Häiden juomatarjoilu: Upea ja helppo idea siideribaarin pystytykseen!

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Häiden juomatarjoilu on välillä haastava paletti miettiä kuntoon. Kuinka paljon ja mitä lajia, milloin juomat tulisi laittaa tarjolle ja kelpaavatkohan valinnat kaikille? Rekorderligin siideristation saa taatusti vierailta kiitosta ja toimii melkein minkä tyylisissä häissä tahansa.

Häiden aikataulu on sekin suuressa osassa ja nivoutuu myös tähän juomatarjoiluun. Kun vieraat saapuvat juhlapaikalle, kuinka hienoa olisikaan, jos heitä olisi odottamassa näyttävä siideribaari herkkuineen! Tällä välin te voitte viivähtää vähän kauemmin valokuvaajan kameran edessä rakkauden pöllyissä!

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Häiden juomatarjoilu

Kekseliäät ideat ovat tervetullut uutuus häiden juomatarjoiluun. Siideristation monella eri maulla toimii upeasti yhdessä juustojen, hedelmien ja makeisten kanssa.

Rekorderligin uusien ja tuttujen makujen kanssa sopivat hienosti yhteen pienet herkut, kuten herkuttelujuustot, marjat ja pähkinät. Visuaalisesti kauniin stationin voi sovitusti hoitaa esimerkiksi juhlapaikan henkilökunta tai innokas bestman.

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Siiderit sopivat hääjuhlaan

Varaa kauniita laseja, kukkia ja teemaan sopivia somisteita esillepanoa varten. Siideristation on myös mainio tapa vieraille tutustua toisiinsa juomien äärellä. Voit myös jättää juomapisteen suunnittelun ja toteutuksen esimerkiksi hääsuunnittelijan hoidettavaksi.

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Rekorderlig Rhubarb Lemon-Mint

Raikas ja hedelmäinen siideri, johon on sekoitettu raparperia ja sitruunaa. Maun täydentää ripaus raikasta tuoretta minttua.

siideri

Kuva Camilla Bloom

Rekorderlig Botanical Peach-Basil

Herkullinen ja virkistävä persikan makuinen siideri, joka on maustettu ripauksella basilikaa.

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Rekorderlig Mansikka-Lime

Sopivasti kirpeä mansikan ja limen makuinen siideri. Mainio myös jälkiruoan kanssa.

siideri

Kuva Camilla Bloom

Rekorderlig Blush Rosé

Kevyt ja hienostunut rosésiideri Rekorderligiltä. Punaiset marjat ja ripaus makeaa persikkaa tuovat tähän siideriin raikasta hedelmäisyyttä, jota täydentää roséviinimäisen kuiva jälkimaku.

Siideristä syntyy myös näyttäviä cocktaileja helposti. Ota reseptit haltuun Häät.fistä.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/21.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi   Kuvat Camilla Bloom

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ REKORDERLIGIN KANSSA.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu