Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sulhasen puku

Vuokraaminen on järkevä vaihtoehto hankkia miehelle juhlava puku häihin

premiusmpuku sulhaselle pukuvuokraamo Kavaljeeri

Slim fit -pukuja löytyy useissa väreissä ja kuoseissa. Erisävyisillä ja -tyylisillä asusteilla saa luotua toisenlaista tunnelmaa pukuihin.

Moderni pukuvuokraus on ekologinen vaihtoehto hankkia näyttävyyttä ja juhlan tuntua sulhasen asuun.

Hääjuhla on sulhasen oma päivä siinä missä morsiamenkin. Tätä päivää myös sulhanen saa ja pitää juhlistaa näyttävästi ja ikimuistoisesti, sillä monelle se on elämän ainoa suuri juhlapäivä!

smokit sulhaselle pukuvuokraamo kavaljeeri

Monen pukuvuokraamon juhlavimmat vaihtoehdot sulhaselle ovat frakit, saketit, smokit, bonjour-puvut sekä puvut erilaisin leikkauksin, värein ja kuosein.

Vuokraus on järkivalinta juhlaan

Monille miehille puvun vuokraaminen on ainoa järkevä vaihtoehto hankkia juhlava puku häihin. Arjessakin pukua käyttävä mies sen sijaan saattaa miettiä vuokrausta vaihtoehtona ostopuvulle. Silloinkin kun sulhanen päätyy ostopukuun, hänen kannattaa piipahtaa hyvässä pukuvuokraamossa sovittelemassa pukuun sopivia juhlavia liivejä ja muita asusteita erottamaan juhlan arjesta.

Asiantunteva pukuvuokraamo palvelee kaikenkokoisia miehiä, ja mittamuutoksilla puvusta muovataan istuva eri vartalotyypeille. Paras valikoima löytyy kokoluokissa 48–62, ja suosittuja smokkeja, frakkeja ja saketteja vuokrataan isompinakin kokoina. Tummien pukujen skaala on peräti koosta B42 aina kokoon E132 asti, joten ilman juhlavaa pukua ei jää kukaan.

saketti sulhaslle pukuvuokraamo kavaljeeri

Usein pukuvuokraamon asiakkaat lausahtavat helpottuneina: ”Kävipä se todella miellyttävästi ja helposti!”

Vaivatonta ja edullista palvelua

Nykyaikaisen pukuvuokraamon, kuten Pukuvuokraamo Kavaljeerin, voi mieltää pukupalveluksi, jossa mies pääsee intiimisti ja ohjatusti sovittamaan erilaisia pukuja sekä asusteita, jotta omat mieltymykset selviävät. Liikkeelle kannattaa lähteä 2–5 kuukautta ennen h-hetkeä, mutta jotain päälle pantavaa voi löytyä jopa parin päivän varoitusajalla.

Kun mieleinen puku asusteineen löytyy, sille sovitaan noutopäivä lähelle juhlapäivää. Tällöin pukuun on tehty tarvittavat pienet muutoskorjaukset, ja sen voi ottaa mukaansa pukupussissa silitettynä ja valmiina juhliin. Voisiko puvun hankinta enää helpommin käydä?

Pukupaketin hintaan kuuluu sovitustilanne ammattilaisen opastuksella, valittu puku asusteineen ja kenkineen sekä kokonaisuuden luovutus huoliteltuna pukupussissa. Vuokrakustannukseksi tulee tyypillisesti 90–200 euroa paketin sisällöstä sekä pukutyypistä riippuen. Puvun vuokra-aika on yleensä 4–5 päivää, joten useimmiten tämä tarkoittaa puvun noutoa torstaina tai perjantaina ja vastaavasti puvun palautusta maanantaina tai tiistaina.

seremonia mallisto sulhaselle pukuvuokraamo kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeerissa on miehille myös erittäin näyttäviä ja houkuttelevia kokonaisuuksia, joita Suomessa ei välttämättä ole totuttu näkemään.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KAVALJEERI

Muokattu: 29.5.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Sulhasmuodissa 2024 annetaan värien hehkua

Sulhasmuodin juttu on väri-iloittelu. Kirkkaat värit saavat tilaa perinteisten juhlavärien rinnalla....

Saketti, frakki… siis mikä???

