Turun linna

Luomme arjesta juhlaa

Turun linnan kaikissa tiloissa koet arvokasta historian havinaa. Linnan tilat taipuvat niin suuriin, arvokkaisiin juhliin ja kokouksiin kuin myös pienempiin perhe- ja yritystilaisuuksiin.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Turun linnasta löydät hääjuhlaasi ainutlaatuisen upeat juhlatilat. Juhaltiloja ovat: Kuninkaansali max. 250 hengen tila, Kuningattarensali max. 170 hengen tila, Kuningattarenkamari max 50 hengen tila, Eteläinen sali max. 100 hengen tila, Bryggman-sali max. 120 hengen tila ja tunnelmallinen Herrainkellari max. 32 hengen tila. Turun linnassa on myös kirkko, joka on suosittu vihkikirkko. Linnan kirkon varaukset tehdään myös myyntipalvelumme kautta. Turun linnan kirkko on museokirkko, joten kirkkovarauksen voi tehdä jopa 2 vuoden päähän. Koska kirkko ei kuulu minkään seurakunnan alaisuuteen, pitää pappi ja kanttori varata erikseen tähän kirkkoon. Vihkimisä suoritetaan myös muissa linann juhlatiloissa. Muita suosittuja vihkitiloja ovat: Bryggman -sali ja Herrainkellari.

Turun linna sijaitsee osoitteessa Linnankatu 80, Turku Juhlatilat sijatisevat eri puolilla linnaa. Suurin juhlatilakokonaisuus: Kuninkaansali, Kuningattarensali ja -kamari sijaitsevat keskiaikaisessa päälinnassa, 4 kerroksessa. Kyseisen juhlahuoneiston voi myös vuokrata kokonaisuutena tällöin tilaan mahtuu maksimissaan jopa 500 henkeä.

Haluatko tutustua tiloihin etukäteen? Esittelemme mielellämme tilaisuuteenne sopivat tilavaihtoehdot paikan päällä. Sovitaan vain tapaaminen. Kaikki Turun linnan tilat varataan suoraan myyntipalvelumme kautta: myytipalvelu.turunlinna@foodandco.fi tai 020 729 6905

Olemme hyvin joustavia ja pystymme toimimaan hyvin pielennäkin varoitusajalla toiveiden ja muutosten suhteen. Suunnittelemme yhdessä morsiusparin kanssa juuri heidän näköisen hääjuhlan, Turun linnan museon historialliset raamit huomioiden. Turun linna on täyden palvelun talo. Hääparin tai hääseurueen ei tarvitse välttämättä tehdä mitään etukäteisvalmisteluja juhlatiloissa, vaan me hoidamme kaiken paikoilleen. Myös se ikävä jälkisiivous hoidetaan meidän puoleltamme. Hääpari ja vieraat saavat siis poistua onnellisina ja tyytyväisinä juhlapaikalta. Seuraavana päivänä voitte kaikki yhdessä kokoontua vaikkapa brunssin äärelle, eikä kenenkään tarvitse lähteä hääpaikalle siivoamaan.

Luonnollisesti Turun linna luo historialliset ja arvokkaat raamit hääjuhlalle, mutta tästä huolimatta juhlatilat taipuvat moneen. Hääjuhlassa saa musiikkigenre olla ihan mikä tahansa: klassisesta, rokkiin, jazziin, discoon tai paikanpäällä voi olla DJ soittamassa hääparin toiveiden mukaista musiikkia.

Linnan kirkossa järjestät upean vihkitilaisuuden.