hyvin henkilökohtainen tilaisuus. Hyvin organisoitu tapahtuman runko on keskeinen osa juhlaa. Yhtä tärkeää on löytää hääjuhlaan morsiusparia miellyttävä tyyli, joka tukee heidän persoonallisuuttaan. Hyvin toteutetut häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne tärkeimmässä projektissa.

Koska olen luova hullu, haluan tarjota asiakkailleni parasta osaamistani ja persoonallista otetta järjestelyihin. Tulettepa valmiin ajatuksen kanssa tai täysin ilman suunnitelmaa, rakennamme yhdessä toimivan kokonaisuuden. Lähetä sähköpostia tai soita!

Urani olen tehnyt ravintola-alalla, jolla työskentelin viimeiset 20 vuotta esimies- ja johtotehtävissä. Olen onnekseni saanut työskennellä tasokkaissa helsinkiläisissä ravintoloissa ja tavata ihmisiä monilta elämän osa-alueilta.

Divinen tyyli on persoonaa kuntelevaa hohdokkaasta rokkiin. Uskalla olla näyttävä juuri sillä tavalla kuin haluat.

Jokainen hymy tai kiitos onnistuneen juhlan jälkeen voittaa kaikki pokaalit: "Rakas Pertti! Kiitos unohtumattomasta hääpäivästä! Kiitos niin paljon että järjestit meille näin upeat puitteet, juonnot, kukat, koristelut...! Tsemppasit meitä läpi tämän matkan ja olet aivan ihanan sympaattinen ja valovoimainen! Olit pelastava enkelimme. Emme ikinä olisi päässeet tähän lopputulokseen ilman sinua. Pidit hienosti kaikesta huolta. Juhla sai niin paljon kehuja! Hääpäivän muisto on ikuinen - erityiskiitos että elät mukana näissä muistoissamme ikuisesti ja varmasti tulemme kääntymään puoleesi jatkossakin. Emme voisi olla onnellisempia Mirkon kanssa. Olemme vieläkin täysin sanattomia!" rakkaudella Riikka & Mirko Hietanen

Useimmiten hyvän tapahtuman järjestäminen on uusien, pienien vivahteiden löytämistä; tehdään hieman eri lailla ajattelua. Olen käytössänne teitä varten. Tapahtuma tai juhla jossa on ajatusta, on aina järjestämisen arvoinen.