Hotelli Hirvihaaran Kartano

Kartano ja Lasipaviljonki tarjoavat puitteet upeille häille ympäri vuoden. 40 huoneessamme voitte majoittua ennen ja jälkeen juhlan. Henkilökuntamme hoitaessa järjestelyt sinä voit nauttia juhlasta!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Hirvihaaran kartanon palvelut Oy

Kartanonlenkki 56
04680 Mäntsälä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hotelli Hirvihaaran Kartanolla on juhlatiloiksi erikokoisia ja -tyylisiä saleja kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi juhlat voidaan järjestää suuressa 230 m2 kokoisessa Lasipaviljongissa, joka on yhteydessä päärakennukseen käytävällä, joilloin liikkuminen onnistuu sisätilossa säällä kuin säällä. Kartanolla voidaan juhlia läheisten ystävien kanssa ja järjestää vaikka 300 henkilön cocktail-tilaisuus. Juhlat on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuutena. Hotelli Hirvihaaran Kartanossa on 30 hotellihuonetta. Lisäksi sisarhotellissamme, Hotelli Kartanon Meijerissä, on 10 hotellihuonetta lyhyen matkan päässä aivan Mäntsälän keskustassa.

Missä?

Kartano sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta, lentokentältä, Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porvoosta.

Mikä on parasta?

Kartanohotelli ja Lasipaviljonki tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ikimuistoisiin juhliin. Kartanossa yhdistyvät erinomainen palvelu, vieraanvaraisuus ja ruoka sekä yli 100 vuotta vanhan kartanon tyylikkyys tämän päivän mukavuuksilla.

Meidän tyyli

Tunnelmallinen, rauhallinen, helposti lähestyttävä sekä monipuolinen.

Vinkki!

Anna vieraillesi ikimuistoinen kokemus ja kutsu heidät kartanon aitoon suomalaiseen savusaunaan. Rentoudu täydellisesti aidon savusauna löylyissä ennen tai jälkeen juhlasi.