Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

MAJ tuo palvelut luoksesi

Kauneus ja hyvinvointi kotiin kuljetuksella

Tilaa MAJ huolehtimaan juhlapäiväsi kauneusasioista. Tuomme kaikki kauneuden palvelut haluamaasi osoitteeseen, morsiammelle ja kaasoille tai koko juhlaseurueelle - aina salonkilaatuisena.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kattavat parturi-kampaajan, meikkaajan, jalkojenhoitajan ja kosmetologin palvelut asiakkaan toivomaan sijaintiin.

Missä?

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Porin ja Turun seudulla.

Mikä on parasta?

MAJ tuo palvelut asiakkaan luokse aina salonkilaatuisesti. Räätälöimme palvelukokonaisuuden asiakas- ja juhlakohtaisesti ja toteutamme palvelumme ammattitaidolla.

Meidän tyyli

MAJnio, raikas, elämyksellinen, luotettava ja turvallinen.

Vinkki!

Tilaa MAJ palvelut helpottamaan häihin kuuluvaa järjestelyä. Tulemme paikan päälle - paikkaan kuin paikkaan, kotiin, hotelliin tai vaikka juhlapaikalle. Ennen häitä autamme myös polttariohjelman ja muiden valmistelevien hoitojen, kuten hiusten värjäyksen, sokeroinnin sekä kasvo- ja jalkahoitojen kanssa. Räätälöimme palvelukokonaisuudet aina asiakkaan toiveen mukaan, esimerkiksi polttareihin. Tuomme muun muassa ihanat kosmetologin hemmottelupalvelut polttareihin tehtäväksi esimerkiksi morsiussaunan jälkeen valitsemassanne sijainnissa. Valitse meidät häittesi kauneuskumppaniksi! <3