Lounge-tila häissä rentouttaa tunnelmaa

olutlounge häissä Peroni

Kuva Maria Kalmi

Juhlapaikalle somistettu lounge eli oleskelutila toimii seurustelupaikkana ihan kaikille vieraille. Tietyn aiheen ympärille rakennettu lounge rikkoo rajoja ja sekoittaa istumapaikkoja juuri sopivasti.

Ruokailun jälkeen hääväki lähtee usein muutenkin kiertelemään ja juttelemaan ihmisten kanssa, jolloin lounge-tila tarjoaa kivan ympäristön kohtaamiselle.

Olutlounge on erityisen mainio häihin, joissa järjestettyä ohjelmaa ei ole jatkuvasti tai ohjelmanumeroita ei edes haluta kovin montaa. Lempeä taustamusiikki luo viihtyisyyttä ja viimeiseen asti mietityt tarjoilut sekä somistus luovat jatkumon juhlan luonteelle.

Rouheasti sisustettu olutlounge kerää oluesta nauttivat rennosti yhteen. Tila toimii samalla hääjuhlan ohjelmanumerona, jossa tarjoilu kruunataan Peronin oluilla. Hääparin valitsemat Peroni-oluet, suolaiset naposteltavat ja sikarit virittävät rennon juhlavaan tunnelmaan.

olutlounge häissä Peroni

Kuva Maria Kalmi

Mahdollisuus seurustella


Lounge sopii minkä tyylisiin häihin tahansa tarjoten samalla ohjelmaa ilman sen kummempaa järjestämisen tarvetta. Usein vieraat kaipaavat juhlan aikana hengähdyshetkiä, jolloin he voivat vapaasti viettää aikaa muiden kanssa. Järjestettyä ohjelmaa ei enää tarvita niin paljon, sillä ihmiset haluavat nauttia kiireettömästi tunnelmasta ja tarjoiluista.

Oleskelutiloja voi juhlassa olla monen eri teemaisia. Nämä toimivat mainiosti silloinkin, kun hääpari on kuvattavana ja muutoin olisi tiedossa odottelua. Loungen juoma- ja napostelutarjoilu pitävät ihmiset tyytyväisinä ja he pääsevät nauttimaan juhlahumusta keskeytyksettä.

Lounge taipuu moneen


Vieraita kohtaan oleskelutilat ovat siis huomaavaisuutta ja mahdollisuus istahtaa hetkeksi vähän kauemmas mahdollisesta hälinästä. Lounge kannattaa sijoittaa mahdollisuuksien mukaan kuitenkin niin, että siellä olevat vieraat ovat kuitenkin yhteydessä juhlan muuhun tilaan ja tapahtumiin.

Tilan saa somistettua näyttäväksi helposti esimerkiksi vuokrakalusteilla. Visuaalisuuteen kannattaakin panostaa, sillä loungessa saa otettua myös mielettömiä kuvia.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat ja stailaus Maria Kalmi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä PERONI

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu