Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pukuliike Veston Tampere

Pukuliike Veston on laadukkaiden miesten pukujen vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut laajan valikoiman yritys Helsingin, Tampereen ja Kuopion keskustassa, hyvien yhteyksien varrella.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Monipuolinen valikoima erilaisia miesten pukuja jokaisessa hintaluokassa. Rippipuvut, tummat puvut, saketit, smokit, frakit, kaikkia näitä on ja niihin tietenkin myös asusteet ja kengät. Voit joko vuokrata asun tärkeään päivääsi, tai ostaa sen omaksi.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Tampereen, Helsingin ja Kuopion keskustassa, hyvien yhteyksien varrella.

Mikä on parasta?

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia malleja, mitoituksia, tietenkään värejä ja kuoseja unohtamatta. Ammattilaisemme auttavat mallien ja kokojen valinnassa, eli yksin ei joudu ihmettelemään mikä parhaiten sopisi! Pukujen myynnin ja vuokrauksen lisäksi tarjoamme korjausompelua sekä pukujen huoltoa, oli se sitten meiltä ostettu tai jo asiakkaalta valmiiksi löytyvä puku.

Meidän tyyli

Moderni, trendikäs, laadukas, yksilöllinen, monipuolinen, kokonaisvaltainen

Vinkki!

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus myös morsianten pukemisesta, joten sulhasen puku voidaan valita morsiuspuvun mukaan, eikä sulhasen tarvitse nähdä hääpukua etukäteen!