Hääbudjetti rakentuu Häät.fin Hääpolulla

Ilmaiset häiden suunnittelutyökalut

Häiden rahameno aiheuttaa usein päänvaivaa, siksipä Hääpolulla on työkalu, jonka avulla kulut ja menot pysyvät järjestyksessä.

Häät.fin Hääpolun budjettityökalulla lasket helposti kuinka paljon häät maksavat ja seuraat yhdessä paikassa rahan kulua. Aseta ensin käytettävissä oleva kokonaissumma, ja saat sen perustella ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille.

Jokaista hääbudjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa kohtia milloin vain tarpeidenne mukaan, ja kun tulee aika käyttää ensimmäisiä euroja hääbudjetistasi, pääset merkitsemään sen kulujen kohdalle milloin vain.

Hääpolun budjettityökalu toimii yhtä kätevästi tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Tämän vuoksi työkalu on kätevämpi kuin hääbudjetti Exelissä, joka ei ehkä ole käytössäsi koko ajan.

Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Jaa juttu