Miesten hääpukeutumiseen liittyy erilaisia sääntöjä. Onneksi häät ovat perhejuhla, mikä tekee etiket...

Sulhaselle opas moderniin ja tyylikkääseen hääpukeutumiseen

Sulhanen unohda pukeutumisessa hääetiketti! Sulhanen saa valita pukeutuko muodolliseen frakkiin, ren...

Sulhasmuoti 2024 – kuoseilla koreilu sallitaan!

Vuoden 2024 sulhasmuotia esiteltiin runsaasti Barcelona Bridal Fashion Weekillä, ja julkaisemme arti...

3 syytä sulhaselle pukeutua mittatilauspukuun

Persoonallisten haaveiden trendatessa nykysulhaset kokevat yksilöllisesti valmistetun vaatteen tärke...

Modernin sulhasen look loihditaan Schoffassa mittatilauspuvulla

Päästä varpaisiin omilla mitoilla teetetty asukokonaisuus tuo jokaisen sulhasen parhaat puolet tyyli...

Mainos: Schoffa

Modernin sulhasen look loihditaan Schoffassa mittatilauspuvulla

sulhanen ja bestmanit mittatilauspuvuissa

Päästä varpaisiin omilla mitoilla teetetty asukokonaisuus tuo jokaisen sulhasen parhaat puolet tyylikkäästi esiin. Schoffalla toteutetaankin unelmien pukuja ja paitoja elämän tärkeimpään päivään.

Hääpäivän asu on miehelle yksi elämän tärkeimmistä vaatevalinnoista. Siksi sen täydellinen istuvuus muodostuu merkittäväksi tekijäksi valintaa tehdessä. Mittatilauspukuun päätyessään sulhanen voi olla varma, että jokainen mitta on juuri hänen vartalolleen tehty.

Helsinkiläisen miestenvaatemerkin, Schoffan liikkeessä tämä tiedetään varsin hyvin, sillä he ovat suunnitelleet ja valmistaneet vaatteita jo 15 vuoden ajan maailman laadukkaimmista materiaaleista.


– Mittatilauspukujen etu on persoonallisuus ja istuvuus. Asiakas pääsee itse valitsemaan opastuksellamme kankaat, napit ja esimerkiksi taskujen mallit, Anton Koivisto kertoo.


Katso millaisia mittatilauspukuja Schoffa valmistaa sinulle

räätäli ja asiakas valitsemassa yksityiskohtia mittatilauspukuun Schoffalla

Schoffan mallistoon on valittu maailman parhaimmat kankaat, joten valikoimaa riittää kaikille. Valtaosa pukukankaista tulee Italiasta ja Englannista, paitakankaat Italiasta ja Portugalista – kaikki perheomisteisilta yrityksiltä. Toimitusjohtaja Anton Koiviston suosikit ovat Loro Piana ja Vitale Barberis Canonico.

Itse valitut yksityiskohdat


Puvun teettäminen on kokonaisuudessaan elämys. Kaiken lisäksi valmis vaate tehdään aina mahdollisuuksien mukaan sellaiseksi, että sillä on käyttöä myös monta kertaa juhlien jälkeen.


– Se, että sulhanen voi hääpäivänään kertoa, miten on päässyt valitsemaan pukuunsa tummansiniset helmiäisnapit ja samppanjanvärisen vuorikankaan, on aika erityistä, Anton mainitsee.


Tunne siitä, että puku tai smokki on tehty juuri käyttäjäänsä varten, luo myös lisää itsevarmuutta. Hääpäivänä hyvä olo itsestä heijastuu ihan kaikkeen tekemiseen. Tyytyväinen sulhanen on aina näyttävä ilmestys. 

Katso millaisia mittatilaussmokkeja Schoffa valmistaa sinulle

räätäli mittaa sulhasen hartiaa mittanauhalla

Schoffassa sulhanen voi huokaista ja rentoutua häälookiin liittyvien asioiden äärellä. Henkilökunta valitsee yhdessä asiakkaan kanssa kaiken sulhasen asuun tarvittavan. Mittatilauspuvulla varmistetaan sataprosenttinen istuvuus ja tuodaan tyyliin persoonallisuutta.

