Anna Lindh – Kestävän designin hääpuvut

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Anna Lindh – Kestävän designin hääpuvut

Artikkeli sisältää maksettua mainossisältöä

hääpukusuunnittelija Anna Lindh mittaa mittatilaus hääpuvulle mitttoja

Kuva Niki Strbian

Anna Lindh on suunnitellut kestävän designin hääpukuja jo 27 vuotta. Hän valmistaa niin omaa nimeään kantavaa vastuullista hääpukumallistoa kuin uniikkeja hää-, ilta-, ja juhlapukuja.

Anna Lindh voitti Vuoden Hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun. Hänen hääpukumallistonsa ovat päätyneet suomalaisten lehtien lisäksi niin Britannian Vogueen, Tatleriin ja Glamouriin kuin Skandinavian Vogueen.

morsian Anna Lindhin hääpuvussa

Kuva Kaho Kwok / Like2capture.com

Kestävä design tarkoittaa suunnittelua, jossa vaatteen malli ja muotokieli kestävät aikaa ja vaate on näin vastuullisesti suunniteltu. Pukujen lähtökohtana on kertakäyttökulttuurin sijasta pukujen pitkä käyttöikä.

Anna Lindhin pukujen lähtökohtana on alusta asti ollut kestävä design ja laatu. Anna Lindh on koulutukseltaan vaatesuunnittelija ja pukuompelija, joka on opiskellut myös vaatealan vastuullista johtamista ja kestävää kehitystä. Suunnittelijana Anna Lindh on panostanut jo usean vuoden ajan kestävään kehitykseen ja hääpuvun elinkaaren pidennykseen.

morsian Anna Lindhin hääpuvussa tuomiokirkon edessä

Kuva Kaho Kwok / Like2capture.com

Ylellinen silkki hengittää

Anna Lindhin hääpuvut ovat trendikkäitä, elegantteja, laadukkaita ja puhdaslinjaisia. Mallistosta löytyy niin pitkiä näyttäviä hääpukuja kuin lyhyitä mekkoja ja housupukuja. Anna Lindh on erikoistunut silkkiin ja se on malliston pääkangas.

Silkki on valittu, koska se on ylellinen, hengittävä, kiiltää kauniisti, on pehmeä ja tuntuu iholla viileältä tai lämmittävältä tarpeen mukaan. Vaihtoehtona silkille on viskoosisekoite, joka on ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan silkin tapainen, mutta edullisempi.

Tänä vuonna mallistoon on tullut uutuutena kierrätetyt kankaat. Pukuihin lisätään myös korkealuokkaisia käsin kirjailtuja pitsi- ja paljettikankaita.

Kaikki Anna Lindhin hääpuvut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Yhteistyökumppanit ovat alan parhaimmistoa, jotta puvuissa pystytään saavuttamaan korkea laatu. Kankaat ja tarvikkeet ostetaan sisään laatu edellä mahdollisimman vastuullisesti luotettavilta toimittajilta.

Omaksi vai vuokralle?

Anna Lindhin hääpukujen suunnitteluprosessiin kuuluu myös puvun jatkokäytön suunnittelu. Useimmiten jo suunnitteluvaiheessa mietitään mahdolliset muutokset, miten hääpuvusta voidaan tehdä ilta- tai juhlapuku hääpäivän jälkeen.Suurin osa kankaista on värjättäviä ja yritys värjää niitä itse.

Uutuutena on tullut myös pukujen vuokraus- ja uudelleenmyyntipalvelu. Kaikki malliston puvut on mahdollista vuokrata standardikoossa. Anna Lindh vuokraa myös omien asiakkaidensa uniikkeja hää- ja iltapukuja.

Anna Lindhin uniikkien mittatilaushääpukujen valmistusaika on 3–9 kuukautta. Malliston puvut valmistuvat nopeammin ja ne saa 8-12 viikon toimitusajalla myös mittojen mukaan.

Suositus on aina mahdollisimman pitkä valmistusaika, jotta tekoprosessi on mahdollisimman mukava. Oman hääpuvun teettäminen ammattilaisella on monelle asiakkaalle elämys, jota muistellaan pitkään.

Kestävä kehitys sydäntä lähellä

yö vaatealalla on Annalle elämäntapa. Omassa työssään hän pitää tärkeimpänä, että asiakkaat kokevat onnen tunteita, näkevät vartalonsa parhaat puolet ja hyväksyvät vartalonsa sellaisenaan.

Annan omiin arvoihin kuuluvat vahvasti pehmeämmät arvot ja ihmisistä ja eläimistä huolehtiminen. Anna on kahden pojan äiti ja toivoo, että maailma ja elinolosuhteet olisivat myös jatkossa kaikille lapsille parhaat mahdolliset. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat asioita mitä Anna haluaa kehittää liiketoiminnassaan myös tulevaisuudessa.

Anna Lindh

Pohjoisranta 14, Helsinki

Puhelin 040 5477228
Sähköposti info@annalindh.com
www Annalindh.com
Instagram @Annalindhofficial

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ANNA LINDH

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 1.2.2024