Hääbudjetti rakentuu helposti Häät.fin Hääpolulla

Häät.fin Hääpolku Hääbudjetti työkalu mobiilissa

Paljonko häät maksavat?

Rahanmeno aiheuttaa usein suurinta päänvaivaa häiden järjestäjälle, ja jos helppoa tapaa kirjata kuluja ja menoja ei ole, saattaa syntyä hääbudjettikriisi.Häät.fin Hääpolulla on maksuton työkalu, jonka avulla kulut ja menot pysyvät järjestyksessä näpsäkästi. Ja mikä parasta, digitaalinen ja muokattava työkalu on mukanasi aina, koska Hääpolun työkalut toimivat yhtä kätevästi tietokoneilla, tableteilla kuin mobiililaitteillakin
. Ilmainen hääbudjettilaskuri todella helpottaa häiden suunnittelua.

Ilmaiset häiden suunnittelutyökalut

Häät.fin Hääpolun budjettilaskurilla lasket helposti, kuinka paljon häät maksavat ja seuraat yhdessä paikassa rahan kulua. Aseta ensin käytettävissä oleva kokonaissumma, ja saat sen perustella ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille.

Hinta-arviot ovat suuntaa antavia, ja budjetissa saattaa olla monia kohtia, joihin et ajatellut kuluttaa eurokaan. Jokaista hääbudjetin osaa voi muokata, ja voit lisätä ja poistaa kohtia milloin vain tarpeidenne mukaan. Ja kun tulee se hetki, jolloin käytät ensimmäisiä euroja hääbudjetistasi, pääset merkitsemään kulutetun summan toteutuneiden kulujen kohdalle milloin vain. Häät.fin Hääpolun hääbudjetti työkalu on kätevämpi kuin hääbudjetti Excelissä, koska Excel on todennäköisesti kotona silloin, kuin vaikka häämessuilla mietit onko sinulla varaa tai sovit lopullisesta summasta valokuvaajan kanssa. Toinen helpostus on myös se, että Excelin laskukaavoja ei tarvitse osta käyttää.Hääbudjetti-työkalun lisäksi saat Hääpolulta käyttöösi myös henkilökohtaisen vieraslistan ja häiden suunnittelijan muistilistan.

Luo ilmainen Häät.fi-tili

”Auttoi arvioimaan, kuinka paljon rahaa pitäisi saada säästöön”

Hääsuunnittelujen alussa (silloin pari vuotta sitten) laadin ensimmäisen arvion menoista Häät.fi-sivuille. Siellä oli budjettilaskuri, jossa oli valmiiksi arviot menoille, joskin osa hinnoista jäi aika kauas todellisuudesta. Se kuitenkin auttoi arvioimaan, kuinka paljon rahaa pitäisi saada säästöön. Enemmän hyödynsin sivuilta löytyvää to do -listaa.

Annika, morsian heinäkuu 2021

Pieni hääbudjetti - suuret suunnitelmat

Häät.fin Hääpolulla ei ole maksullisia lisäominaisuuksia


Häät.fin Hääpolun käyttäminen on aidosti ilmaista. Lisämaksusta saatavia lisäpalveluita tai -työkaluja ei ole. Et myöskään sitoudu mihinkään rekisteröityessäsi Hääpolulle!

Rekisteröityessäsi Hääpolulle sinulta kysytään vain häihisi liittyviä yleisiä tietoja, kuten hääpäivämäärää, hääpaikkakuntaa ja vierasmäärää. Näiden tietojen avulla voimme kohdentaa sinulle Hääpolulla ajankohtaista ja aluekohtaista tietoja. 

Jos Hääpolku-tiliä luodessa et vielä tiedä tai halua tallentaa vastauksia kaikkiin rekisteröitymispolun kysymyksiin, etunimesi tai nimimerkki on ainoa pakollinen tieto sähköpostiosoitteesi lisäksi, jotta työkalut toimivat moitteettomasti. Kaikkea tallentamaasi pääset myös myöhemmin tarkentamaan, muuttamaan ja lisäämään.Kun häät on vietetty, pääset omien profiilitietojen kautta poistamaan Hääpolkusi. Tällöin kaikki tallentamasi tiedot poistuvat automaattisesti tilin tuhoamisen myötä.
Ethän unohda vahvistaa tiliäsi ja luoda salasanaa

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon tai Gmailissä Tarjoukset-kansioon!Jos kohtaat vaikeuksia rekisteröitymisessä tai sinulla on muuten vain kysymyksiä tai epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Viskaa meitä vaikka meilillä: haat@editus.fi

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Hääbudjetin laatiminen aiheuttaa monelle hääparille tuskan hikeä. Mikä avuksi? Lue Häät.fistä -artikkeli Kolme + 1 vinkkiä kuinka vältät hääbudjettikriisit.

Jaa juttu