Kavaljeeri

Tyylikäs kavaljeeri!

Kuva Pukuvuokraamo Kavaljeeri / Baggi Men Finland

Nykyaikainen pukuvuokraamo sekä puku- ja asustemyynti! Sijaitsemme Pirkanmaalla, meille ennättää alle parissa tunnissa mm. Helsingistä, Turusta, Porista, Jyväskylästä ja Lahdesta. Tervetuloa!

Tampereen alue

Miesten juhlapukeutuminen

Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy

Palokärjentie 20
36220 Kangasala

Kysymykset & vastaukset

Pukuvuokraamo Kavaljeeri tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman juhlapukuja kaikkiin juhlatilaisuuksiin. Vaatetamme myös isommat juhlaseurueet aina ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Puvustamme myös sulhasjopat!

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen ja Kangasalan rajan tuntumassa. Meille pääset helposti omalla kulkuvälineellä tai julkisilla (Tampereen suunnasta linjat 1, 40, 42). Meille ennättää myös ulkopaikkakunnilta alle kahdessa tunnissa mm. Helsingistä, Turusta, Porista, Jyväskylästä ja Lahdesta..

Meihin voi ottaa yhteyttä facebookissa, sähköpostilla, puhelimitse tai sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Meille voit varata myös joustavasti 24/7 nettisivuiltamme suoraan sovitusajan.

Otamme asiakkaamme aina huomioon yksilönä, puvut valitaan sen mukaan mitä kukin asiakas henkilökohtaisesti tarvitsee. Osaamme auttaa asiakastamme valitsemaan sen puvun, joka sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Tuemme, avustamme ja teemme aina parhaamme tehdäksemme asiakkaamme hääpäivästä täydellisen!

Moderni, Persoonallinen, Laadukas, Komea, Mukava

Rennon ja hyväntuulisen sulhasen salaisuus on puku, joka tuntuu ja näyttää hyvältä!