Juhlatila AITIO

Räätälöityjä hetkiä AITIOpaikalla.

Kuva Jani Lavonen

Tyylikäs juhlatila, jossa tilan levyinen terassi upeilla näkymillä. Oivadelin cateringpalvelu räätälöi tarjoilut toiveidesi mukaisesti. Voit toimittaa omat juomat. AITIOSSA saat juhlia aamuun asti!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlatila on mitoitettu 170 hengelle, joten meillä järjestät isommatkin juhlat. Tila taipuu oivallisesti myös pienemmälle juhlaväelle. 80 - 140 hengen tilaisuuksissa jää hyvin tilaa häävalssille ja vapaalle seurustelulle. Ruuat valmistaa Oivadelin ammattitaitoiset keittiömestarit juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Tarjottavat ruuat on mahdollista nauttia buffet-pöydästä tai tarjoiltuna suoraan pöytiin. Iltapalan voi nauttia kesäaikana suoraan grillistä ulkoterassilla - huikeiden maisemien ympäröimänä. Meille voi juomat tuoda itse. Juhlat eivät ole sidottu kellonaikoihin, vaan meillä voit juhlia vaikka aamuun saakka. Jos juhlatilaisuuteen halutaan musiikkia, niin meiltä löytyy yhteistyökumppaneita eri musiikin aloilta. Kauttamme on mahdollista saada myös edullisesti hotellimajoitus häävieraille aivan juhlatilan vierestä. Tilaisuus saadaan myös tarvittaessa striimattua myös heille, jotka eivät pääse juhliinne paikanpäälle.

Missä?

Juhlatila sijaitsee AITIO Business Parkin 8.kerroksessa Ruskeasuolla, Mannerheimintie 113, Helsinki. Autoille löytyy parkkipaikat Business Parkin alakerrasta. Julkisilla liikennevälineillä pääsee lähes ulko-ovelle saakka.

Mikä on parasta?

Jokainen tilaisuus rakennetaan hääparin toiveiden mukaisesti – näin ollen yhtään samanlaista tilaisuutta ei ole. Oivadelin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuuden onnistumisesta alusta loppuun. Teille jää vain nauttiminen ikimuistoisesta päivästä, joka voi jatkua vaikka aamuun saakka. Meille voi tulla koristelemaan tilaa jo juhlapäivää edeltävänä iltana, jolloin juhlapäivän aamupäivä on vapaata omaan valmistautumiseen. Omat somisteet ym tavarat tarvitsee tulla hakemaan juhlien jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä.

Meidän tyyli

Juuri sellainen kuin te haluatte!

Palkinnot

Vuoden 2019 Love me do - häätapahtuman "Vuoden hääyritys"- kilpailussa Juhlatila AITIO oli finaalisijoilla vuoden pitopalvelu - ja juhlatila- kategoriassa. Juhlatila Aitio - hääpalvelu on TOP50 Suosituimman Hääpalvelun 2021 joukossa!

Vinkki!

Juhlatila AITIOn ulkoterassi tarjoaa upeat ja ikimuistoiset maisemat ilta-auringon laskiessa – tämä antaa ainutlaatuisen taustan valokuville muistojenne albumiin.