Huomenlahjaksi symboli voimakkaasta rakkauden kokemuksesta

Cupid Katri Niskanen Lumoava

Vaatesuunnittelija Katri Niskanen on suunnitellut Lumoavalle upouuden Cupid-korusarjan. Siinä on samaa puhdaslinjaisuutta ja herkkyyttä kuin hänen vaatemallistoissaan. AIemmin Katri on suunnitellut Lumoavalle myös Soulmates-korusarjan.

Cupid on Katrin ensimmäinen kultakorusarja, jonka kulmikas muotokieli tulee rakkauden jumala Cupidon nuolen kärjestä. Se on symboli tunteesta, joka uppoaa syvälle sydämeen, voimakkaasta rakkauden kokemuksesta. Keväällä 2018 markkinoille tulevan Cupid-sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti morsiamille ja sopivat hyvin vaikkapa huomenlahjaksi.

– On mielenkiintoista tehdä muotoilua pienemmässä mittakaavassa. Koruissa minua kiehtoo ajatus ikuisesta muistosta. Korut täydentävät asukokonaisuuksia ja kertovat tarinoita, joten korut ovat tärkeitä minulle niin arjessa kuin juhlassa, toteaa Katri Niskanen.

Cupid sormus Katri Niskanen Lumoava
Cupid koru Katri Niskanen Lumoava


Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteet suurempana!

Kurkkaa myös Lumoava vihkisormukset

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua käsityötä ja todellista taidetta.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteet suurempana!

 

 

Lumoava logo

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

VihkisormuksetHääyö