Räätälistudio BQ

Mittavaatteet Helsingistä ja Tampereelta!

Kuva Lotta Polviander Photography

Vaatetamme vuodessa satoja sulhasia Helsingin ja Tampereen liikkeissämme. Valtava kangasvalikoimamme takaa sen, että asiakas saa juuri omanlaisensa värit, kuosit ja yksityiskohdat.

Helsingin alue

Miesten juhlapukeutuminen

Boutique BQ Oy

Kaisaniemenkatu 1
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistamme mittatilauspuvut ja paidat sadoista kangasvaihtoehdoista aina asiakkaan mitoilla ja toiveilla. Valikoimiimme kuuluu mm. puvut, smokit, frakit, saketit, paidat ja pukuliivit. Normaali toimitusaikamme on noin viisi viikkoa, mutta kevät ja alkukesä venyttävät toimitusaikoja.

Missä?

Liikkeemme sijaitsevat Helsingissä (Kaisaniemenkatu 1) ja Tampereella (Hämeenpuisto 31). Palvelemme pääasiassa ajanvarauksella. Meille voit varata ajan tutustumiskäyntiin tai suoraan puvun tilaamiseen.

Mikä on parasta?

Kangasvalikoimamme on loistava. Meiltä löydät kankaat niin perinteisiin pukuihin kuin pellava- ja tweed-pukuihinkin. Väri- ja kuosivalikoimaa riittää valtavasti sekä pukuihin että paitoihin. Hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen; mittatilauspukumme maksavat kankaasta riippuen 649 - 799 €. Pyrimme aina auttamaan tyylikkään kokonaisuuden rakentamisessa ja valikoimissamme on myös rusetit, solmiot, henkselit jne.

Meidän tyyli

Vaatteemme ovat tyylikkäitä, istuvia, trendikkäitä, monikäyttöisiä ja ihailtuja!

Vinkki!

Ole ajoissa! Me tarjoamme usein edullisempia mittavaatepaketteja sesonkien ulkopuolella. Otathan siis meidän some-kanavat Facebookissa ja Instagramissa haltuun NYT! :)