Häiden juomatarjoilu: Upea ja helppo idea siideribaarin pystytykseen!

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Häiden juomatarjoilu on välillä haastava paletti miettiä kuntoon. Kuinka paljon ja mitä lajia, milloin juomat tulisi laittaa tarjolle ja kelpaavatkohan valinnat kaikille?

Häiden aikataulu on sekin suuressa osassa ja nivoutuu myös tähän juomatarjoiluun. Kun vieraat saapuvat juhlapaikalle, kuinka hienoa olisikaan, jos heitä olisi odottamassa näyttävä juomabaari herkkuineen! Tällä välin hääpari voi viivähtää vähän kauemmin valokuvaajan kameran edessä rakkauden pöllyissä!

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Häiden juomatarjoilu

Kekseliäät ideat ovat tervetullut uutuus häiden juomatarjoiluun. Juomabaari tai siideristation monella eri maulla toimii upeasti yhdessä juustojen, hedelmien ja makeisten kanssa.

Rekorderligin uusien ja tuttujen makujen kanssa sopivat hienosti yhteen pienet herkut, kuten herkuttelujuustot, marjat ja pähkinät. Visuaalisesti kauniin stationin voi sovitusti hoitaa esimerkiksi juhlapaikan henkilökunta tai vaikkapa innokas bestman / kaaso.

siideribaari

Kuva Camilla Bloom

Siiderit sopivat hääjuhlaan

Varaa kauniita laseja, kukkia ja teemaan sopivia somisteita esillepanoa varten. Siideristation on myös mainio tapa vieraille tutustua toisiinsa juomien äärellä. Voit myös jättää juomapisteen suunnittelun ja toteutuksen esimerkiksi hääsuunnittelijan hoidettavaksi.

siideri

Kuva Camilla Bloom

Siideristä syntyy myös näyttäviä cocktaileja helposti. Ota reseptit haltuun Häät.fistä.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/21.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi  
Kuvat Camilla Bloom

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA yhteistyössä REKORDERLIG

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu