Hääpukuliike Unelma

se ekologinen hääpukuliike

Unelma välittää eteenpäin käytettyjä hääpukuja tuleville morsiamille eli ekologisuus ja edullisemmat hinnat ovat valttimme.Tunteita täynnä olevat puvut eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vain kerran.

Turun alue

Hääpuvut ja asusteet

Hääpukuliike Unelma

Tuotekatu 3 B 22
21200 Raisio

Kysymykset & vastaukset

Myynnissä upeita käytettyjä hääpukuja tai hääpukuliikkeistä tulleita käyttämättömiä sovituspukuja. Meidän kautta voi joko ostaa itselleen puvun tai tuoda oman pukunsa myyntiin. Yhdessä mahdollistetaan onnen hetkiä seuraaville morsiamille.

Pukuja pääsee ihastelemaan ja sovittelemaan Raisiossa, Turun kupeessa. Liike sijaitsee vilkkaan ohikulkutien varrella, jonne on helppo tulla ja löytää autolla sekä julkisilla.

Sähköpostilla ja soittamalla saa aina tavoitella asiasta kuin asiasta. Ajanvaraus toimii parhaiten kotisivujen kautta, jossa ajan voi varata hääpuvun sovitukseen tai hääpuvun myyntiin tuomiseen.

Parasta on rento ja asiakaslähtöinen palvelu. Haluan tarjota jokaiselle jotakin, jonka vuoksi liikkeessä on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä pukuja. Palvelen vain sinua ja seuruettasi kerrallaan eli tilassa ei koskaan ole ketään ulkopuolista. Liike on suojaisa, joka takaa myös ulkopuolisen rauhan sovitustilanteessa.

Ekologinen, asiakaslähtöinen, lämminhenkinen, ajaton, juhlava

Tehkää häistänne just sellaiset kun TE haluatte!