11 x parhaat ohjelmaideat polttareihin

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

11 x parhaat ohjelmaideat polttareihin

Artikkeli sisältää maksettua mainossisältöä

Löytyykö paikka morsiamen tai sulhasen polttarikomiteasta, mutta ideat polttarien ohjelmaan uupuu? Ei hätää, keräsimme Venuulla yhteen parhaimmat ideat polttareihin jokaiselle päivänsankarille!

Polttareita suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon millainen tuleva morsian tai sulhanen on kyseessä – toiselle itsensä haastaminen ja heittäytyminen on kuin toinen luonto ja illan kohokohta, kun taas toiselle se on pahin painajainen.

Mieti siis huolella aktiviteetti teidän polttariporukalle sopivaksi! Jos aktiviteettien valinta aiheuttaa epävarmuutta, kannattaa päivänsankarilta udella ainakin isoimmat DOs & DON’Ts juhlapäivää ajatellen.

Tästä 11 ideaa polttareihin – mikä valikoituu teidän tulevaan polttaripäivään?

1. Buukkaa saunatila

Saunatila oman porukan kesken on aina varma valinta! Nauttikaa löylyistä, tuokaa omat juomat ja ruoat, ja viettäkää ikimuistoinen ilta rennosti yksityisessä tilassa. Täydellistä!

VillageWorks / Santorini, Helsinki Venuussa

VillageWorks / Santorini, Helsinki

Kapasiteetti: 25

Omat tarjoilut: Kyllä

Ihana, moderni saunatila Helsingin kattojen yllä – tietenkin tilavalla kattoterassilla varustettuna. Lauttasaaressa sijaitseva tila sopii täydellisesti polttareihin löylyjen kera! 

Lue Venuusta lisää »

 Katso myös:

Villa Hietasaari / Rantasauna, Oulu

Tila Lounge, Tampere

Tähkäpään Tila, Kaarina

 

2. Rentoa pelailua ja kisailua

Hauska aktiviteetti ja pelailu polttareihin kiinnostaa, muttei kuitenkaan hikitreeninä? Tsekkaa ainakin nämä:

Room Escape Tampere - Pakopeli aktiviteetti polttareihin Venuu.fi

Room Escape Tampere

Kapasiteetti: 48 (8 pakopelihuonetta)

Superhauska, mutta kinkkinen pakopeli on täydellinen ohjenumero polttareihin! Varsinkin jos kaikki porukasta ei tunne vielä keskenään, tämä on loistavaa tekemistä, jossa aika sujuu kuin siivillä ja porukka hitsautuu yhteen. Room Escape Tampereella on yhteensä 8 huonetta, joista valita sopivat!

Lue lisää Venuusta »

 

Viihdekeskus Ideapark Keilaus - Ohjelmaa polttareihin - Venuu.fi

Viihdekeskus Ideapark / Keilaus, Lempäälä

Kapasiteetti: 50

Nostalginen keilaus on juuri sopivan sporttinen aktiviteetti, jossa ehtii samalla seurustelemaan oman porukan kesken! Keilailusta saa myös hyvät – enemmän tai vähemmän – leikkimieliset kisailut kasaan. Viihdekeskus Ideaparkista löydät myös monia muita hauskoja aktiviteetteja, kuten minigolf-radan!

Lue lisää Venuusta »

Katso myös:

Finesports Tampere / Ajosimulaattori

 

3. Lähde pois koko viikonlopuksi ja varaa huvila tai huoneisto

Mikäs sen ihanampaa kuin hilpaista koko viikonlopuksi pois polttariporukan kanssa! Jos haluatte tuoda polttareihin hieman jotain extraa, kannattaa varaukseen laittaa täysin varusteltu, moderni huoneisto kaupungin sykkeestä tai upea huvila luonnon helmassa – kuten tämä:

World´s End Vuokraa huvila Venuu.fi

World’s End, Mikkeli

 Kapasiteetti: 14

Omat tarjoilut: Kyllä

Hulppeassa, järven rannalla sijaitsevassa huvilassa viihtyisi pidempäänkin! Puitteisiin kuuluu tietenkin majoitus, avarat oleskelutilat, oma hiekkaranta, valtava terassi sekä sauna.