Koko look yhdestä paikasta


Schoffan palvelu on huomaavaista ja asiantuntevaa, joten ammattilaisten huomassa jokaiselle löytyy juuri se oikea tyyli. Mittatilauksena voi teettää jokaisen vaatekappaleen tai vaihtoehtoisesti valita myös valmismallistosta osasia. Yhtä kaikki, helpommaksi ei sulhasen lookin koostaminen enää voi mennä.


– Meiltä saa kerralla kaiken asuun kuuluvan. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa asuun sopivan paidan, rusetin, kengät ja esimerkiksi mittatilausliivin, täten jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu, Anton vinkkaa. 

räätäli tutkii pukupaidan hihan mittaa Schoffa

Lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin Kämp Galleriassa, eksklusiivisessa ympäristössä. Mittatilauspuvun tilaaminen on vaivatonta ja järkevän hintainen sijoitus. 

Monen tilaisuuden puku


Yksilöllinen palvelu ja tuotteet eivät kuitenkaan tarkoita budjetin venyttämistä, sillä mittatilauspukujen hinnat alkavat 1300 eurosta ja paitojen 179 eurosta. Häiden jälkeen vaatetus on jatkokäytettävissä elämän muihin juhliin ja tilaisuuksiin.


– Meille jää asiakkaasta myös mitat talteen, joten hyvin istuvien vaatteiden teettäminen onnistuu jatkossa entistä helpommin, Anton muistuttaa.

Katso millaisia mittatilauspaitoja Schoffa valmistaa sinulle

tyylikäs sulhanen mittatilaussmokissa Schoffa

Suomalaista designia


Schoffan tarina alkoi 15 vuotta sitten, kun yrityksen perustaja etsi itselleen täydellisesti istuvaa paitaa. Kun sellaista ei millään tahtonut löytyä, syntyi liikeidea Schoffasta – laadukkaasta kotimaisesta paitavalmistajasta. Toisin kuin monet kilpailijat, on Schoffa luottanut suomalaiseen suunnittelutaitoon ja eurooppalaiseen käsityöhön. 


– Meille on hyvin tärkeää, että koko mallisto valmistetaan alusta loppuun Euroopassa, eikä vaatteita kuljeteta meille maapallon toiselta puolelta. Euroopan sisältä olemme löytäneet luotettavat yhteistyökumppanit, jotka tekevät hienoa jälkeä käsityön perinteitä vaalien.

sulhanen nojaa tiiliseinään puku päällään

Sulhasen mittatilauspuku – hinnat alkaen 1300 €


1. Varaa aikaa projektille kaikkiaan noin 3 kuukautta.


2. Varaa aika Schoffan verkkosivuilta tai sähköpostitse.


3. Suunnittele puku yhdessä ammattilaisten huomassa.


4. Valmistukseen kuluu aikaa noin 8 viikkoa.


5. Toisessa sovituksessa varmistetaan istuvuus ja tehdään viimeiset muutokset.

Lue lisää Schoffan mittatilauspuvuista

Varaa aika Schoffan ammattitaitoiseen mittatilauspuvun teettämiseen

sulhanen mittatilauspaita päällään suihkulähteen edessä

Sulhasen Mittatilauspaita – hinnat alkaen 179 €


1. Varaa aikaa noin 2 kuukautta.

2. Tule Schoffan liikkeeseen, paidan teettämiseen ei tarvitse ajanvarausta.

3. Suunnittele paita ammattilaisen kanssa.

4. Paidan valmistus vie noin 6 viikkoa.

5. Toisessa sovituksessa varmistetaan istuvuus.

Schoffasta löydät myös valmispuvut ja smokit - hinnat alkaen 690 €

Lue lisää Schoffan valmispuvuista ja smokeista

mies puku päällä rannalla aurinkolaisessa Schoffa

Lue lisää juhlapukeutumisesta Schoffan sivuilta

Vinkit tyylikkääseen hääpukeutumiseen löydät Schoffan käsikirjasta

Teksti Tanja Hakala
 Kuvat Schoffa  

Schoffa

Liike Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33, Helsinki

Puh. / WhatsApp +358 45 1139870

Sähköposti info@schoffa.com

www ja verkkokauppa schoffa.com/

Instagram @schoffaclothing

sulhaselle schoffa.com/haat/


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä SCHOFFA

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.


Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024