Hääpukuliike Unelma

se ekologinen hääpukuliike

Unelma välittää eteenpäin käytettyjä hääpukuja tuleville morsiamille eli ekologisuus ja edullisemmat hinnat ovat valttimme.Tunteita täynnä olevat puvut eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vain kerran.

Turun alue

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Hääpukuliike Unelma

Tuotekatu 3 B 22
21200 Raisio

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Myynnissä upeita käytettyjä tai käyttämättömäksi jääneitä hääpukuja sekä hääpukuliikkeistä tulleita käyttämättömiä sovituspukuja. Meidän kautta voi joko ostaa itselleen puvun tai tuoda oman pukunsa myyntiin. Yhdessä mahdollistetaan onnen hetkiä seuraaville morsiamille.

Missä?

Pukuja pääsee ihastelemaan ja sovittelemaan Raisiossa, Turun kupeessa. Liike sijaitsee vilkkaan ohikulkutien varrella, jonne on helppo tulla kauempaakin. Liikkeen edessä on ilmainen parkkimahdollisuus. Myöskin julkiset kuljettavat lähelle liikettä.

Mikä on parasta?

Parasta on rento ja asiakaslähtöinen palvelu. Haluan tarjota jokaiselle jotakin, jonka vuoksi liikkeessä on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä pukuja. Palvelen vain sinua ja seuruettasi kerrallaan eli tilassa ei koskaan ole ketään ulkopuolisia. Liike on suojaisa, joka takaa ulkoisen rauhan sovitustilanteessa

Meidän tyyli

Ekologinen, asiakaslähtöinen, lämminhenkinen, ajaton, juhlava

Vinkki!

Tehkää häistänne just sellaiset kun TE haluatte!