Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Floramore

Kosketa kukilla

Floramore on hääkukkien erikoisliike. Kukkasidontaa rennosti, taidolla ja sydämellä. Kukat on intohimoni, joten tule ihmeessä kanssani kukkien maailmaan terveisin Tanja

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Floramore toteuttaa kukkia pieniin ja isoihin kukkatarpeisiin. Hääkimput ja vieheet sekä juhlaväen kukkien lisäksi toteutan kukkakoristelut juhlapaikalle ja mihin kukkia toivottekaan! Kampauksien kukkakruunut ja seppeleet ovat yksi lempitöistäni. Kukkaseinät, vihkikaaret ja roikkuvat asetelmat eivät ole vierasta tekemistä, vaan ihan tuttua työtä juhliin. Kukkavalikoimaan kuuluu luonnonmateriaalit ja kotimaiset kukat kauden mukaan. Teen myös kuivakukista sekä silkkikukista hääkimput ja koristelut, joten ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tarkemmin. Kuljetukset juhlapaikalle, kampaamoon tai hotellille tai kukkien asettelu järjestyy sopimuksen mukaan. Jos vietät hääjuhlaasi saaressa, ole silloin ajoissa liikkeellä juhlakukkien kuljetuksia toivoessasi. (Nämä kuljetukset vaativat usein enemmän aikaa kuin muihin juhlapaikkoihin ) Kukkamaljakoita, kukkaseiniä, tilatöitä myös vuokrattavana tilaisuuksiin. Kysy näistä lisää, niin ehdotan vaihtoehtoja sinulle.

Missä?

Floramoren toimialue on pääkaupunkiseutu lähiympäristö. Mahdollisuuksien mukaan myös muut alueet.

Mikä on parasta?

Parhaimmillaan kukat juhlaasi ovat sellaiset, jotka tuntuvat kuuluvan juhlapaikkaan ja ovat teidän näköiset! Vuosien kokemus kukka-alalla antaa mahdollisuuksia ikimuistoisiin kukkakoristeluihin materiaalien tuntemuksen ja erilaisten tekniikoiden avulla. Sinun ei tarvitse huolehtia osaamisesta tai tunnenko kasveja tai että joku vieras peittyisi kukkapuskan taakse juhlapöydässä, koska ammattitaito on se mikä puhuu puolestaan. Ihania on ne hetket, kun saa luovuttaa kimpun morsiamelle ja kuulla miten se on juuri sellainen kuin oli toivottu! Niinä hetkinä olen onnellinen floristi <3 Kokemuksella on myös puolensa, kun suunnitellaan budjettia koristeluille. Silloin on merkitystä kuinka hyvin tuntee oman ammattinsa ja kauden tuotteet. Kauniita toteutuksia voi tehdä niin monin eri tavoin ja erilaisin budjetein, joten ota ihmeessä yhteyttä kun mietit unelmiesi kukkien toteuttamista.

Meidän tyyli

Floramoren tyyli on sinun tyylisi. Teen kukat asiakkaalle, joten haluan niiden olevan teidän juhlanne näköiset! Työtä teen ilolla, intohimolla, tunteella, taidolla ja sinua kuunnellen!

Palkinnot

Kukka-alan palkintoja: Kukkasidonnan Suomen Mestaruuskilpailuiden 2.sija v2002 Kokkola Kukkasidonnan Suomen Mestaruuskilpailuiden 2. sija (juniorsarja) Kultainen Corona 3. sija 2003 Helsingin Avoimet Kukkasidontakilpailut 1995 3.sija Vuoden Töölöläinen yrittäjä 2016 Kaunein messuosasto Save the date-häämessut 2015

Vinkki!

Hääpäivä kuluu niin nopeasti, että varaa päivä oikeasti nauttimiseen juhlasta ja toisistanne! Luota ammattilaisiin ja päivästä nauttiminen onnistuu ilman turhaa huolta kaiken sujumisesta tai palkkaa hääjärjestelijä lisäksi avuksesi.