Kavaljeeri - Miesten juhlapukeutuminen - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kavaljeeri

Tyylikäs kavaljeeri!

Miesten julhapukeutumisen erikoisliike! Palvelumme kattaa puku- ja asustevuokrauksen ja -myynnin, sekä mittatilauspuvut. Sijaitsemme näkyvästi Tampereella, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 18.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kavaljeeri tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman juhlapukuja kaikkiin juhlatilaisuuksiin, vuokralle sekä myyntiin. Vaatetamme myös isommat juhlaseurueet aina ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Puvustamme myös sulhaspojat!

Missä?

Liikkeemme sijaitsee näkyvällä paikalla Tampereella, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 18.

Mikä on parasta?

Otamme asiakkaamme aina huomioon yksilönä, ja puvut sekä asusteet valitaan sen mukaan mitä kukin asiakas henkilökohtaisesti tarvitsee. Osaamme auttaa asiakastamme valitsemaan sen puvun, joka sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Tuemme, avustamme ja teemme aina parhaamme tehdäksemme asiakkaamme hääpäivästä täydellisen!

Meidän tyyli

Moderni, Persoonallinen, Laadukas, Komea, Mukava

Palkinnot

Vuonna 2024 olimme valtakunnallisessa Vuoden Sulhaspalvelu -kilpailussa sijalla 1. Vuonna 2022 olimme valtakunnallisessa Vuoden Sulhaspalvelu -kilpailussa sijalla 2. Vuonna 2019 olimme valtakunnallisessa Vuoden Sulhaspalvelu -kilpailussa sijalla 3.

Vinkki!

Rennon ja hyväntuulisen sulhasen salaisuus on puku joka tuntuu ja näyttää hyvältä!