 Lue lisää Venuusta »

 

Katso myös:

2ndhomes | Kattohuoneisto Tampere Kansiareena

 

4. Makumatka hyvän ruoan tai cocktailien maailmaan

Haluaisitteko oppia porukalla ammattitason kokkauksen saloja? Tai ehkäpä cocktailien tekoa huippu baarimestarin johdolla? Buukatkaa polttareiden ohjelmanumeroksi yksityinen kokkikoulu ja nauttikaa itsetehdyistä herkuista! Tässä muutama vaihtoehto:

Sushibar+Wine sushikurssi - Kokkikoulu polttarit Venuu.fi

Sushibar+Wine -sushikurssi, Helsinki

Kapasiteetti: 6-24

Kallion Sushibaari kutsuu oppimaan sushinteon salat sekä tietenkin syömään itsetehtyjä tuotoksia! Kurssilla käydään sushin perusteet historiasta valmistusmenetelmiin ja raaka-aineisiin. Täydellinen aktiviteetti sushin ystäville!

Lue lisää Venuusta »

Katso myös:

Kokkauskurssi Pidoissa, Helsinki

Runar Cocktail-koulu - Ohjelmaa polttareihin - Venuu.fi

Runar / Cocktail-koulu, Helsinki

Kapasiteetti: 20

Useasti Suomen parhaana palkitun Runarin baarimestarit johdattavat polttariporukan ammattitaitoisella, mutta rennolla otteella cocktailien maailmaan. Valmistettavat drinkit sovitaan yhdessä ja cocktail-kouluun voi kuulua myös oman nimikkodrinkin kehitys polttarisankarille!

Lue lisää Venuusta »

 

5. Luksusmenoa kesäpolttareihin jahdilla

Suuntaa polttariporukan kanssa aalloille tyylillä! Kesäpolttareiden ehdoton hitti upea luksusjahti oman poppoon kesken. Viettäkää päivä risteillen ja sopiviin kohtiin pysähdellen, ihania tarjoiluja tietenkään unohtamatta. Ahoy!

Kurkkaa esimerkiksi tämä:

Helsinki Boats Yacht - Vuokraa jahti polttareihin - Venuu.fi

Helsinki Boats Yacht, Helsinki

Kapasiteetti: 12 risteillen / 16 satamassa (onnistuu myös kahdella aluksella)

Omat tarjoilut: Kyllä

Lue lisää Venuusta »

 

6. Intiimi, oman porukan illallinen

Kun toiveissa on suussa sulava illallinen, mutta sopivasti rauhaa omalle polttariseurueelle, buukkaa ravintolan kabinetti! Tsekkaa ainakin tämä:

OOBU Lyhty - Ravintolan kabinetti polttareihin - Venuu.fi

OOBU / Lyhty, Turku

Kapasiteetti: 40

Hurmaava saaristoravintola OOBU Aurajoen rannalla kätkee sisäänsä tunnelmallisen kabinetin ravintolan toisessa kerroksessa. Ravintola on juuri sopivan juhlava, mutta rento kohde polttareihin!

Lue lisää Venuusta »

Kurkkaa myös:

Kyrö Distillery Companyn illallinen ryhmille, Isokyrö

7. Varaa oma karaoke-huone

Varaamalla oman karaoke-huoneen ei biisijonossa tarvitse odottaa vuoroa! Esittäkää kukin omat bravuurinne sekä porukan yhteiset suosikit karaokessa ja laulakaa sydämenne kyllyydestä.

 

Ilona, Tampere _ Karaoke-lounge - Karaoke-huone polttareihin - Venuu.fi

Ilona, Tampere / Karaoke-lounge

Kapasiteetti: 12

Omat tarjoilut: Ei

Ilonan karaoke-huoneessa voitte valita sopivat biisit jopa 60 000 kappaleen valikoimasta – jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva!

