Ateljé Katariina

Sis Idman Hääpuvut Helsinki - Oulu

Upeat palkitut Sis Idman Morsiuspuvut löydät Helsingistä ja Oulusta Ateljé Katariinasta. •Ihana valikoima heti mukaan saatavia sekä tilauspukuja. •koot 32-64 •kätevä 10kk osamaksu.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä löydät malleja kimaltavista hääpuvuista ja tyylikkäästi laskeutuviin iltapukuihin, kaikissa herkkuväreissä.Pidämme aina laajaa kokojen ja värien valikoimaa, joten etsiessäsi unelmiesi hääpukua, iltapukua kannattaa Sinun ehdottomasti tulla käymään meillä. Kaikki mallimme ovat saatavissa koossa 34-64. Maksutapoina käytössämme on korttimaksu, lasku sekä koroton osamaksu. Tervetuloa ihastumaan!

Missä?

Ihanan privaatin Boutiquemme löydät Helsingistä Eirasta, aivan Eiran sairaalaa vastapäätä. Lisäksi voit asioida helposti myös verkkokaupassamme 24/h. Oulun upea liikkeemme sijaitsee kävelykatu Rotuaarilla.

Mikä on parasta?

Valikoimamme on ihanan rikas eri vaihtoehtoineen. Puvuissamme olevat materiaalit ovat luksusta ja kaavoituksemme perustuu eurooppalaiseen kokokaavoitukseen.Kaikkiin hääpukumalleihimme on mahdollista teettää myös omia yksilöllisiä muutoksia. Sis Idman on oma, Design from Finland palkittu mallistomme, joten voimme vapaasti toteuttaa uniikkejakin unelmia.✨ Oman tuotantomme kautta pystymme toimittamaan myös tilauspuvut erittäin nopeasti.

Meidän tyyli

Laadukas, osaava, luova, iloinen, asiantunteva, uniikki.