MAJ tuo palvelut luoksesi

Beauty as a service

Tilaa MAJ huolehtimaan juhlapäiväsi kauneusasioista. Tuomme kaikki kauneuden palvelut haluamaasi osoitteeseen, morsiammelle ja kaasoille tai koko juhlaseurueelle - aina salonkilaatuisena.

Kaikkialla Suomessa

Kauneus ja kampaukset

MAJ works Oy


Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Porin ja Turun seutu.

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme kattavat parturi-kampaajan, meikkaajan, jalkojenhoitajan ja kosmetologin palvelut asiakkaan toivomaan sijaintiin.

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Porin ja Turun seudulla.

Voit tilata MAJn palvelut suoraan verkkokaupasta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös pyytää tarjousta suoraan osoitteesta: https://juhlakampaus.maj.works/

MAJ tuo palvelut asiakkaan luokse aina salonkilaatuisesti. Räätälöimme palvelukokonaisuuden asiakas- ja juhlakohtaisesti ja toteutamme palvelumme ammattitaidolla.

MAJnio, raikas, elämyksellinen, luotettava ja turvallinen.

Tilaa MAJ palvelut helpottamaan häihin kuuluvaa järjestelyä. Tulemme paikan päälle - paikkaan kuin paikkaan, kotiin, hotelliin tai vaikka juhlapaikalle. Ennen häitä autamme myös polttariohjelman ja muiden valmistelevien hoitojen, kuten hiusten värjäyksen, sokeroinnin sekä kasvo- ja jalkahoitojen kanssa. Räätälöimme palvelukokonaisuudet aina asiakkaan toiveen mukaan, esimerkiksi polttareihin. Tuomme muun muassa ihanat kosmetologin hemmottelupalvelut polttareihin tehtäväksi esimerkiksi morsiussaunan jälkeen valitsemassanne sijainnissa. Valitse meidät häittesi kauneuskumppaniksi! <3