Lue lisää Venuusta »

Kurkkaa myös:

Ilona, Joensuu / Karaoke-lounge

8. Luovaa tekemistä

BUD _ Valloittava Kukkaworkshop - Ohjelmaa polttareihin - Venuu.fi

BUD / Valloittava Kukkaworkshop, Helsinki

Kapasiteetti: 20 (BUDin tiloissa)

Heittäytykää porukalla luovaksi ja tutustukaa kukkien sidonnan kiemuroihin! Noin 1,5 tunnin workshopin aikana pääsette kukin tekemään joko kimpun, asetelman, seppeleen tai kranssin BUDin ihanan henkilökunnan johdolla. Tästä jokainen polttarivieras saa myös upean viemisen kotiin! Aktiviteetti on mahdollista toteuttaa BUDin omissa tiloissa Helsingin Punavuoressa tai he voivat tulla pitämään workshopin asiakkaan tilaan tai kotiin Pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää Venuusta »

Katso myös

Taidesukellus®-työpaja, koko Suomi

Paint&Wine, Oulu

 

9. Rentoudu spa-elämyksessä

Viekää tuleva morsian tai sulhanen (sekä itsenne) rentoutumaan! Häiden järjestelyn stressit kaikkoaa mielestä, kun keskittyy vain ihanaan hemmotteluhoitoon.

Polttaripaketti Spa Salonkiin - Ohjelmaa polttareihin - Venuu.fi

Glory for you / Polttaripaketti Spa Salonkiin, Helsinki

Kapasiteetti: 20 (Maksimi henkilömäärä vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkään salongissa halutaan olla)

Glory for You Spa Salongissa mieli lepää ja olo raikastuu! Valitkaa polttarisankarille sopiva, pidempi hemmotteluhoito sekä muulle polttariseurueelle pienemmät hoidot. Täällä hinnoittelu on hoidettu näppärästi niin, että muun polttariseurueen hintaan on laskettu hoito päivänsankarille jo valmiiksi!

Lue lisää »

Katso myös:

Flamingo Spa x Terhen Hoitava sauna, Vantaa

 

10. Järkkää vanhat kunnon bileet

Keep it simple: järkätkää polttariporukalle ikimuistoiset bileet! Varatkaa sopiva juhlatila ja tarjoilut, laittakaa musiikki soimaan ja nauttikaa toistenne seurasta aamun pikkutunneilla saakka.

Sture 16 Spa & Terrace    Sauna- ja juhlatilat - Juhlatila polttareihin - Venuu.fi

Sture 16 Spa & Terrace / Sauna- ja juhlatilat, Helsinki

Kapasiteetti: 100

Omat tarjoilut: Kyllä

Tämä tilava juhlatila sopii loistavasti myös pienemmän porukan polttareihin! Ja täältä todella löytyy kaikki mitä polttareihin voi kaivata: sauna, kattoterassi ulkoporealtaineen, karaokehuone, grilli ja keittiö, biljardipöytä sekä paljon muuta tekemistä.

Lue lisää »

 

Katso myös:

Nabeina Studio, Tampere

Tanssistudio Flama, Turku

 

11. Hauska sporttipäivä aktiiviselle päivänsankarille

Buukatkaa urheilua ja vauhtia rakastavalle polttarisankarille aktiviteetti, joka jää taatusti mieleen! Vaihtoehtoja löytyy monia, joista valita juuri teidän poppoolle sopiva. Kurkkaa ainakin nämä:

Reaktion Games, Helsinki & Tampere

Kapasiteetti: 40

Vietä superhauska pelipäivä Reaktion Games -pelihallissa! Sekä Helsingissä että Tampereella sijaitsevaan aktiviteettiin kuuluu kolme eri peliä: Volla Bolla, Hyper Hockey ja Factory Football. Pelisession jälkeen päivää voi jatkaa Reaktion Gamesin saunatiloissa!

Lue lisää »

Katso myös:

Padel Tampere / Lajitutustuminen

Twerk Empire | Twerk-tunnit, Tampere & missä vain Suomessa

Viihdekeskus Ideapark / Karting, Lempäälä

 

Jäikö sopiva aktiviteetti vielä mietityttämään? Kurkkaa lisää tiloja ja aktiviteetteja ympäri Suomen osoitteessa Venuu.fi »

 

Kurkkaa myös Häät.fistä vinkit polttareiden käytännönjärjestelyihin täältä »

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Muokattu: 9.4.2024