Juhlatila Aitio

Teille räätälöityjä hetkiä AITIOpaikalla.

Kuva Johanna Rontu

Tyylikäs juhlatila, jossa tilan levyinen terassi upeilla näkymillä. Oivadelin cateringpalvelu räätälöi tarjoilut toiveidesi mukaisesti. Voit toimittaa omat juomat. Aitiossa saat juhlia aamuun asti!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Juhlatila on mitoitettu 170 hengelle, joten meillä järjestät isommatkin juhlat. Tila taipuu hyvin myös pienemmälle juhlaväelle, jolloin tilaa jää häävalssille ja vapaalle seurustelulle. Tarjottavat ruuat on mahdollista nauttia buffet-pöydästä tai tarjoiltuna suoraan pöytiin. Jos juhlatilaisuuteen halutaan musiikkia, niin meiltä löytyy yhteistyökumppaneita eri musiikin aloilta. Kauttamme on mahdollista saada myös edullisesti hotellimajoitus häävieraille aivan juhlatilan vierestä.

Juhlatila sijaitsee AITIO Business Parkin 8.kerroksessa Ruskeasuolla, Mannerheimintie 113, Helsinki. Autoille löytyy parkkipaikat Business Parkin alakerrasta. Julkisilla liikennevälineillä pääsee lähes ulko-ovelle saakka.

Miksipä ei alotettaisi hyvissä ajoin! Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin aloitetaan suunnittelu ja tehdään juhlastanne ikimuistoinen. Voit soittaa numeroon: 044 758 2222 / Sanna Lavonen. Tavoitat meidät myös sähköpostitse: myynti@oivadeli.fi Kerromme mielellämme lisää.

Jokainen tilaisuus rakennetaan hääparin toiveiden mukaisesti – näin ollen yhtään samanlaista tilaisuutta ei ole. OIVADELIn ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuuden onnistumisesta alusta loppuun. Teille jää vain nauttiminen ikimuistoisesta päivästä, joka voi jatkua vaikka aamuun saakka.

Juuri sellainen kuin te haluatte!

Meille riittää, kun näemme juhlavieraiden iloiset ilmeet ja kuulemme hääparin onnen naurahdukset. On palkitsevaa olla mukana elämänne tärkeässä hetkessä.

Juhlatila AITIOn ulkoterassi tarjoaa upeat ja ikimuistoiset maisemat ilta-auringon laskiessa – tämä antaa ainutlaatuisen taustan valokuville muistojenne albumiin.