Vuokraaminen on järkevä vaihtoehto hankkia miehelle juhlava puku häihin

premiusmpuku sulhaselle pukuvuokraamo Kavaljeeri

Slim fit -pukuja löytyy useissa väreissä ja kuoseissa. Erisävyisillä ja -tyylisillä asusteilla saa luotua toisenlaista tunnelmaa pukuihin.

Moderni pukuvuokraus on ekologinen vaihtoehto hankkia näyttävyyttä ja juhlan tuntua sulhasen asuun.

Hääjuhla on sulhasen oma päivä siinä missä morsiamenkin. Tätä päivää myös sulhanen saa ja pitää juhlistaa näyttävästi ja ikimuistoisesti, sillä monelle se on elämän ainoa suuri juhlapäivä!

smokit sulhaselle pukuvuokraamo kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeerin juhlavimmat vaihtoehdot sulhaselle ovat frakit, saketit, smokit, bonjour-puvut sekä puvut erilaisin leikkauksin, värein ja kuosein.

Vuokraus on järkivalinta juhlaan

Monille miehille puvun vuokraaminen on ainoa järkevä vaihtoehto hankkia juhlava puku häihin. Arjessakin pukua käyttävä mies sen sijaan saattaa miettiä vuokrausta vaihtoehtona ostopuvulle. Silloinkin kun sulhanen päätyy ostopukuun, hänen kannattaa piipahtaa hyvässä pukuvuokraamossa sovittelemassa pukuun sopivia juhlavia liivejä ja muita asusteita erottamaan juhlan arjesta.

Asiantunteva pukuvuokraamo palvelee kaikenkokoisia miehiä, ja mittamuutoksilla puvusta muovataan istuva eri vartalotyypeille. Paras valikoima löytyy kokoluokissa 48–62, ja suosittuja smokkeja, frakkeja ja saketteja vuokrataan isompinakin kokoina. Tummien pukujen skaala on peräti koosta B42 aina kokoon E132 asti, joten ilman juhlavaa pukua ei jää kukaan.

saketti sulhaslle pukuvuokraamo kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeerin asiakkaat lausahtavat usein helpottuneina: ”Kävipä se todella miellyttävästi ja helposti!”

Vaivatonta ja edullista palvelua

Nykyaikaisen pukuvuokraamon, kuten Pukuvuokraamo Kavaljeerin, voi mieltää pukupalveluksi, jossa mies pääsee intiimisti ja ohjatusti sovittamaan erilaisia pukuja sekä asusteita, jotta omat mieltymykset selviävät. Liikkeelle kannattaa lähteä 2–5 kuukautta ennen h-hetkeä, mutta jotain päälle pantavaa voi löytyä jopa parin päivän varoitusajalla.

Kun mieleinen puku asusteineen löytyy, sille sovitaan noutopäivä lähelle juhlapäivää. Tällöin pukuun on tehty tarvittavat pienet muutoskorjaukset, ja sen voi ottaa mukaansa pukupussissa silitettynä ja valmiina juhliin. Voisiko puvun hankinta enää helpommin käydä?

Pukupaketin hintaan kuuluu sovitustilanne ammattilaisen opastuksella, valittu puku asusteineen ja kenkineen sekä kokonaisuuden luovutus huoliteltuna pukupussissa. Vuokrakustannukseksi tulee tyypillisesti 90–200 euroa paketin sisällöstä sekä pukutyypistä riippuen. Puvun vuokra-aika on yleensä 4–5 päivää, joten useimmiten tämä tarkoittaa puvun noutoa torstaina tai perjantaina ja vastaavasti puvun palautusta maanantaina tai tiistaina.

seremonia mallisto sulhaselle pukuvuokraamo kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeerissa on miehille myös erittäin näyttäviä ja houkuttelevia kokonaisuuksia, joita Suomessa ei välttämättä ole totuttu näkemään.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KAVALJEERI

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen