Morsiusateljee Katariina

Upea Morsius- ja Iltapukujen erikoisliike rotuaarilla Oulussa, unohtamatta miesten pukeutumista. Ihanasta Salongistamme, kristallien hohteesta löytyvät kauneimmat morsius- ja juhlapuvut valikoiduilta merkeiltä. Voit valita omasi sekä myynti- että vuokrausvaihtoehdolla, myöskin Design-puvut. 

Oulun alue

Hääpuvut ja asusteet

Morsiusateljee Katariina

Kirkkokatu 10 a 21, 2. krs.
90100 OULU

Kysymykset & vastaukset

Meiltä löydät malleja pikkumustista cocktailmekoista, kimaltaviin hääpukuihin ja tyylikkäästi laskeutuviin iltapukuihin, kaikissa herkkuväreissä.Pidämme aina laajaa kokojen ja värien valikoimaa, joten etsiessäsi unelmiesi hääpukua, iltapukua tai juhlapukua kannattaa Sinun ehdottomasti tulla käymään meillä. Miehien mallistosta löydät laajan valikoiman moderneja pukuja asusteineen, omaksi tai vuokralle. Tervetuloa ihastumaan!

Salonkimme sijaitsee Oulun ydinkeskusassa, kävelykatu Rotuaarilla 2. kerroksessa suoraan Oulun Korua vastapäätä.Meidät tapaat messuilla ja erilaisilla sovituspäivillä ympäri Suomen.Meillä on myös oma verkkokauppa tuotteillemme.

Meidät tavoitat niin sähköpostitse kuin puhelimessa. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme myös Facebookin ja Instagramin kautta!

Kaikkiin hääpukumalleihimme on mahdollista teettää myös omia yksilöllisiä muutoksia. Suosittelemme varaamaan sovitusajan etukäteen, jotta ehdimme palvelemaan Sinua varmasti henkilökohtaisesti. Olet lämpimästi tervetullut.

Laadukas, osaava, luova, iloinen, asiantunteva