Naskali Leather

Nahkarusetti viimeistelee häätyylisi

Valmistan rusetteja kierrätetystä nahasta mm. vanhoista nyrkkeilyhanskoista ja -säkeistä sekä poronnahasta. Nahkainen rusetti on rennon tyylikäs ja ajaton asuste, joka kestää isältä pojalle.

Kaikkialla Suomessa

Miesten juhlapukeutuminen

Naskali Company Oy

Könnölänmäentie 2
14500 Iittala

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistan uniikkeja nahkaisia pukurusetteja kierrätetystä nahasta kuten vanhoista nyrkkeilyhanskoista ja huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta. Käytän tuotteissani myös poronnahkaa. Valikoimaani kuuluu rusettien lisäksi mm. vyöt, henkselit ja taskuliinat. Tuotteisiin voit tilata haluamasi kaiverruksen esim. hääpäivämäärän ja nimikirjaimet. Tarjoan ensiluokkaista asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse, puhelimessa, tapahtumissa, verkkokaupassa ja Iittalan pajamyymälässä.

Missä?

Yritykseni sijaitsee Iittalan Lasimäellä Iittala Outlet -myymälän kivijalassa. Ruseteilla on myös useita jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Lisäksi verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri.

Meidän tyyli

Tyylikäs, uniikki, karski, ajaton, laadukas.

Vinkki!

Kaikkia tuotteita ei kannata ostaa vain yhtä tilaisuutta varten, vaan koko loppuelämäksi. Ruseteillani on ikuinen takuu ja ne kestävät isältä pojalle!