Katri Niskanen - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Katri Niskanen

KATRI NISKANEN - ajatonta juhlaeleganssia

Katri Niskasen valikoimista löytyy ajattomia, laskeutuvia & naisellisia pukuja kaikkiin elämän tärkeisiin juhliin. Olitpa kaaso, häävieras tai morsian, tarjoamme harkittuja vaihtoehtoja juuri Sinulle.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

KATRI NISKANEN Bridal -mallistosta löytyy yksilöllisiä ja ajattomia hääpukuja laatutietoisille morsiamille. Valikoimistamme löytyy myös valmiita pukuja viimehetken morsiamille, joten tiukkakaan aikataulu ei ole ongelma. Suurin osa malliston puvuista valmistetaan tilauksesta, jolloin toimitusaika on noin 3-4 kuukautta. Myös uniikki mittatilauspuku on mahdollinen vaihtoehto. Häävieraille ja kaasoille löytyy laaja valikoima valmismalliston pukuja putiikiltamme ja verkkokaupasta.

Missä?

Uusi KATRI NISKANEN Store & Atelier on juuri avannut ovensa osoitteessa Fredrikinkatu 41, Helsinki. Putiikilla on saatavilla valmismalliston tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Kaasojen ja häävieraiden puvut on mahdollista tilata myös verkkokauppamme kautta kotiin sovitettavaksi. KATRI NISKANEN Bridal -malliston hääpukuihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella.

Mikä on parasta?

Kauniiden pukujen lisäksi asiakaspalvelumme ja palvelun kiireettömyys ovat ihastuttaneet asiakkaitamme. Meiltä tilatut hääpuvut muokataan aina asiakkaalle sopivaksi, joten puku istuu aina kuten sen kuuluukin. Pukumme korostavat asiakkaan parhaita puolia, emmekä halua muokata asiakkaan vartaloa, joten puvuissamme ei käytetä korsetteja. Saamme jatkuvasti positiivista palautetta siitä, kuinka mukava asiakkaan oli viettää hääpäivä unelmien hääpuvussaan.

Meidän tyyli

Tyylimme on ajaton, naisellinen, moderni, laadukas ja elegantti.

Vinkki!

Valitse hääpukusi tilaisuuden luonteen ja miljöön mukaan. Stylistin palvelut kannattaa muistaa, mikäli oma häätyyli ei ole selkeänä mielessä.