By Katariina

Helsinki - Oulu

Kuva Henkka Lehtinen

Upean Sis Idman Morsius- ja iltapukumyymälän löydät Helsingistä Punavuoren sydämestä. Suloisen privaatissa Showroomissa koko liike on vain sinun ja seurueessa käytössä. Olet lämpimästi tervetullut!

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

By Katariina

Merimiehenkatu 35
00150 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Meiltä löydät malleja kimaltavista hääpuvuista ja tyylikkäästi laskeutuviin iltapukuihin, kaikissa herkkuväreissä.Pidämme aina laajaa kokojen ja värien valikoimaa, joten etsiessäsi unelmiesi hääpukua, iltapukua kannattaa Sinun ehdottomasti tulla käymään meillä. Kaikki mallimme ovat saatavissa koossa 34-64. Maksutapoina käytössämme on korttimaksu, lasku sekä koroton osamaksu. Tervetuloa ihastumaan!

Ihanan privaatin Showroomimme löydät Helsingin keskustasta Punavuoresta. Lisäksi voit asioida helposti myös verkkokaupassamme 24/h. Oulun liikkeemme sijaitsee kävelykatu Rotuaarilla.

Meidät tavoitat niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Ajan voit varata myös kätevästi nettiajanvarauksesta. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme myös Facebookin ja Instagramin kautta!

Kaikkiin hääpukumalleihimme on mahdollista teettää myös omia yksilöllisiä muutoksia. Sis Idman on oma, Design from Finland palkittu mallistomme, joten voimme vapaasti toteuttaa unelmia.✨ Olet lämpimästi tervetullut.

Laadukas, osaava, luova, iloinen, asiantunteva, uniikki.